Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. December 9. Szerda, 17:11 Hozzászólás témája: Asers_Shop módosítás, ha ujadmin.php van?
Az Asers_Shop modult próbálgatnám, de nálam az admin.php neve a gyökér mappámban változtatva van ujadmin.php-ra.
Az Asers_Shop modulban annyit tudtam eddig módosítani hozzá, hogy az admin felületen az ikonjára klikkelve megjelenjen az admin része,
hogy a moduljában a links.php fájlban átírtam az admin.php hivatkozást ujadmin.php-ra így:
Kód:
if (!eregi("admin.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) { die ("Access Denied"); }
if (($radminsuper==1) OR ($radmindownload==1)) {
adminmenu("ujadmin.php?op=asershop", "Aser's Shop", "asershop.gif");
}
A kérdésem, hogy melyik fájlokban és mit kell még módosítanom, hogy működjön?
Elküldve: 2010. Január 23. Szombat, 8:07 Hozzászólás témája: : Asers_Shop módosítás, ha ujadmin.php van?
Viszont most tesztelem az Aser's shop modult (webáruház),
melyben az index.php fájlban kb. az 1860-as sor körül van egy
java script, melynek helyes használatáról, beállításáról semmit nem tudok.
Erről nem tudna egy olyan valaki segíteni, kinél már használatban van,
és egy működő példával illusztrált anyagot küldeni, elmagyarázni?
Csupán csak ez a rész fogott meg benne, mert semmilyen szintaktikát nem láttam hozzá, ha létrehoznék benne.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban