Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért???
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

*.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ypsilon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 2. Péntek, 16:54    Hozzászólás témája: *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Küzdök egy problémával. swf file betevése egy blockba.
Olvasgattam a fórumban, mielőtt hülye, agyonrágott kérdéseket feszegetnék.
Találtam is, egyet ami hasonló a problémámhoz:
relog.swf behelyezése.
OK.
Megcsináltam. a 6.9 Nuke oldallal szerkesztett weblap könnyen beolvasta, és már müxik is.
VISZONT! A 7.5 vagy 7.6-os Nuke nem hajlandó behozni. Ugyebár, ezeknél, ha a tartalmi részbe HTML kódot akarok beírni, akkor az egy külön Pop-Up ablakban szerkeszthetem, és utána a "Beillesztés"
Csakhogy, itt valamiért nem szedi be???
Mi a gond, hogy csináljam?
Váltsak vissza 6.9 re, és felejtsem el a 7.xx változatokat?
Előre is köszönöm a Segítséged!
Ypsilon
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
serpico
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 3. Szombat, 1:03    Hozzászólás témája: Re: *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért?? Hozzászólás az előzmény idézésével

ypsilon írta:
Sziasztok!
Küzdök egy problémával. swf file betevése egy blockba.
Olvasgattam a fórumban, mielőtt hülye, agyonrágott kérdéseket feszegetnék.
Találtam is, egyet ami hasonló a problémámhoz:
relog.swf behelyezése.
OK.
Megcsináltam. a 6.9 Nuke oldallal szerkesztett weblap könnyen beolvasta, és már müxik is.
VISZONT! A 7.5 vagy 7.6-os Nuke nem hajlandó behozni. Ugyebár, ezeknél, ha a tartalmi részbe HTML kódot akarok beírni, akkor az egy külön Pop-Up ablakban szerkeszthetem, és utána a "Beillesztés"
Csakhogy, itt valamiért nem szedi be???
Mi a gond, hogy csináljam?
Váltsak vissza 6.9 re, és felejtsem el a 7.xx változatokat?
Előre is köszönöm a Segítséged!
Ypsilon

Szia!
Black meg fogja kérdezni, hogy miért nem írtad le melyik verziót használod és rajta van e a Chatserv javítás (az is melyik verzió) + azt sem ártana tudni, még mit módosítottál?

Egyébként a flash-es tartalommal kapcsolatban van már egy csomó hozzászólás-válasz, tényleg használd célszerűbben a keresőt...

(Zárójelben itt jegyzem meg, hogy az egyik topicban Black azt javasolta a kérdezőnek, hogy olvasson utána a témának más, flash-vel foglalkozó helyeken is...)

Tudom, ezzel most nem segítettem sokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ypsilon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 3. Szombat, 5:49    Hozzászólás témája: Válasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!
Ypsilon mondja:
A 6.9-ben müxik, viszont a 7.5, már egy külső HTML szerkesztőt használ, és oda azzal, nem tudom betenni.
A 6.9 simán beveszi a flasht, és látható is a blockban. Viszont, amikor ugyanúgy (!), ugyanazzal a html kóddal dolgozva, a 7.5 már nem akarja betenni, csak üres ablakot mutat.
Itt a Bibi. Minden ugyanúgy van. Az swf file is mindkettőnél a gyökérben pihen.
Ilyen problémát a fórumban még nem olvastam!
Hm ????
Köszönet "Y"
Vissza az elejére
ypsilon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 3. Szombat, 5:51    Hozzászólás témája: Miaz a Chatserv? Hozzászólás az előzmény idézésével

OK! Mi az a Chatserv javítás, és akkor hol találom a 7.5 höz???
Thanks
Vissza az elejére
Jhonny
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. December 4. Vasárnap, 10:19    Hozzászólás témája: : *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Van egy-két Nuke verzió, amihez van Chatserv ezeket a Letöltésekben találod meg!
És tényleg máskor írj verziószámot, és hogy melyik szolgáltatónál vagy, azt se ártana! Wink
Vissza az elejére
ypsilon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 4. Vasárnap, 23:09    Hozzászólás témája: Swf beágyazása 6.9 és 7.xxx Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsánat!
Most ellenőriztem: Tehát: a 7.5 nél működik az .swf beágyazása, mivel ott belső a html szerkesztő!
Viszont a 7.7 es nél van a külső, ami nem szedi be. Sad
??? Szolgáltató ??? Saját szerver, a legfrissebb MySql-vel illetve Php -vel!
Y
Vissza az elejére
serpico
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 5. Hétfő, 3:15    Hozzászólás témája: Re: Swf beágyazása 6.9 és 7.xxx Hozzászólás az előzmény idézésével

ypsilon írta:
Bocsánat!
Most ellenőriztem: Tehát: a 7.5 nél működik az .swf beágyazása, mivel ott belső a html szerkesztő!
Viszont a 7.7 es nél van a külső, ami nem szedi be. Sad
??? Szolgáltató ??? Saját szerver, a legfrissebb MySql-vel illetve Php -vel!
Y

Ok.
Egy másik topicban olvastam ezt a javaslatot, próbáld meg, hátha segít:
http://www.nuker.hu/ftopicp-17568.html#17568

A v.7.7-től a beépített tiny_mce editor többeknek okozott gondot - ki lehet kapcsolni, erről adott tanácsot Black.
- - sniff - -
Nem flamelek, de Te írtad - "legfrissebb Php" - a guruk szerint a Nuke a php v.4.4.1-t szereti, a v.5.x-tel nem igazán "fér össze".
Persze az sem mindegy, milyen os fut a saját szervereden...
- - sniff - -
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ypsilon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 5. Hétfő, 18:23    Hozzászólás témája: Serpiconak Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm ! Utána nézek!
A Serveren egyébként Suse Linux 9.3 fut.
Ypsilon
Kinomban már Mambozok Smile
Vissza az elejére
Tilos
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 1:55    Hozzászólás témája: Banner bibi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Valaki homalyositson fel pls.
Keszitettem egy .swf bannert ami remekul mukodott/mukodik is.De ismerosomnel arra lettem figyelmes,hogy a szoveg amit beraktam...nos az nem latszik.Az igaz hogy szep Monotype Corsiva betutipust hasznaltam,de haaaaat a franc nem erti ezt.Van valakinek otlete mi az a `tuti` megoldas amivel mindenki latja a szoveget is?Vagy windows standard betutipust kell hasznaljak?Koszi Bence
Vissza az elejére
fetczer
Moderátor
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 7:58    Hozzászólás témája: Re: Banner bibi Hozzászólás az előzmény idézésével

Tilos írta:
Sziasztok!
Valaki homalyositson fel pls.
Keszitettem egy .swf bannert ami remekul mukodott/mukodik is.De ismerosomnel arra lettem figyelmes,hogy a szoveg amit beraktam...nos az nem latszik.Az igaz hogy szep Monotype Corsiva betutipust hasznaltam,de haaaaat a franc nem erti ezt.Van valakinek otlete mi az a `tuti` megoldas amivel mindenki latja a szoveget is?Vagy windows standard betutipust kell hasznaljak?Koszi Bence

Bár az swf-ek működését annyira nem vágom, de az lehet hogy ha ilyen nem annyira elterjedt betütípust használsz akkor nem biztos hogy megjelenik olyan gépen ahol az a betűtipuis nincs telepítve. Szerintem inkább elterjedtebbet használj.
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 16:40    Hozzászólás témája: : *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

A helyedben én Adobe photoshop al csinálnám, mert ott mind1 milyen betütípust használsz azt fogják látni, + a flash bannert kevés helyen fogadják el.

Ha kell photoshop segédlet akkor: http://www.tutorial.hu
joco320d
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. November 22. Vasárnap, 6:26    Hozzászólás témája: : *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok ez a config.php ben beállítási hiba ,vagyis nem hiba csak minimális tartalom van benne ,szerkesszétek át.A képeket se rakja be alapból.
Idézet:
$AllowableHTML = array("b"=>1,"i"=>1,"strike"=>1,"div"=>2,"u"=>1,"a"=>2,"em"=>1,"br"=>1,"strong"=>1,"blockquote"=>1,"tt"=>1,"li"=>1,"ol"=>1,"ul"=>1,"img"=>2);

Ezek a sorok tartalmazzák az engedélyezett HTML elemeket

Ha esetleg nem müködne írjátok át a szerkesztőt is 0-ra
Idézet:
$nuke_editor = 0;
0 vagy 1
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban