Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. December 2. Péntek, 16:54 Hozzászólás témája: *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért???
Sziasztok!
Küzdök egy problémával. swf file betevése egy blockba.
Olvasgattam a fórumban, mielőtt hülye, agyonrágott kérdéseket feszegetnék.
Találtam is, egyet ami hasonló a problémámhoz:
relog.swf behelyezése.
OK.
Megcsináltam. a 6.9 Nuke oldallal szerkesztett weblap könnyen beolvasta, és már müxik is.
VISZONT! A 7.5 vagy 7.6-os Nuke nem hajlandó behozni. Ugyebár, ezeknél, ha a tartalmi részbe HTML kódot akarok beírni, akkor az egy külön Pop-Up ablakban szerkeszthetem, és utána a "Beillesztés"
Csakhogy, itt valamiért nem szedi be???
Mi a gond, hogy csináljam?
Váltsak vissza 6.9 re, és felejtsem el a 7.xx változatokat?
Előre is köszönöm a Segítséged!
Ypsilon
Csatlakozott: May 17, 2005 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Bp.
Elküldve: 2005. December 3. Szombat, 1:03 Hozzászólás témája: Re: *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért??
ypsilon írta:
Sziasztok!
Küzdök egy problémával. swf file betevése egy blockba.
Olvasgattam a fórumban, mielőtt hülye, agyonrágott kérdéseket feszegetnék.
Találtam is, egyet ami hasonló a problémámhoz:
relog.swf behelyezése.
OK.
Megcsináltam. a 6.9 Nuke oldallal szerkesztett weblap könnyen beolvasta, és már müxik is.
VISZONT! A 7.5 vagy 7.6-os Nuke nem hajlandó behozni. Ugyebár, ezeknél, ha a tartalmi részbe HTML kódot akarok beírni, akkor az egy külön Pop-Up ablakban szerkeszthetem, és utána a "Beillesztés"
Csakhogy, itt valamiért nem szedi be???
Mi a gond, hogy csináljam?
Váltsak vissza 6.9 re, és felejtsem el a 7.xx változatokat?
Előre is köszönöm a Segítséged!
Ypsilon
Szia!
Black meg fogja kérdezni, hogy miért nem írtad le melyik verziót használod és rajta van e a Chatserv javítás (az is melyik verzió) + azt sem ártana tudni, még mit módosítottál?
Egyébként a flash-es tartalommal kapcsolatban van már egy csomó hozzászólás-válasz, tényleg használd célszerűbben a keresőt...
(Zárójelben itt jegyzem meg, hogy az egyik topicban Black azt javasolta a kérdezőnek, hogy olvasson utána a témának más, flash-vel foglalkozó helyeken is...)
Tudom, ezzel most nem segítettem sokat. _________________ php-Nuke 7.7>patch 3.2b + CPG 1.2.2b>patched
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog!"
Elküldve: 2005. December 3. Szombat, 5:49 Hozzászólás témája: Válasz
Hi!
Ypsilon mondja:
A 6.9-ben müxik, viszont a 7.5, már egy külső HTML szerkesztőt használ, és oda azzal, nem tudom betenni.
A 6.9 simán beveszi a flasht, és látható is a blockban. Viszont, amikor ugyanúgy (!), ugyanazzal a html kóddal dolgozva, a 7.5 már nem akarja betenni, csak üres ablakot mutat.
Itt a Bibi. Minden ugyanúgy van. Az swf file is mindkettőnél a gyökérben pihen.
Ilyen problémát a fórumban még nem olvastam!
Hm ????
Köszönet "Y"
Elküldve: 2005. December 4. Vasárnap, 10:19 Hozzászólás témája: : *.swf beágyazás 6.9 OK!!!! 7.xx Már nem működik Miért???
Van egy-két Nuke verzió, amihez van Chatserv ezeket a Letöltésekben találod meg!
És tényleg máskor írj verziószámot, és hogy melyik szolgáltatónál vagy, azt se ártana!
Elküldve: 2005. December 4. Vasárnap, 23:09 Hozzászólás témája: Swf beágyazása 6.9 és 7.xxx
Bocsánat!
Most ellenőriztem: Tehát: a 7.5 nél működik az .swf beágyazása, mivel ott belső a html szerkesztő!
Viszont a 7.7 es nél van a külső, ami nem szedi be.
??? Szolgáltató ??? Saját szerver, a legfrissebb MySql-vel illetve Php -vel!
Y
Csatlakozott: May 17, 2005 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Bp.
Elküldve: 2005. December 5. Hétfő, 3:15 Hozzászólás témája: Re: Swf beágyazása 6.9 és 7.xxx
ypsilon írta:
Bocsánat!
Most ellenőriztem: Tehát: a 7.5 nél működik az .swf beágyazása, mivel ott belső a html szerkesztő!
Viszont a 7.7 es nél van a külső, ami nem szedi be.
??? Szolgáltató ??? Saját szerver, a legfrissebb MySql-vel illetve Php -vel!
Y
A v.7.7-től a beépített tiny_mce editor többeknek okozott gondot - ki lehet kapcsolni, erről adott tanácsot Black.
- - sniff - -
Nem flamelek, de Te írtad - "legfrissebb Php" - a guruk szerint a Nuke a php v.4.4.1-t szereti, a v.5.x-tel nem igazán "fér össze".
Persze az sem mindegy, milyen os fut a saját szervereden...
- - sniff - - _________________ php-Nuke 7.7>patch 3.2b + CPG 1.2.2b>patched
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog!"
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 1:55 Hozzászólás témája: Banner bibi
Sziasztok!
Valaki homalyositson fel pls.
Keszitettem egy .swf bannert ami remekul mukodott/mukodik is.De ismerosomnel arra lettem figyelmes,hogy a szoveg amit beraktam...nos az nem latszik.Az igaz hogy szep Monotype Corsiva betutipust hasznaltam,de haaaaat a franc nem erti ezt.Van valakinek otlete mi az a `tuti` megoldas amivel mindenki latja a szoveget is?Vagy windows standard betutipust kell hasznaljak?Koszi Bence
Sziasztok!
Valaki homalyositson fel pls.
Keszitettem egy .swf bannert ami remekul mukodott/mukodik is.De ismerosomnel arra lettem figyelmes,hogy a szoveg amit beraktam...nos az nem latszik.Az igaz hogy szep Monotype Corsiva betutipust hasznaltam,de haaaaat a franc nem erti ezt.Van valakinek otlete mi az a `tuti` megoldas amivel mindenki latja a szoveget is?Vagy windows standard betutipust kell hasznaljak?Koszi Bence
Bár az swf-ek működését annyira nem vágom, de az lehet hogy ha ilyen nem annyira elterjedt betütípust használsz akkor nem biztos hogy megjelenik olyan gépen ahol az a betűtipuis nincs telepítve. Szerintem inkább elterjedtebbet használj. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban