Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. November 20. Péntek, 18:02 Hozzászólás témája: 7.7 patchek
sziasztok most hogy nem tudtam mit kezdeni a 8-0 val letöltöttem a 7.7 et ienen oldalról
volt hozzá egy csomo upgrade 1-7 ig mappákban .. azok mire jök ? van e rá szükségem?
és még az is a kérdésem hogy azokat késöbb is lehet telepiteni vagy az elején kell ?
sentinelt fel lehet rakni a pachek nélkül?
+ találtam egy oldalon egy 7.7 et ami állítólag már megvan patchelve (7.7patched3dot5) . ez menyire lehetséges ? úgy értem hogy ennyire egyszerű azt letöltöm felül írom vele az összes fájlt és kész is ? akkor amit ellöször töltöttem miért kell egyesével 1.2.5 re 2.5 röl 3 ra vagy mi stb ....?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban