Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Nincs admin
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Nincs admin

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bcm
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Augusztus 31. Hétfő, 23:06    Hozzászólás témája: Nincs admin Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajátgépen AppServ-re telepítettem a 7.6-ot, de a végén az admin felület helyett üres lapot ad. Nem tudok tovább lépni. ???????????????
Tudja valaki? Kösz a választ:

BCM
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 3. Csütörtök, 15:03    Hozzászólás témája: Re: Nincs admin Hozzászólás az előzmény idézésével

bcm írta:
Sajátgépen AppServ-re telepítettem a 7.6-ot, de a végén az admin felület helyett üres lapot ad. Nem tudok tovább lépni. ???????????????
Tudja valaki? Kösz a választ:

BCM

Tapasztalataim szerint ez általában akkor fordul elő ha valahol valami módosítva lett a modul file-jaiban.
Lehet valami módosított verziót raktál fel és nem jól lettek módosítva a kódok. Vagy valami hiányzik az admin könyvtárból....
Próbáld meg 7.7-el esetleg
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bcm
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Szeptember 5. Szombat, 8:20    Hozzászólás témája: : Nincs admin Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a választ!
Megpróbáltam a 7.7-et is, az eredmény ugyanaz. Innen a nuker oldalról töltöttem le. Úgy gondolom, hogy -mivel nem vagyok egy pc-guru- nem állítottam be valamit. Beállítottam az elérési utat, ez működik, beállítottam a jelszót, feltöltöttem a html és sql könyvtárat, eddig minden rendben, de utánna a http://localhost/nuke/admin.php-ra továbbra is üres lap.
Mit hagytam ki?
BCM
Vissza az elejére
bcm
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Október 6. Kedd, 10:53    Hozzászólás témája: : Nincs admin Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm, a probléma megoldódott! Very Happy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban