Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. Augusztus 31. Hétfő, 23:06 Hozzászólás témája: Nincs admin
Sajátgépen AppServ-re telepítettem a 7.6-ot, de a végén az admin felület helyett üres lapot ad. Nem tudok tovább lépni. ???????????????
Tudja valaki? Kösz a választ:
Elküldve: 2009. Szeptember 3. Csütörtök, 15:03 Hozzászólás témája: Re: Nincs admin
bcm írta:
Sajátgépen AppServ-re telepítettem a 7.6-ot, de a végén az admin felület helyett üres lapot ad. Nem tudok tovább lépni. ???????????????
Tudja valaki? Kösz a választ:
BCM
Tapasztalataim szerint ez általában akkor fordul elő ha valahol valami módosítva lett a modul file-jaiban.
Lehet valami módosított verziót raktál fel és nem jól lettek módosítva a kódok. Vagy valami hiányzik az admin könyvtárból....
Próbáld meg 7.7-el esetleg _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2009. Szeptember 5. Szombat, 8:20 Hozzászólás témája: : Nincs admin
Köszönöm a választ!
Megpróbáltam a 7.7-et is, az eredmény ugyanaz. Innen a nuker oldalról töltöttem le. Úgy gondolom, hogy -mivel nem vagyok egy pc-guru- nem állítottam be valamit. Beállítottam az elérési utat, ez működik, beállítottam a jelszót, feltöltöttem a html és sql könyvtárat, eddig minden rendben, de utánna a http://localhost/nuke/admin.php-ra továbbra is üres lap.
Mit hagytam ki?
BCM
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban