Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. Augusztus 2. Vasárnap, 17:57 Hozzászólás témája: Mit jelent a hibaüzenet
És főként: hogyan lehet kijavítani?
Tanácstalan vagyok, segítséget kérek.
A hibaüzenet:
Warning: include_once(modules/Adynap/language/lang-hungarian.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/mainfile.php on line 229
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'modules/Adynap/language/lang-hungarian.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/mainfile.php on line 229
Csatlakozott: Aug 19, 2005 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Queens, N.Y.,USA
Elküldve: 2009. Augusztus 2. Vasárnap, 20:47 Hozzászólás témája: Re: Mit jelent a hibaüzenet
isu írta:
És főként: hogyan lehet kijavítani?
Tanácstalan vagyok, segítséget kérek.
A hibaüzenet:
Warning: include_once(modules/Adynap/language/lang-hungarian.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/mainfile.php on line 229
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'modules/Adynap/language/lang-hungarian.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/mainfile.php on line 229
Az Adynap modulban nincs nincs "language" mappa, vagy "/language/lang-hungarian.php". Egyszerű javítás: Az angol ( vagy amilyen van...) nyelvifájlt duplikálod és a másolatot átnevezed "lang-hungarian.php"-ra.
Profi javítás: Készítesz egy magyar fordítást, berakod a "modules/Adynap/language/" mappába "lang-hungarian.php" néven.
Elküldve: 2009. Augusztus 3. Hétfő, 6:36 Hozzászólás témája: : Mit jelent a hibaüzenet
De eddig ilyet nem írt ki. Eszerint, valahányszor új modult készítek, a modulkönyvtárba be kell másolnom a nyelvi állományt? Ilyet eddig nem kellett csinálnom. Hogyan lehet ezt elkerülni?
Elküldve: 2009. Augusztus 4. Kedd, 13:13 Hozzászólás témája: : Mit jelent a hibaüzenet
isu írta:
De eddig ilyet nem írt ki. Eszerint, valahányszor új modult készítek, a modulkönyvtárba be kell másolnom a nyelvi állományt? Ilyet eddig nem kellett csinálnom. Hogyan lehet ezt elkerülni?
Az álltalad készített modul index.php -jából vedd ki a
Kód:
get_lang($module_name);
sort és akkor nem fog ilyet kiírni mert nem keres nyelvi file-t. _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Legutóbb Designe szerkesztette (2009. Augusztus 4. Kedd, 13:16), összesen 1 alkalommal
Elküldve: 2009. Augusztus 4. Kedd, 13:15 Hozzászólás témája: : Mit jelent a hibaüzenet
vilike írta:
A config.php -ban:
$display_errors = false;
Ekkor nem mutatja a hibaüzit (hibaüziket), de a hiba még fennáll.
A megoldásod kissé gyarló de persze hasznos ha semmilyen hibára nem vagy kíváncsi _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Csatlakozott: Aug 19, 2005 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Queens, N.Y.,USA
Elküldve: 2009. Augusztus 5. Szerda, 8:51 Hozzászólás témája: : Mit jelent a hibaüzenet
Hát ha nincs hozzá....
Mindenesetre, én nem szoktam kikapcsolni a display_errort, utálom, ha hiba van a rendszerben. Inkább beletúrok és javítgatok.
Nyelvifájlt meg asszem igazán nem nehéz csinálni, egy kisszótár is elég hozzá, ha valaki nem tud englisül, 5 perc alatt megvan.
Elküldve: 2009. Augusztus 5. Szerda, 12:55 Hozzászólás témája: ...
Na most aszem picit elbeszélünk egymás mellett.
Én eddig úgy gondoltam, hogy ez a modul egy saját magad készített modul. Tehát nem valahonnan letöltött modulrol beszélünk. Ilyen esetekben "kell" kivenni azt a bizonyos get_lang sort az index.php -ból.
Természetesen ha az oldalad több nyelvű akkor el kell ksézíteni a nyelvi fájlokat és bemásolni a megfelelő file névvel a már említett könyvtárba.
És persze ez akkor is iigaz ha az adott modulban nincs magyar nyelvi file akkor létre kell hozni. _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban