Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. Július 28. Kedd, 18:11 Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba
A csoporttagsághoz nem kell külön felvételt kérni?
Amikor legutóbb ott voltam, még csak a fejlesztők tölthették le, amihez nem engedtek - vajon miért.
Köszönöm! Majd lehet, hogy váltok
Elküldve: 2009. Július 29. Szerda, 17:37 Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba
kpist írta:
Ez már nem a "fejlesztői változat", a hivatalos neve:
phpBB3ToNuke 3.0.5 Full - Stable Release
Kösz. Nem is figyeltem hogy már elkészültek vele, lényeg hogy regisztráció után letölthető. Igen nyelvszűk, természetesen magyar nyelv sincs benne, de remélem az a magyar phpbb3 -ból átvihető. Lesz egy kis időm, meg kedvem hozzá, másik szerveren ki is próbálom php-nuke alá feltenni. Nem szeretném ha a meglévő fórumomat esetleg galyra verné.
Elküldve: 2009. Augusztus 5. Szerda, 11:17 Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba
Sziasztok!
Két hét múlva indul a portálom az eredeti fórummal, amit mostanra sikerült jól kiépítenem... Nem szeretném én se nagyon elrontani ezt most, főleg mert a két hét indulási időből 10 napig nem leszek itthon
ha valaki telepítette, belinkelné kérem? Kíváncsi vagyok, miben különbözik, mielőtt bármit csinálnék...
Átírtam, de semmi. Az ismertetők még mindig hibásan jelennek meg.
Megfigyeltem, hogy előnézetnél még jó a cím és a tartalom, de a linket már akkor hibásan írja.
Aztán elküldés után minden ó,ő betűt lecserél: (2009.08.05):
http://csodaszarvas.eu/csip/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=1
További ötlete van valakinek? Vagy ne használjam a modult...
Utánanézek, hátha van fejlesztett változata. (Az a gond, hogy ugyan a PHP-t - egy kicsit- megértem, de az SQL-t szinte egyáltalán nem, így ötletelni sem nagyon tudok.)
Azt sejtem, hogy már az adatbázisba rosszul kerül be..
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban