Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Karakterkódolás/programhiba
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Karakterkódolás/programhiba
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.9
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 28. Kedd, 18:11    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

A csoporttagsághoz nem kell külön felvételt kérni?
Amikor legutóbb ott voltam, még csak a fejlesztők tölthették le, amihez nem engedtek - vajon miért.
Köszönöm! Majd lehet, hogy váltok

Üdv:
Csepi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 28. Kedd, 18:15    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 21:56), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 28. Kedd, 18:16    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 29. Szerda, 17:37    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

kpist írta:
Ez már nem a "fejlesztői változat", a hivatalos neve:
phpBB3ToNuke 3.0.5 Full - Stable Release

Kösz. Nem is figyeltem hogy már elkészültek vele, lényeg hogy regisztráció után letölthető. Igen nyelvszűk, természetesen magyar nyelv sincs benne, de remélem az a magyar phpbb3 -ból átvihető. Lesz egy kis időm, meg kedvem hozzá, másik szerveren ki is próbálom php-nuke alá feltenni. Nem szeretném ha a meglévő fórumomat esetleg galyra verné. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Augusztus 5. Szerda, 11:17    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Két hét múlva indul a portálom az eredeti fórummal, amit mostanra sikerült jól kiépítenem... Nem szeretném én se nagyon elrontani ezt most, főleg mert a két hét indulási időből 10 napig nem leszek itthon Very Happy
ha valaki telepítette, belinkelné kérem? Kíváncsi vagyok, miben különbözik, mielőtt bármit csinálnék...

Köszönettel:
Péter
Vissza az elejére
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Augusztus 5. Szerda, 11:41    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

Horysz írta:
http://www.nuker.hu/ftopict-942-helyett.html

kandi módszerét próbáld.

Szia

Átírtam, de semmi. Az ismertetők még mindig hibásan jelennek meg.
Megfigyeltem, hogy előnézetnél még jó a cím és a tartalom, de a linket már akkor hibásan írja.
Aztán elküldés után minden ó,ő betűt lecserél: (2009.08.05):
http://csodaszarvas.eu/csip/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=1

További ötlete van valakinek? Vagy ne használjam a modult...
Utánanézek, hátha van fejlesztett változata. (Az a gond, hogy ugyan a PHP-t - egy kicsit- megértem, de az SQL-t szinte egyáltalán nem, így ötletelni sem nagyon tudok.)
Azt sejtem, hogy már az adatbázisba rosszul kerül be..

Üdv:
Péter
Vissza az elejére
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Augusztus 5. Szerda, 12:06    Hozzászólás témája: : Karakterkódolás/programhiba Hozzászólás az előzmény idézésével

És hozzáteszem: az oldal alján láthatő 3 db ő betű, próbaképpen kiirattam a láblécbe.
Tökéletesen működik! Mostmár tényleg fogalmam sincs, mi a hiba.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.9 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban