Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. Július 22. Szerda, 10:34 Hozzászólás témája: Fusi meló, Internetes Munka, Távmunka, Alkalmi Munka Aukciók
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt, ahol fusi melókra lehet licitálni, illetve ha van egy projekted de nincs aki megvalósítja, felteheted ide hogy licitáljanak rá.
Elküldve: 2009. Július 27. Hétfő, 0:32 Hozzászólás témája: : Fusi meló, Internetes Munka, Távmunka, Alkalmi Munka Aukciók
Ez egy jó oldal, örülök, hogy már van ilyen is, szerintem nagy lesz rá a kereslet. sok sikert hozzá! _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Elküldve: 2009. Augusztus 4. Kedd, 14:54 Hozzászólás témája: Re: Fusi meló, Internetes Munka, Távmunka, Alkalmi Munka Auk
fusimelos írta:
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt, ahol fusi melókra lehet licitálni, illetve ha van egy projekted de nincs aki megvalósítja, felteheted ide hogy licitáljanak rá.
Az ötlet valóban jó és gratula hozzá. De hozzá tenném, hogy ha pénzért árulsz valamit akkor valami féle infot ki kéne rakni arról a személyről v. cégről aki eladja a "terméket". Legalább is én nem szeretek úgy vásárolni, hogy nem tudom kitől veszem x y terméket vagy szolgáltatást. _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban