Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Php Nuke 8.1 telepítési probléma
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Php Nuke 8.1 telepítési probléma

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gauga
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 16:27    Hozzászólás témája: Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Segítséget szeretnék kérni tőletek mert elakadtam a php nuke 8.1-es telepítésénél a 3. lépésnél Sad . Három adatot kér tőlem az egyik az oldalad címe, e-mail cím és a jelszó . Ahol meg kell adni az oldalad címét oda bármit írok be nem fogadja el . Mindig ez a hibaüzenet jön elő , hogy "Please enter the absolute path to your site . " . Abszolút hivatkozásra gondol csak az a bajom, hogy bármilyen hivatkozást írok be neki nem fogadja el Sad . Ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mi lehet a probléma illetve, hogy mit rontottam és mi a megoldás . A képen is jól látható a hiba üzenet illetve az általam begépelt hivatkozás . Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget !

Sziasztok !
Eredeti mérethez kattints a képre
Eredeti mérethez kattints a képre
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Március 16. Hétfő, 15:37    Hozzászólás témája: : Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 22:10), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Gauga
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Március 16. Hétfő, 22:34    Hozzászólás témája: köszönet Hozzászólás az előzmény idézésével

kpist írta:
Hello.

Ez:
http://www.karakas-online.de/forum/viewtopic.php?t=9859
segít a problémán? Rolling Eyes

nagyon szépen köszönöm megprobálom !
Vissza az elejére
teso77
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Március 27. Péntek, 17:15    Hozzászólás témája: Help Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok telepítettem a PHP-Nuke-8.0.0_HUN-t,
minden szép és jó de az oldalamon ezt írja ki:

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /mnt/ultraweb/e/ea/.........../mainfile.php on line 259

Azt szeretném kérdezni hogy én csináltam valamit rosszul telepítéskor,vagy BUG ,vagy a szerver nem tudja értrlmezni a mainfile.php-t.
Vissza az elejére
Horysz
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Április 5. Vasárnap, 10:10    Hozzászólás témája: Re: Help Hozzászólás az előzmény idézésével

teso77 írta:
Sziasztok telepítettem a PHP-Nuke-8.0.0_HUN-t,
minden szép és jó de az oldalamon ezt írja ki:

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /mnt/ultraweb/e/ea/.........../mainfile.php on line 259

Azt szeretném kérdezni hogy én csináltam valamit rosszul telepítéskor,vagy BUG ,vagy a szerver nem tudja értrlmezni a mainfile.php-t.

sok szerver tiltja az ini_set php függvényt. rakj a sor elejére egy @-t.
Vissza az elejére
Downloader
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 6. Szerda, 10:11    Hozzászólás témája: PHP-Nuke 8.1 HUN Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én is elakadtam az installálásban. Az 1. lépésnél megadok minden adatot (adatbázis), többször leellenőriztem, működnie kell, de ezt a szöveget írja ki:
Adatbázis hiba történt: Access denied for user 'patuihu1_nuke'@'server7.megacp.com' to database 'nuke_' SQL=CREATE DATABASE `nuke_`
Nem hiszem, hogy az adatbázissal van valamilyen hiba, mert többel is megpróbáltam. Mindegyiknél ezt írta ki.
Aztán az egész PHP-Nukeot újra feltöltöttem a tárhelyre, de úgyan ez volt akkor is a hiba...
Tudnátok segíteni?

Előre is köszönöm...
Vissza az elejére
tommy19
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 25. Hétfő, 7:22    Hozzászólás témája: "Please enter the absolute path to your site" Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!kifogott rajtam az uccsó előtti oldal...semmiért se akarja elfogadni "Site URL"-t már mindent kipróbáltam..
egy natúr atw-s oldalon van,már néztem amit lentebb írtak próbáltam de nem...beírtam hogy www.----.atw.hu/mainfile.php és így se jó tuti h én rontok el valamit de micsodát?
előre is köszi
Vissza az elejére
BLaci
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 26. Kedd, 16:10    Hozzászólás témája: : Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha jól tudom akkor az ATW-nél az elérési útvonal: "http://users.atw.hu/teoldalad"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tommy19
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 27. Szerda, 12:28    Hozzászólás témája: : Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi
Vissza az elejére
feRo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Október 25. Vasárnap, 19:35    Hozzászólás témája: : Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A problémám, ugyan ebből adódik: Please enter the absolute path to your site
De akárhol nézem nem találok rá megoldást.
próbáltam számtalan variációval, többek közt a mindenki által jónak tartott http://users.atw.hu/oldalneve -t is de tök eredménytelen.
Remélem tud valaki segíteni mert kezdek teljesen tanácstalan lenni.
Köszi előre is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thoma
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Október 28. Szerda, 20:58    Hozzászólás témája: : Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Telepíteném a 8.1 t, ám a következő gondom van.
Át néztem sokszor a config.php -t jól adtam meg az adatbázist, de mikor behivnám az oldalt, csak egy üres lap jön be.

Ki tudna segíteni, mi lehet a gond?
Vissza az elejére
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Október 29. Csütörtök, 21:31    Hozzászólás témája: : Php Nuke 8.1 telepítési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Thoma írta:
Sziasztok!

Telepíteném a 8.1 t, ám a következő gondom van.
Át néztem sokszor a config.php -t jól adtam meg az adatbázist, de mikor behivnám az oldalt, csak egy üres lap jön be.

Ki tudna segíteni, mi lehet a gond?

Bár még nem próbáltam a 8.1-et de nem lehet, hogy törölni kellene az install könyvtárat? csak tippelek ámSmile
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban