Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - portál költöztetés
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

portál költöztetés
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 21:23    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

A működő oldalam saját gépemen localhost -on szeretném futtatni lementettem az a datbázisokat fölvittem a gépemen sikerült. Bemásoltam a oldalam a megfelelő helyre és nem fut nem ad hiba jelet de csak fehér képernyőt látok vajon mit állítsak még.

Biztosan sokan futattjátok saját gépen milyen programmal és hogyan .

Néhány jótanácsot várok nekem nem fut .
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 22:04    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
A működő oldalam saját gépemen localhost -on szeretném futtatni lementettem az a datbázisokat fölvittem a gépemen sikerült. Bemásoltam a oldalam a megfelelő helyre és nem fut nem ad hiba jelet de csak fehér képernyőt látok vajon mit állítsak még.

Biztosan sokan futattjátok saját gépen milyen programmal és hogyan .

Néhány jótanácsot várok nekem nem fut .

Az nem lehet hogy egy konyvtarral visszab van egy .htaccess file ami letilt?
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 22:33    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

A futatásra való könyvtárban találtam egyet töröltem de továbbra fehér képernyő.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tillas
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 13. Kedd, 1:04    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne haragudjatok, de nagyon bena vagyok...
Fogalmam nincs, hogyan kell attelepitenem az eddig uw-n mukodo oldalamat atw-re. Mit kell modositanom es hogyan kell dumppolnom? Egyiket sem csinaltam meg soha.
Koszonom elore is a segitseget!
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 14. Szerda, 9:33    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

Mentsd le a teljes uw tartalmat, es masold fel atw-re, elvileg csak a config.php-t kell modositani az adatbazis csatlakozasi adatok miatt.
PhpMyadminban pedig dumpold fel az adatbazist, mivel mar mukodo oldalrol van szo, feltetelezem hogy az adatbazis nagysaga miatt ezt csak tobb lepesben tudod megcsinalni. Sql darabolo scriptet a muvelethez talalsz a letoltesekben, valamint topic is van hozza.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. December 19. Hétfő, 16:30    Hozzászólás témája: Re: adatbazis Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

Van egy szoftver ezzer kozvetlen kapcsolatba tudsz lepni az adatbazissal, talan meg ez egy jo megoldas lehet ilye nesetben.
http://www.navicat.com

A fent említett proginál a connection/Host name mezőbe mit kell írni (természetesen W3Host esetén)
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 19. Hétfő, 18:29    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

priv ment
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 10. Kedd, 22:07    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

A kérdésem az lenne, hogy egy meglevő nuke oldal FÓRUMÁT hogyan tudnám elköltöztetni egy tök másik oldalra.
A egyben könnyebb, akkor úgy is jó lenne, de lényeg a fórum és a felhasználólk!
Vissza az elejére
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 16:41    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

szani írta:
Sziasztok

A kérdésem az lenne, hogy egy meglevő nuke oldal FÓRUMÁT hogyan tudnám elköltöztetni egy tök másik oldalra.
A egyben könnyebb, akkor úgy is jó lenne, de lényeg a fórum és a felhasználólk!

Másold át a fájlokat a régi tárhelyedről az újra, a régi tárhelyed adatbázisát mentsd le, és az új tárhelyed php-myadmin-ba telepítsd. A nagyméretű adatbázis felosztásához használd az sql daraboló progit, amit itt a letöltésekben megtalálsz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szani
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 23:09    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

aladdin írta:
[..]

Másold át a fájlokat a régi tárhelyedről az újra, a régi tárhelyed adatbázisát mentsd le, és az új tárhelyed php-myadmin-ba telepítsd. A nagyméretű adatbázis felosztásához használd az sql daraboló progit, amit itt a letöltésekben megtalálsz.

Köszönöm.
Ez a daraboló milyen sebersséggel darabol? Elindítottam és órákon keresztül nem történt semmi. Leállítottam. Holnap újra megpróbálom, hagyom futni egész nap.

(csak megjegyzem, hogy a letöltéseknél a "daraboló" "darboló"-nak van irva, igy kicsit nehezen találtam meg! Smile
Vissza az elejére
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 6:51    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

szani írta:
[..]

Köszönöm.
Ez a daraboló milyen sebersséggel darabol? Elindítottam és órákon keresztül nem történt semmi. Leállítottam. Holnap újra megpróbálom, hagyom futni egész nap.

(csak megjegyzem, hogy a letöltéseknél a "daraboló" "darboló"-nak van irva, igy kicsit nehezen találtam meg! Smile

Elég gyors a progi, csak arra vigyázz, ne az egész adatbázis darabolására használd, hanem az adatbázison belül, CSAK a nagyméretű adatbázis-táblákat darabold fel. ( pl. nuke_bbsearch_wordmatch ) Tehát táblánkként használdd, különben nem működik!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tillas
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 14:26    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki el tudna magyarazni lepesrol lepesre, hogyan kell feldarabolni, aztan feltenni az uj helyre?
Sajnos, nagyon lama vagyok hozza. Sad
Vissza az elejére
szani
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 19:49    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

aladdin írta:
[..]

Elég gyors a progi, csak arra vigyázz, ne az egész adatbázis darabolására használd, hanem az adatbázison belül, CSAK a nagyméretű adatbázis-táblákat darabold fel. ( pl. nuke_bbsearch_wordmatch ) Tehát táblánkként használdd, különben nem működik!!!

Hát nekem nem megy. Táblánként lementettem az összes "nuke_bb****" táblákat. Amikor fel akarom tölteni, némelyik (a kicsik) felmennek A nagyok nem. A darabolás meg sajna nem müxik.
Valamit elszúrok a darabolásnál? Vagy mi lehet a probléma?
Vissza az elejére
tillas
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 18:51    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

Azert remenykedtem, hogy valaki kisegit... Sad
Akar ugy is megkoszonnem, ha csinalok neki egy admint, aztan atkoltozteti nekem.
Kerlek, segitsetek, nagyon fontos lenne!
Koszonom elore is!
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 10:36    Hozzászólás témája: : portál költöztetés Hozzászólás az előzmény idézésével

Az sql darabolast meg lehet oldani akar notepad-al is.
Nyisd meg az sql file-t majd ellenorizd le hogy a "Word Wrap" (Magyar eseten sortores) ne legyen bekapcsolva.
Majd kb. 1000 sort jelolj ki, es nyomj egy Ctrl+x billentyu kombinaciot.
A vagolapra mentett adatot masold a phpmyadminba, es ezt a muveletet ismeteld mig az sql file tartalmaz sorokat.
Ami fontos, hogy az elso kivagas utan az elso sor eleje mindig INSERT INTO -val kezdodjon.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban