Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 29. Szombat, 21:18 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
A felhasználók neveit a Your Account névsor szerint listázza jelenleg nem lehetne átállítani hogy regisztráció sorrendben vagy dátum szerint rakja sorba.
Igy olyan kavalkád van hogy nem tudok kiigazodni.
Elküldve: 2005. Január 29. Szombat, 21:24 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
privat írta:
A felhasználók neveit a Your Account névsor szerint listázza jelenleg nem lehetne átállítani hogy regisztráció sorrendben vagy dátum szerint rakja sorba.
Jelenleg ezt a funkciot nem tudja, de van egy modul ami tudja ezt, es alapban tartalmazza a nuke
De egyebkent modositani kell a scripten es olyan sorrendben hozza amilyenben akarod. _________________
Elküldve: 2005. Január 29. Szombat, 21:27 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
black71 írta:
privat írta:
Jelenleg ezt a funkciot nem tudja, de van egy modul ami tudja ezt, es alapban tartalmazza a nuke
De egyebkent modositani kell a scripten es olyan sorrendben hozza amilyenben akarod.
Elküldve: 2005. Január 29. Szombat, 21:32 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
privat írta:
black71 írta:
privat írta:
De egyebkent modositani kell a scripten es olyan sorrendben hozza amilyenben akarod.
Elküldve: 2005. Január 30. Vasárnap, 13:40 Hozzászólás témája: hibaüzenet CNBYA_750_440_b2
Hello!
Sajnátgépen appserv alatt tesztelem a Nuke 7.5-öt (2.8 patch), és a kiegészítőket.
felraktam próbából a CNBYA_750_440_b2-t, a funkciói is igen hasznosak, viszont a cookie törlésénél témától üggetlenül mindíg a következő hibát adja:
Kód:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 203
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 204
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 205
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 203
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 204
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 205
user belépéskor pedig amenyiben a cookie check be van kapcsolva:
Kód:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 101
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 102
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 103
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\AppServ\www\new1\themes\DeepBlue\theme.php:91) in c:\AppServ\www\new1\modules\Your_Account\includes\cookiecheck.php on line 104
a fenti hibát Opera böngésző alatt produkálta, amikor Opera ill Mozilla-ként azonosította magát, amenyiben Internet Explorerként, a hibaüzenet nem jelentkezett, illetve IE böngészővel sem.
Ha megfeleloen van telepitve nem talalkoztam ezzel a problemal.
Teszteltem IE, FireFox, Mozilla bongeszokkel.
A hibat szerintem az appserv 2.5.1 verzio okozza.
Ez a verzio nem ajanlott php-nuke hasznalatara a php5 miatt.
Tobb dolog sem mukodik megfeleloen vele, pl. probalj vele adatbazis mentest kesziteni adminbol.
Azt tanacsolnam hogy a 2.4.1 verziot hasznald a megfelelo mukodeshez.
A hiba 2.4.1 verzioval is van akkor valamit nem jol telepitettel fel.
Milelott cserelned az appserv-et minden fele keppen ellenorizd az INSTALL.txt -ben leirtakat, hogy annak megfeleloen telepitetted. _________________
Ha megfeleloen van telepitve nem talalkoztam ezzel a problemal.
Teszteltem IE, FireFox, Mozilla bongeszokkel.
A hibat szerintem az appserv 2.5.1 verzio okozza.
Ez a verzio nem ajanlott php-nuke hasznalatara a php5 miatt.
Tobb dolog sem mukodik megfeleloen vele, pl. probalj vele adatbazis mentest kesziteni adminbol.
Azt tanacsolnam hogy a 2.4.1 verziot hasznald a megfelelo mukodeshez.
A hiba 2.4.1 verzioval is van akkor valamit nem jol telepitettel fel.
Milelott cserelned az appserv-et minden fele keppen ellenorizd az INSTALL.txt -ben leirtakat, hogy annak megfeleloen telepitetted.
Mindent ellenőriztem legalább 100szor!
Megpróbálom másik appserv-vel.
Elküldve: 2005. Január 31. Hétfő, 0:36 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
Appserv ment, a hiba maradt!
(install atombiztosan jó)
Egyébként mindent rendesen elvégez amit kell (belép, ellenőriz, töröl), csak telerakja a képernyőt ilyen hibaszövegekkel.
A tünetek alapján nem csípi az Operát!
Megpróbálom még valamelyik szerveren is...hátha csak appserv alatt beteg!
Elküldve: 2005. Január 31. Hétfő, 2:51 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
maxt írta:
Appserv ment, a hiba maradt!
(install atombiztosan jó)
Egyébként mindent rendesen elvégez amit kell (belép, ellenőriz, töröl), csak telerakja a képernyőt ilyen hibaszövegekkel.
A tünetek alapján nem csípi az Operát!
Megpróbálom még valamelyik szerveren is...hátha csak appserv alatt beteg!
maxt
Megprobalhatod esetleg hogy a modules/Your_Account/includes/cookiecheck.php -ban azoknal a soroknal ahol irj a hibat ird be a sor elejere @
pl.:
Elküldve: 2005. Február 4. Péntek, 16:27 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
Itt az oldalon amikkor bejelentkezek akkor ki irja,hogy cooki tesztelve és ok.Az én oldalamon meg nem csinál ilyet pedig ugy néztem ugyan az a modul.
A másik meg,hogy az oldalamon nem birok kijeletkezni mert amikkor ujra tölti az oldalt kilépés után akkor már be is lép magától.Ezek miért lehetnek? _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Elküldve: 2005. Február 4. Péntek, 16:46 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
jolaszlo írta:
Itt az oldalon amikkor bejelentkezek akkor ki irja,hogy cooki tesztelve és ok.Az én oldalamon meg nem csinál ilyet pedig ugy néztem ugyan az a modul.
A másik meg,hogy az oldalamon nem birok kijeletkezni mert amikkor ujra tölti az oldalt kilépés után akkor már be is lép magától.Ezek miért lehetnek?
Felhasznalok admin reszeben lehet a cookie-ra vonatkozo szabalyokat beallitani.
Kerdesedbol arra kovetkeztetek hogy ezt meg nem tetted meg, es valaszinunek tartom hogy ez van osszefuggesben a kerdeseddel. _________________
Elküldve: 2005. Február 4. Péntek, 18:08 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
black71 írta:
jolaszlo írta:
A másik meg,hogy az oldalamon nem birok kijeletkezni mert amikkor ujra tölti az oldalt kilépés után akkor már be is lép magától.Ezek miért lehetnek?
Felhasznalok admin reszeben lehet a cookie-ra vonatkozo szabalyokat beallitani.
Kerdesedbol arra kovetkeztetek hogy ezt meg nem tetted meg, es valaszinunek tartom hogy ez van osszefuggesben a kerdeseddel.
Be van kapcsolva mind két opció.De kilépni mostse tudok. _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban