Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Október 11. Kedd, 19:00 Hozzászólás témája: Platinum sql to 7.9nuke
Hali! A platinumom a biztonsági progi cseréjénél gallyra vágtam kissé.... Az adatbázisból törölte a protectort, a sentinel viszont nem megy fel.... Tkalex segített a probléma megoldásában, de vakvágánynak tűnik a dolog... Az SPChatet sem hajlandó berakni a sql-ba... Szóval csak a torka véres... Úgy gondoltam újrarakom, de mivel a platinum fejlesztése megszünt, ezért praktikusabb lenne a 7.9-et feltenni. Ugyanakkor nem szertetném elveszteni a platinumos adatbázisokat (userek, fórumok, viccek, képek nézettsége, oldal látogatottsága, stb...). Fizetős tárhelyen vagyok. Van rá mód, hogy a platinum sql-ja tovább szuperáljon a 7.9-en ? (ha egyszer az is méltóztatik felmenni.... )
Köszike!
Elküldve: 2005. Október 12. Szerda, 13:14 Hozzászólás témája: : Platinum sql to 7.9nuke
Megoldhato, mint minden mas.
A problema csak annyi hogy mivel nincs uninstall sql, vagy script, igy manualisan kellene modositani az adatbazist. _________________
Elküldve: 2005. Október 12. Szerda, 14:29 Hozzászólás témája: : Platinum sql to 7.9nuke
Ha nem vagy benne jartas sok idot fog igenybe venni, es nagy oda figyelest igenyel, bar aki jartas annak is, csak talan hamarabb meg tudja csinalni. Lenyeg a lenyeg a platinum adatbazisat fegyelembe veve nem eppen kezdonek valo melo. _________________
Elküldve: 2009. Február 21. Szombat, 8:24 Hozzászólás témája: : Platinum sql to 7.9nuke
Én sem tudok róla. Szerintem ha eddig nem készítetek akkor sajnos most már nem is valószínű hogy fognak. Mivel hogy a Platinum fejlesztői 2-3 éve abba hagyta a rendszerrel való foglalkozását. Már az oldal sem érhető el. Nem a magyarra gondolok.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban