Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - SQL daraboló progi
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

SQL daraboló progi

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
verser233
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 10:43    Hozzászólás témája: SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello, sziasztok!

Tudnátok egy jó sql daraboló progit ajánlani?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 12:54    Hozzászólás témája: Re: SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

verser233 írta:
Hello, sziasztok!

Tudnátok egy jó sql daraboló progit ajánlani?

Gondolom dumpulashoz kellene.
Vannak szoftverek amelyekkel a nagymeretu mysql file-kat tudod fel dumpolni darabolas nelkul. Pl. http://www.navicat.com/
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 15:16    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

figyi légyszi mondd már el, hogy tudok vele sql-t darabolni, mert már próbálkozom egy ideje vele de nem jutok 1-ről a 2-re! sehova nem tud felcsatlakozni, igazából nem is értem, hogymiért kéne felmenni vele a phpmyadmin-ba mert én egy már lementett sql-t akarnék feldarabolni 2 mb-okra
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 17:21    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

verser233 írta:
figyi légyszi mondd már el, hogy tudok vele sql-t darabolni, mert már próbálkozom egy ideje vele de nem jutok 1-ről a 2-re! sehova nem tud felcsatlakozni, igazából nem is értem, hogymiért kéne felmenni vele a phpmyadmin-ba mert én egy már lementett sql-t akarnék feldarabolni 2 mb-okra

Ezzel nem darabolni kell, megadod neki hogy melyik sql-t melyik adtbazisba dumpolja fel, es feldumpolja file merettol fuggetlenul.
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 18:40    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs de az nem jó nekem Embarassed nekem DARABOLÓ kell, volt nekem régebben csak elvesztettem Crying or Very sad
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 20:28    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

verser233 írta:
bocs de az nem jó nekem Embarassed nekem DARABOLÓ kell, volt nekem régebben csak elvesztettem Crying or Very sad

Nem tudok kimondott darabolot, ahoz php scriptet kell szerintem irni, bar lehet nem jol tudom.
Egyebkent phpmyadminban van lehetoseged hogy tablankent exportald ki az adatbazist.
Miert akarod darobolni?
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 21:03    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
verser233 írta:

Nem tudok kimondott darabolot, ahoz php scriptet kell szerintem irni, bar lehet nem jol tudom.
Egyebkent phpmyadminban van lehetoseged hogy tablankent exportald ki az adatbazist.
Miert akarod darobolni?

a tablankenti exportalassal lehet, h az a baja, h tul nagy tablanal timeouttal elszall.

en is jartam igy.

feltettem a szerverre egy bigdump.php nevu scriptet, ami mast sem tesz, csak az elozoleg kiexportalt komplett sql file-t ugy dumpolja be, h az nem szall el kozben, mivel a sajat scriptje szerinti idokozokben a dumpot megszakitja, majd onnan folytatja.

nekem bevalt.
ha erdekel valakit, vagy kell a file esetleg, irjon az admin@206club.hu cimre.

ha nem erre gondoltal, akkor viszont en sem ertem miert kell a darabolo, hisz mysql-ben meg tudod adni a tablanal h mettol meddig akarod exportalni, igy kezzel te is darabolsz Wink
Vissza az elejére
dragon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 12. Szombat, 22:00    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

feltettem egy darabolot
http://www.nuker.hu/letoltesek-268.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
potyka
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Október 17. Hétfő, 19:46    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok feltettem a navicat-ot amit belinkelt black de nemtudom hogyan kell beállitani felszeretném a jag zászlós cuccát rakni de tul nagy darabolással nemmegy fel valamiért!a progi beállitása utánn cant connect to mysql server on locallhost (10061) üzenetet kapom!!! Lécci segitsetek Pray

http://eliteweblapok.hu
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Október 18. Kedd, 22:23    Hozzászólás témája: : SQL daraboló progi Hozzászólás az előzmény idézésével

A szerverhez a csatlakozasi adatokat nem jol adtad meg.
Esetleg meg az is elofordulhat hogy szerveren nem tudod ezzel a modszerrel elerni az adatbazist.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2007. Február 17. Szombat, 23:30    Hozzászólás témája: sql daraboló Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

Találtam egy sql darabolót itt a nuker-en! Hogyan működik? Nekem nem darabolta fel az 5MB-os sql fájlomat!? Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban