Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - AserShop probléma, segítsetek!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

AserShop probléma, segítsetek!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 15:48    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Megcsináltam itt az első oldalakon leírt módosítást és ha az Asers konfigurációjánál a küldésre kattintok akkor ezt kapom:
Kód:
Not Found
The requested URL /.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

7.6+chatserv from nuker dot hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 15:56    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Megcsináltam itt az első oldalakon leírt módosítást és ha az Asers konfigurációjánál a küldésre kattintok akkor ezt kapom:
Kód:
Not Found
The requested URL /.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

7.6+chatserv from nuker dot hu

Nem tudom mire gondolsz.
ITT egy modositott index.php az Aser's Shop-hoz.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 16:14    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

ez sem. Az eredeti Admin könyvtárat visszaraktam, most megy. Ott valamit hibázhattam.
Vissza az elejére
flow
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 9. Szerda, 13:15    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Új adminisztrátornál a jogok között meg sem jelenik az Asers modul, tehát nincs mit kipipálnom, hogyan tudom ott megjeleníteni a 'felvett' modult?
+ az előfizetős regisztrált felhasználó valóban jobb, thnx
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 9. Szerda, 15:15    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

flow írta:
Új adminisztrátornál a jogok között meg sem jelenik az Asers modul, tehát nincs mit kipipálnom, hogyan tudom ott megjeleníteni a 'felvett' modult?
+ az előfizetős regisztrált felhasználó valóban jobb, thnx

Downloads jogokat allitsd az adminisztratornak, ehez tartozik az Aser's Shop.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 9. Szerda, 15:55    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, bocs hogy ilyen alap dolgokkal kínozlak. Még egy kérdés: hogyan tudnám kilőni hogy a főkategóriák mellett ne jelenjenek meg az alkategóriák a főlapon, vagy jelenjenek meg de mind.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 9. Szerda, 16:15    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

flow írta:
Köszi, bocs hogy ilyen alap dolgokkal kínozlak. Még egy kérdés: hogyan tudnám kilőni hogy a főkategóriák mellett ne jelenjenek meg az alkategóriák a főlapon, vagy jelenjenek meg de mind.

Megoldas lehet ez http://www.nuker.hu/ftopicp-801.html#801 , vagy ha keszitesz neki egy kulon menut, amiben egybol a kategoriakra tud linkelni a vasarlo.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Március 1. Kedd, 21:56    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudja valaki, hogy hol lehet a $-t Ft-re, valamint az (USD) feliratot (Ft)-re cserélni? Kerestem a modules/asers_shop/index.php-ben az "(USD)" szöveget, de nem volt eredmény. A dollár jelre, meg elég macerás rá keresni Surprised . A másik kérdés, hogy az ad.php-t hogyan lehet kiiktatni? Tehát a "google közérdekű..." bannert, mert nem mertem belepiszkálni. Egyszerűen, csak ki kell törölni az index.php-ból a rá vonatkozó sort?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Március 1. Kedd, 22:03    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

vektor írta:
Nem tudja valaki, hogy hol lehet a $-t Ft-re, valamint az (USD) feliratot (Ft)-re cserélni? Kerestem a modules/asers_shop/index.php-ben az "(USD)" szöveget, de nem volt eredmény. A dollár jelre, meg elég macerás rá keresni Surprised . A másik kérdés, hogy az ad.php-t hogyan lehet kiiktatni? Tehát a "google közérdekű..." bannert, mert nem mertem belepiszkálni. Egyszerűen, csak ki kell törölni az index.php-ból a rá vonatkozó sort?

Aser's Shop adminban tudod a $USD-t HUF-ra cserelni.
Nyugodtan piszkalj bele legrosszabb esetben vissza allitod az elozo allapotot.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Március 1. Kedd, 22:15    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

Aser's Shop adminban tudod a $USD-t HUF-ra cserelni.
Nyugodtan piszkalj bele legrosszabb esetben vissza allitod az elozo allapotot.

Iszonyat hülye vagyok... Hogy ezt hogy nem vettem észre?! Pedig legalább 5ször átnéztem Rolling Eyes
Tehát a banner eltüntetéséhez pedig az index.php-ben a 428-as sort kell törölni:

Kód:
require_once("modules/$module_name/ad.php");

Kösz a segítséget
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Március 1. Kedd, 22:19    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

vektor írta:
[..]

Iszonyat hülye vagyok... Hogy ezt hogy nem vettem észre?! Pedig legalább 5ször átnéztem Rolling Eyes
Tehát a banner eltüntetéséhez pedig az index.php-ben a 428-as sort kell törölni:

Kód:
require_once("modules/$module_name/ad.php");

Kösz a segítséget

Gondolom ez 2.0-as verzio mert az elozoekben meg ez nem volt.
Ezt a verziot meg nem telepitettem, amiatt irtam hogy probald meg.
Ha nem lenne jo akkor feldobom es megnezem mirol is van szo.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Március 1. Kedd, 22:26    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

Gondolom ez 2.0-as verzio mert az elozoekben meg ez nem volt.
Ezt a verziot meg nem telepitettem, amiatt irtam hogy probald meg.
Ha nem lenne jo akkor feldobom es megnezem mirol is van szo.

Igen ez a 2.0-s verzió. Eddig teljesen jó... Mondjuk a modules\Asers_Shop\admin\language mappában csak angol nyelvi fájl van, és ez meg is látszik, de abszolút nem zavaró mértékben.
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Március 4. Péntek, 18:41    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
Szeretném látni az emailben érkezett megrendelőn az ügyfél van e regisztrálva tehát legyen rajta a felhasználói neve ha nincs regisztrálva akkor azt hogy vendég.
A forrásban megtaláltam a helyét csak melyik globális változó tartalmazza a felhasználó nevét feltéve ha bejelentkezett.

Ezt a kérdést már megválaszoltad ki is javítottam és működik . Smile
Ha szeretnék több infót ki íratni az adott felhasználóról a felhasználó nevén kivűl megoldható.? Példáúl neve kérte e a hírlevelet mikor regisztrált és stb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Március 4. Péntek, 19:28    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
[..]

Ezt a kérdést már megválaszoltad ki is javítottam és működik . Smile
Ha szeretnék több infót ki íratni az adott felhasználóról a felhasználó nevén kivűl megoldható.? Példáúl neve kérte e a hírlevelet mikor regisztrált és stb.

Lehetseges de csak akkor ha az adatbazisban tarolva vannak az adatok, vagy kulon begyujtod.
Tehat hogy hirlevelre mikor iratkozott fel azt biztosan nem tudod lekerni hacsak nem modositod a Your Account modult is.
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Március 4. Péntek, 19:55    Hozzászólás témája: : AserShop probléma, segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

Lehetseges de csak akkor ha az adatbazisban tarolva vannak az adatok, vagy kulon begyujtod.
Tehat hogy hirlevelre mikor iratkozott fel azt biztosan nem tudod lekerni hacsak nem modositod a Your Account modult is.

A legfontosabb az lenne hogy kérte-e a hírleveleünket és ez benne van az adatbázisban úgy tudom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Következő
6 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban