Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Rovatok, content
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Rovatok, content

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
csincsilla
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Június 17. Péntek, 12:34    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Szintén a témákkal, rovatokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni...
A Témák (Rovatok, content) oldalon van 10 rovatom, s ebbők kettő olyan ami 10-nél több anyagot tartalmaz. De csak a 10 legfrissebbet sorolja fel, és ha a tovább gombra kattintok a 10 felsoroltból készít részletesebb tartalomjegyzéket (olyant mint ami a főoldalon szokott ízelítőként megjelenni. ) Hogyan tudnám elésrni, a 11. anyagtól a régebbieket?

A segítségeteket előre is köszönöm:

Csincsilla
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Június 17. Péntek, 13:22    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

csincsilla írta:
Szintén a témákkal, rovatokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni...
A Témák (Rovatok, content) oldalon van 10 rovatom, s ebbők kettő olyan ami 10-nél több anyagot tartalmaz. De csak a 10 legfrissebbet sorolja fel, és ha a tovább gombra kattintok a 10 felsoroltból készít részletesebb tartalomjegyzéket (olyant mint ami a főoldalon szokott ízelítőként megjelenni. ) Hogyan tudnám elésrni, a 11. anyagtól a régebbieket?

A segítségeteket előre is köszönöm:

Csincsilla

Ha egyre gondolunk akkor erre van szukseged: http://www.nuker.hu/letoltesek-25.html
NukeR-en is ezt hasznalom.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Június 24. Péntek, 10:36    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, ez kellett.
Köszönöm szépen! Smile
Mostmár minden működik!
Ezer hála érte!

csincsilla
Vissza az elejére
lenard
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Július 1. Péntek, 10:09    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az megoldható-e, hogy a rovatoknál a kereső ne jelennyen meg?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
nothingness
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Július 1. Péntek, 10:21    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

keresd ezeket a sorokat a topics index.php-jában:

Kód:
echo "<center><font class=\"title\"><b>"._ACTIVETOPICS."</b></font><br>\n"
   ."<font class=\"content\">"._CLICK2LIST."</font><br><br>\n"
   ."<form action=\"kereses.html\" method=\"post\">"
   ."<input type=\"name\" name=\"query\" size=\"30\">  "
   ."<input type=\"submit\" value=\""._SEARCH."\">"
   ."</form></center><br><br>";

cseréld ki erre:

Kód:
echo "<center><font class=\"title\"><b>"._ACTIVETOPICS."</b></font><br>\n"
   ." <font class=\"content\">"._CLICK2LIST."</font><br><br>\n"
   ." "
   ." "
   ." "
   ." <br>";

lenard
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Július 1. Péntek, 11:07    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Így már működik, köszi.
Most jöttem rá, hogy még egy helyről elkéne tüntetni ezt a keresést a rovatok modulban.
Tehát, csinállok egy olyan rovatot, hogy Alcatel. Van benne kb 20 cikk. Rákattintok a " Még több cikk... --> " feliratra és bejön az összes cikk. Ami ott felül van kereső azt is szeretném eltüntetni.
Ebben tudnál még segíteni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
nothingness
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Július 1. Péntek, 15:34    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

lenard írta:
Így már működik, köszi.
Most jöttem rá, hogy még egy helyről elkéne tüntetni ezt a keresést a rovatok modulban.
Tehát, csinállok egy olyan rovatot, hogy Alcatel. Van benne kb 20 cikk. Rákattintok a " Még több cikk... --> " feliratra és bejön az összes cikk. Ami ott felül van kereső azt is szeretném eltüntetni.
Ebben tudnál még segíteni?

a news index.php-jában keresd ezeket sororat:

Kód:
       echo "<center><font class=\"title\">$sitename: $topic_title</font><br><br>"
      ."<form action=\"kereses.html\" method=\"post\">"
      ."<input type=\"hidden\" name=\"topic\" value=\"$new_topic\">"
      .""._SEARCHONTOPIC.": <input type=\"name\" name=\"query\" size=\"30\">  "
      ."<input type=\"submit\" value=\""._SEARCH."\">"
      ."</form>"
      ."[ <a href=\"index.php\">"._GOTOHOME."</a> | <a href=\"rovatok.html\">"._SELECTNEWTOPIC."</a> ]</center>";

cseréld erre:

Kód:
echo "<center><font class=\"title\">$sitename: $topic_title</font><br><br>"
      ." "
      ."[ <a href=\"index.php\">"._GOTOHOME."</a> | <a href=\"rovatok.html\">"._SELECTNEWTOPIC."</a> ]</center>";

lenard
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Július 1. Péntek, 17:18    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a segítséget nothingness!
Mostmár a rovatok modul úgy működik ahogy én szeretném.
Vissza az elejére
borz2
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 18. Csütörtök, 3:57    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

Ha egyre gondolunk akkor erre van szukseged: http://www.nuker.hu/letoltesek-25.html
NukeR-en is ezt hasznalom.

Sziasztok!
Én is ezt vadásztam, nagyon frankó, az az 1 bajom van vele, ha rákattintok a 2. oldalra, ugyanaz jön be, és már nem lesz alatta a számsor. Sad
De nem is ez a legfőbb baj, hanem hogy eltünnek a rovatok. Sad
Az lenne a legfrankóbb ha a rovatok megmaradnak, és ha rámegyünk hogy "több cikk" , akkor nem csak a legutolsó 10 jön be, hanem azokat lehet ott alul lapozni.
Ha van ilyen modul, vagy modulátirat, és ha valakinek megvan plíz tegye be.
Köszi szépen előre is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 30. Szombat, 10:50    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

A kérdésem a következő.Van x darab rovatom ezekben vannak cikkek és egyébb más kategoriák.Ha rá megyek a Topic-ra kilistázza a rovatokat majd ha rá klikkelek a rovat képére ahol elvileg a rovatban lévő cikkek és egyébb kategoriába rendezett "híreket" kéne mutatnia nem jelenik meg semmi..ez szándékos vagy én szurtam el vmit?

tehát ha rá kattintok vmelyik rovat képére az ezt az oldalt akarja meghívni:
cikk-rovat-2.html itt szerintem meg kéne jelennie a rovat alá tartozó híreknek..vagy rosszúl gondolom?

------------------------------------------

Jajj meg van a probléma..A Theme amit használok nem akarja meg jeleníteni..Vki meg tudja mondani, hogy mit kell át írni?

Tovább probálkoztam és a problémámra a gyógyír, hogy 7.6-os nuke-t kell használni Sad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
shabbadabba
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 20:56    Hozzászólás témája: : Rovatok, content Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok remélem tud vki segíteni mert már megőrülök ettől a rovat dologtól.
Van egy php nuke 8.0 ás oldal az extrán.
Csináltam 5 rovatot, 3 kategóriát, és van egy csomó hírem.
Amikor írom a hírt akkor kijelölöm hogy melyik rovatba és melyik kapcsolódó rovatba tartozzon.
De amikor rányomok a rovatok gombra akkor a következőt írja ki:
-Még nincs hír ebben a rovatban.
A rovatok modul be van kapcsolva.
Ugyanakkor meg a hírek blokknál látható hogy melyik hír melyik rovatba van kategorizálva.
Előre is köszönöm a segítséget.
Vissza az elejére
t5hlac
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2009. Január 15. Csütörtök, 11:41    Hozzászólás témája: admin név lesz az írója a cikknek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy ha valaki ír egy cikket és elküldi. Utána én mint admin jóváhagyom akkor ott ahol a dátumot meg ilyenek ír ott az én admin nevem szerepel mint író. Ezzel mit lehet csinálni, hogy a tényleges író nevét hagyja ott.

Remélem érthető voltam.
Nuke 7.7.0 HUN (nukerröl töltve)

Köszi a segítséget
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban