Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Új adminisztrátornál a jogok között meg sem jelenik az Asers modul, tehát nincs mit kipipálnom, hogyan tudom ott megjeleníteni a 'felvett' modult?
+ az előfizetős regisztrált felhasználó valóban jobb, thnx
Új adminisztrátornál a jogok között meg sem jelenik az Asers modul, tehát nincs mit kipipálnom, hogyan tudom ott megjeleníteni a 'felvett' modult?
+ az előfizetős regisztrált felhasználó valóban jobb, thnx
Downloads jogokat allitsd az adminisztratornak, ehez tartozik az Aser's Shop. _________________
Köszi, bocs hogy ilyen alap dolgokkal kínozlak. Még egy kérdés: hogyan tudnám kilőni hogy a főkategóriák mellett ne jelenjenek meg az alkategóriák a főlapon, vagy jelenjenek meg de mind.
Köszi, bocs hogy ilyen alap dolgokkal kínozlak. Még egy kérdés: hogyan tudnám kilőni hogy a főkategóriák mellett ne jelenjenek meg az alkategóriák a főlapon, vagy jelenjenek meg de mind.
Megoldas lehet ez http://www.nuker.hu/ftopicp-801.html#801 , vagy ha keszitesz neki egy kulon menut, amiben egybol a kategoriakra tud linkelni a vasarlo. _________________
Nem tudja valaki, hogy hol lehet a $-t Ft-re, valamint az (USD) feliratot (Ft)-re cserélni? Kerestem a modules/asers_shop/index.php-ben az "(USD)" szöveget, de nem volt eredmény. A dollár jelre, meg elég macerás rá keresni . A másik kérdés, hogy az ad.php-t hogyan lehet kiiktatni? Tehát a "google közérdekű..." bannert, mert nem mertem belepiszkálni. Egyszerűen, csak ki kell törölni az index.php-ból a rá vonatkozó sort? _________________ Vektor
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Nem tudja valaki, hogy hol lehet a $-t Ft-re, valamint az (USD) feliratot (Ft)-re cserélni? Kerestem a modules/asers_shop/index.php-ben az "(USD)" szöveget, de nem volt eredmény. A dollár jelre, meg elég macerás rá keresni . A másik kérdés, hogy az ad.php-t hogyan lehet kiiktatni? Tehát a "google közérdekű..." bannert, mert nem mertem belepiszkálni. Egyszerűen, csak ki kell törölni az index.php-ból a rá vonatkozó sort?
Aser's Shop adminban tudod a $USD-t HUF-ra cserelni.
Nyugodtan piszkalj bele legrosszabb esetben vissza allitod az elozo allapotot. _________________
Aser's Shop adminban tudod a $USD-t HUF-ra cserelni.
Nyugodtan piszkalj bele legrosszabb esetben vissza allitod az elozo allapotot.
Iszonyat hülye vagyok... Hogy ezt hogy nem vettem észre?! Pedig legalább 5ször átnéztem
Tehát a banner eltüntetéséhez pedig az index.php-ben a 428-as sort kell törölni:
Kód:
require_once("modules/$module_name/ad.php");
Kösz a segítséget _________________ Vektor
Iszonyat hülye vagyok... Hogy ezt hogy nem vettem észre?! Pedig legalább 5ször átnéztem
Tehát a banner eltüntetéséhez pedig az index.php-ben a 428-as sort kell törölni:
Kód:
require_once("modules/$module_name/ad.php");
Kösz a segítséget
Gondolom ez 2.0-as verzio mert az elozoekben meg ez nem volt.
Ezt a verziot meg nem telepitettem, amiatt irtam hogy probald meg.
Ha nem lenne jo akkor feldobom es megnezem mirol is van szo. _________________
Gondolom ez 2.0-as verzio mert az elozoekben meg ez nem volt.
Ezt a verziot meg nem telepitettem, amiatt irtam hogy probald meg.
Ha nem lenne jo akkor feldobom es megnezem mirol is van szo.
Igen ez a 2.0-s verzió. Eddig teljesen jó... Mondjuk a modules\Asers_Shop\admin\language mappában csak angol nyelvi fájl van, és ez meg is látszik, de abszolút nem zavaró mértékben. _________________ Vektor
Szeretném látni az emailben érkezett megrendelőn az ügyfél van e regisztrálva tehát legyen rajta a felhasználói neve ha nincs regisztrálva akkor azt hogy vendég.
A forrásban megtaláltam a helyét csak melyik globális változó tartalmazza a felhasználó nevét feltéve ha bejelentkezett.
Ezt a kérdést már megválaszoltad ki is javítottam és működik .
Ha szeretnék több infót ki íratni az adott felhasználóról a felhasználó nevén kivűl megoldható.? Példáúl neve kérte e a hírlevelet mikor regisztrált és stb.
Ezt a kérdést már megválaszoltad ki is javítottam és működik .
Ha szeretnék több infót ki íratni az adott felhasználóról a felhasználó nevén kivűl megoldható.? Példáúl neve kérte e a hírlevelet mikor regisztrált és stb.
Lehetseges de csak akkor ha az adatbazisban tarolva vannak az adatok, vagy kulon begyujtod.
Tehat hogy hirlevelre mikor iratkozott fel azt biztosan nem tudod lekerni hacsak nem modositod a Your Account modult is. _________________
Lehetseges de csak akkor ha az adatbazisban tarolva vannak az adatok, vagy kulon begyujtod.
Tehat hogy hirlevelre mikor iratkozott fel azt biztosan nem tudod lekerni hacsak nem modositod a Your Account modult is.
A legfontosabb az lenne hogy kérte-e a hírleveleünket és ez benne van az adatbázisban úgy tudom.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban