Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Gondolom dumpulashoz kellene.
Vannak szoftverek amelyekkel a nagymeretu mysql file-kat tudod fel dumpolni darabolas nelkul. Pl. http://www.navicat.com/ _________________
figyi légyszi mondd már el, hogy tudok vele sql-t darabolni, mert már próbálkozom egy ideje vele de nem jutok 1-ről a 2-re! sehova nem tud felcsatlakozni, igazából nem is értem, hogymiért kéne felmenni vele a phpmyadmin-ba mert én egy már lementett sql-t akarnék feldarabolni 2 mb-okra
figyi légyszi mondd már el, hogy tudok vele sql-t darabolni, mert már próbálkozom egy ideje vele de nem jutok 1-ről a 2-re! sehova nem tud felcsatlakozni, igazából nem is értem, hogymiért kéne felmenni vele a phpmyadmin-ba mert én egy már lementett sql-t akarnék feldarabolni 2 mb-okra
Ezzel nem darabolni kell, megadod neki hogy melyik sql-t melyik adtbazisba dumpolja fel, es feldumpolja file merettol fuggetlenul. _________________
bocs de az nem jó nekem nekem DARABOLÓ kell, volt nekem régebben csak elvesztettem
Nem tudok kimondott darabolot, ahoz php scriptet kell szerintem irni, bar lehet nem jol tudom.
Egyebkent phpmyadminban van lehetoseged hogy tablankent exportald ki az adatbazist.
Miert akarod darobolni? _________________
bocs de az nem jó nekem nekem DARABOLÓ kell, volt nekem régebben csak elvesztettem
Nem tudok kimondott darabolot, ahoz php scriptet kell szerintem irni, bar lehet nem jol tudom.
Egyebkent phpmyadminban van lehetoseged hogy tablankent exportald ki az adatbazist.
Miert akarod darobolni?
a tablankenti exportalassal lehet, h az a baja, h tul nagy tablanal timeouttal elszall.
en is jartam igy.
feltettem a szerverre egy bigdump.php nevu scriptet, ami mast sem tesz, csak az elozoleg kiexportalt komplett sql file-t ugy dumpolja be, h az nem szall el kozben, mivel a sajat scriptje szerinti idokozokben a dumpot megszakitja, majd onnan folytatja.
nekem bevalt.
ha erdekel valakit, vagy kell a file esetleg, irjon az admin@206club.hu cimre.
ha nem erre gondoltal, akkor viszont en sem ertem miert kell a darabolo, hisz mysql-ben meg tudod adni a tablanal h mettol meddig akarod exportalni, igy kezzel te is darabolsz
Sziasztok feltettem a navicat-ot amit belinkelt black de nemtudom hogyan kell beállitani felszeretném a jag zászlós cuccát rakni de tul nagy darabolással nemmegy fel valamiért!a progi beállitása utánn cant connect to mysql server on locallhost (10061) üzenetet kapom!!! Lécci segitsetek _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0b + PHPBB 2.0.15
A szerverhez a csatlakozasi adatokat nem jol adtad meg.
Esetleg meg az is elofordulhat hogy szerveren nem tudod ezzel a modszerrel elerni az adatbazist. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban