Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. November 26. Szerda, 18:48 Hozzászólás témája: a reklám banner nem jelenik meg
Üdv Mindenki
Segítséget kérnék.
Az oldalamra felraknék reklámokat, egyet próbából fel is tettem, de nem jelenik meg. Készítettem egy próba ügyfelet, és az admin oldalon látszik is, hogy be van töltve a reklám a banner még sem látszik. Az admin oldal, modulok, hirdetések, hirdetés helye oldalon van egy megjegyzés:
Megjegyzés:
A hirdetés megjelenítéséhez illeszd be ezt a kódot: ads(position); a theme fájlba, a "position" helyére a használni kívánt pozíció számát írd be.
Példákat találhatsz erre a /blocks/block-Advertising.php és a /header.php fájlokban.
Ezt találtam a fent említett fájlban:
$content = "<br>";
$content .= ads(1);
$content .= "<br>";
Be illesztettem az egyik theme fájlba, de mind' hiába. Azt úgy gondolom, talán rossz helyre illesztettem be a kódot, vagy esetleg valami mást is be kell állítani ahoz hogy működjön. Megpróbáltam a Kolik reklám modult az viszont sajna csak törökül "tud". Hiába az angol nyelvi fájlnak.
Bár ez nem ehhez a témához tartozik még egy kérdésem lenne. Az oldalamon egy médiaplayer van, és szeretném ha alatta megjelenne a hírmodul is.
Köszönettel
Samu
Elküldve: 2008. December 2. Kedd, 14:47 Hozzászólás témája: : a reklám banner nem jelenik meg
Szia Gazso
Igen ezen már túl vagyok, most éppen rejtett állapotban van, ezért nem láttad a menüben, de eddig mind hiába semmi eredmény nem hozott eredményt
Üdv Samu
Elküldve: 2008. December 2. Kedd, 15:48 Hozzászólás témája: : a reklám banner nem jelenik meg
Igen csináltam egy próba reklám ügyfelet. Az az érdekes, hogy ha megnézem az admin oldalon a hirdetési listát akkor kiírja, hogy pl. 327-szer megjelenítve. Tehát olyan mintha működne csak valamiért nem jeleníti meg.
Elküldve: 2008. December 2. Kedd, 16:37 Hozzászólás témája: : a reklám banner nem jelenik meg
Ide másoltam a a hirdetések szerkesztése oldalt, így van beállítva a hirdetés. Természetesen az az URL-k is ki vannak töltve.
Feladva: 2008-11-19 @ 22:29:16
Megvásárolt megjelenítések: Korlátlan
Megjelent: 570
Megjelenítések hozzáadása:x (az "X" a korlátlan megjelenítés)
Hírdetés típusa: Image
Kép URL címe:
Képméret: Szélesség: Magasság: (pixelben)
Klikkelés URL címe::
Kép alternatív szövege:
Típus: 0 - Oldal teteje
Bekapcsolás: Igen
Elküldve: 2008. December 25. Csütörtök, 18:38 Hozzászólás témája: : a reklám banner nem jelenik meg
Szia
Nos sokadik sikertelen próba után döntöttem így. Eddigi tapasztalataim alapján ha a két rendszert össze kell hasonlítanom, akkor az e107 sokkal jobban kezeli a a banner ügyeket. Amint láttad ez az oldal nem egy bonyolult mármint a témáját illetően, viszont a reklám az fontos.
Köszönet a segítségekért, és boldog kaárcsonyt
Samu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban