Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Coppermine 1.2.2b
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Coppermine 1.2.2b
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 27, 28, 29  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sorlap
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 13:41    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Érdekes dolog fordult elő velem!
A Coopermine jó három hét működés után /mindenféle konfigurálás vagy belepiszkálás után/ tegnap lerohadt, s a következő hibaüzenetet adja:

LOOKED
Fatal error: Call to undefined function: theme_display_album_list_cat() in /clients/h10/sorlap/webmaster059/www/modules/coppermine/index.php on line 395

Segítséget kérek a sörrajongók nevében is :Ö
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 14:13    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

sorlap írta:
Sziasztok!

Érdekes dolog fordult elő velem!
A Coopermine jó három hét működés után /mindenféle konfigurálás vagy belepiszkálás után/ tegnap lerohadt, s a következő hibaüzenetet adja:

LOOKED
Fatal error: Call to undefined function: theme_display_album_list_cat() in /clients/h10/sorlap/webmaster059/www/modules/coppermine/index.php on line 395

Segítséget kérek a sörrajongók nevében is :Ö

Valaminek megis csak tortennie kellet.
Lenyeg hogy szerintem a hiba a coppermine theme -ben keresendo, vagy nem megfeleloen van a konfiguracional.
modules/coopermine/themes/ konyvtarat ellenorizd le megvan-e a konfiguracioban megadott coppermine theme.
Remelem eleg erthetoen irtam le.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 15:47    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:

Valaminek megis csak tortennie kellet.
Lenyeg hogy szerintem a hiba a coppermine theme -ben keresendo, vagy nem megfeleloen van a konfiguracional.
modules/coopermine/themes/ konyvtarat ellenorizd le megvan-e a konfiguracioban megadott coppermine theme.
Remelem eleg erthetoen irtam le.

Megvolt minden, de azért letöröltem és újra felmásoltam a témákat... Láss csodát, működött!
Köszönöm!
Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szasza_hungary
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 14:54    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

egyszerűen nem akarnak megjelenni a képek az otthoni gépemen. Ha feltöltöm a webre akkor ot müködik. Mi lehet a hiba az otthoni gépen?
Vissza az elejére
Slezy
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 2. Szerda, 23:17    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Lenne egy kérdésem, feltettem, minden tök jól müködik. Csak amikor pl. a konfigurációnál állítok, és ugye mennék (nem tudom mi van oda írva) hogy jóvágyjam a a beállításokat, a gombon nem láccik semmi! Enyhén szürke a gomb, és gondolom fehér a betü, de nem látom. Ezt hol tudom megváltoztatni?
Engem nem zavar, de lehet egy két látogató fenn akadna rajta.
A feltöltéseknél, az albumlétrehozásnál is így van, ötlet?

Köszi előre is!

u.i.: az oldal nagyon király! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Slezy
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 2. Szerda, 23:33    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

És még egy kérdésem lenne, miért van az hogy ezt írja ki mikor az srollos blokot akarom használi?

Kód:

Fatal error: Call to undefined function: get_private_album_set() in /www-users/silence/blocks/block-CPG-center-scroll-Last_pictures.php on line 33
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 1:30    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Slezy írta:
Lenne egy kérdésem, feltettem, minden tök jól müködik. Csak amikor pl. a konfigurációnál állítok, és ugye mennék (nem tudom mi van oda írva) hogy jóvágyjam a a beállításokat, a gombon nem láccik semmi!

http://www.nuker.hu/ftopicp-8.html#8
Slezy írta:

És még egy kérdésem lenne, miért van az hogy ezt írja ki mikor az srollos blokot akarom használi?

Melyik verzio?
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 2:38    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

1.2.1-es verzio, ez nem jo igaz? php-nuke 7.5-öt használok...

Előre is köszi válaszod!
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 2:45    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Slezy írta:
1.2.1-es verzio, ez nem jo igaz? php-nuke 7.5-öt használok...

Előre is köszi válaszod!

Toltsd le a 1.2.2b verziot es csereld ki azt a blokkot.
Vagy keresd ezeket a sorokat:
Kód:
if (!defined('IN_COPPERMINE')) {
    $cpg_dir = "coppermine";
    include("modules/".$cpg_dir."/include/load.inc.php");
}
else {
    include("modules/".$cpg_dir."/include/load.inc.php");
}

ird ala ezt a sort:
Kód:
    require("modules/".$cpg_dir."/include/functions.inc.php");

Legutóbb black71 szerkesztette (2005. Február 3. Csütörtök, 2:50), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Slezy
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 2:49    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Slezy írta:
Lenne egy kérdésem, feltettem, minden tök jól müködik. Csak amikor pl. a konfigurációnál állítok, és ugye mennék (nem tudom mi van oda írva) hogy jóvágyjam a a beállításokat, a gombon nem láccik semmi!

http://www.nuker.hu/ftopicp-8.html#8

Ez a színezős dolog nem jött be, én arra gondoltam, hogy pl. amikor fel akarok tölteni vagy valami. Vagy albumot létrehozni. Van egy gomb amire rá kell kattintatni, és azon nem látszik felirat!
Eredeti mérethez kattints a képre
Eredeti mérethez kattints a képre
Kösz!
Bocsi a képért, meg hogy itt rondítok össze-vissza, de gondoltam így jobban meg tudom magam értetni... Sad
Nem tudok igazán érthetően magyarázni.. sorry Embarassed
álmos vagyok Cool
Kösz!
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 3:03    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

En is arra kuldtem a linket.
Nem azt mondom hogy egy az egyben ugyan azt kell megcsinalni, de a problemat ott kell keresni.
modules/coppermine/themes/default/style.css
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 11:16    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, úgynézki menni fog!

Köszönöm szépen!

De még egy kérdésem lenne:
Még pedig az, hogy az alján lévő választható nyelveket, hogy tudom eltüntetni, és csak a magyart megtartani?

Köszönöm szépen előre is! Smile
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 12:17    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Slezy írta:
az alján lévő választható nyelveket, hogy tudom eltüntetni, és csak a magyart megtartani?

Minek az aljan?
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 12:21    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

A Coppermine, képgaléria alján. Tele van nemzetek zászlóival, Felette egy válassz nyelvet felirat.

És én ott csak a magyart akarom látni...
Vissza az elejére
Slezy
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 13:21    Hozzászólás témája: : Coppermine 1.2.2b Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagy inkább egyiket se, hogy a magyar legyen alapméretezett, amit a konfigban beállítottam és ne tudjanak nyelvet váltani...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 27, 28, 29  Következő
10 / 29 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban