Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Érdekes dolog fordult elő velem!
A Coopermine jó három hét működés után /mindenféle konfigurálás vagy belepiszkálás után/ tegnap lerohadt, s a következő hibaüzenetet adja:
LOOKED
Fatal error: Call to undefined function: theme_display_album_list_cat() in /clients/h10/sorlap/webmaster059/www/modules/coppermine/index.php on line 395
Érdekes dolog fordult elő velem!
A Coopermine jó három hét működés után /mindenféle konfigurálás vagy belepiszkálás után/ tegnap lerohadt, s a következő hibaüzenetet adja:
LOOKED
Fatal error: Call to undefined function: theme_display_album_list_cat() in /clients/h10/sorlap/webmaster059/www/modules/coppermine/index.php on line 395
Segítséget kérek a sörrajongók nevében is :Ö
Valaminek megis csak tortennie kellet.
Lenyeg hogy szerintem a hiba a coppermine theme -ben keresendo, vagy nem megfeleloen van a konfiguracional.
modules/coopermine/themes/ konyvtarat ellenorizd le megvan-e a konfiguracioban megadott coppermine theme.
Remelem eleg erthetoen irtam le. _________________
Valaminek megis csak tortennie kellet.
Lenyeg hogy szerintem a hiba a coppermine theme -ben keresendo, vagy nem megfeleloen van a konfiguracional.
modules/coopermine/themes/ konyvtarat ellenorizd le megvan-e a konfiguracioban megadott coppermine theme.
Remelem eleg erthetoen irtam le.
Megvolt minden, de azért letöröltem és újra felmásoltam a témákat... Láss csodát, működött!
Köszönöm!
Lenne egy kérdésem, feltettem, minden tök jól müködik. Csak amikor pl. a konfigurációnál állítok, és ugye mennék (nem tudom mi van oda írva) hogy jóvágyjam a a beállításokat, a gombon nem láccik semmi! Enyhén szürke a gomb, és gondolom fehér a betü, de nem látom. Ezt hol tudom megváltoztatni?
Engem nem zavar, de lehet egy két látogató fenn akadna rajta.
A feltöltéseknél, az albumlétrehozásnál is így van, ötlet?
Lenne egy kérdésem, feltettem, minden tök jól müködik. Csak amikor pl. a konfigurációnál állítok, és ugye mennék (nem tudom mi van oda írva) hogy jóvágyjam a a beállításokat, a gombon nem láccik semmi!
Lenne egy kérdésem, feltettem, minden tök jól müködik. Csak amikor pl. a konfigurációnál állítok, és ugye mennék (nem tudom mi van oda írva) hogy jóvágyjam a a beállításokat, a gombon nem láccik semmi!
Ez a színezős dolog nem jött be, én arra gondoltam, hogy pl. amikor fel akarok tölteni vagy valami. Vagy albumot létrehozni. Van egy gomb amire rá kell kattintatni, és azon nem látszik felirat!
Eredeti mérethez kattints a képre
Kösz!
Bocsi a képért, meg hogy itt rondítok össze-vissza, de gondoltam így jobban meg tudom magam értetni...
Nem tudok igazán érthetően magyarázni.. sorry
álmos vagyok
Kösz!
En is arra kuldtem a linket.
Nem azt mondom hogy egy az egyben ugyan azt kell megcsinalni, de a problemat ott kell keresni.
modules/coppermine/themes/default/style.css _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban