Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 16:01 Hozzászólás témája: az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
köszi működik csak az a gond hogy a kiskép png formátumba van és gyönyörűen látható is de a nagy kép jpg és azt nem akarja kirakni. Támogatja a jpg formátumot??
Elküldve: 2005. Január 18. Kedd, 11:27 Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
Én aláírom hogy jól müxik de akkor légyszi írd meg nálatok milyen könyvtár ,link, képformátum és file név van használatba ! egyébként szerintem is jó csak nekem nem megy !
Elküldve: 2005. Január 18. Kedd, 20:29 Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
Köszi má működik csak a linkeléssel voltak gondok! mégegyszer kösz! CSak még valami nem tudsz esetleg olyan webshop modult ami magyar és egyszerű??? vagy ajánlani valamilyet?
Elküldve: 2005. Január 18. Kedd, 21:57 Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
demolator írta:
Köszi má működik csak a linkeléssel voltak gondok! mégegyszer kösz! CSak még valami nem tudsz esetleg olyan webshop modult ami magyar és egyszerű??? vagy ajánlani valamilyet?
Elküldve: 2005. Január 29. Szombat, 11:31 Hozzászólás témája: Gondok a képgaléria modullal!
Sziasztok. Lenne egy apró kis kérdésem
Adódott egy problémám a modullal. Fogtam frankón felraktam, megcsináltam az első frankó kis kategóriám és bele pár képet.
Jól is ment megjelenített mindent kiskép/nagykép.
Rendben kiléptem az adminból és újr vissza.
Mondom csinálok még egy két kategóriát és képet.
NO ezeket mind szépen meg is tette, az elérési úttal nem is volt gond, mivel az először felrakott képeket azokat frankón mgjeleníti, de az utánna következőket szépen látszanak a kisképek és amikor rákattint az ember elkezdi tölteni a nagyképet és nem jeleníti meg.
A képek jpg-ben vannak és jól működnek.
Van vmi ötletetek, hogy az első alkalommal miért jó és utánna miért nem.
Már többszázszor megnéztem az elérési utat is.
Elküldve: 2005. Január 29. Szombat, 13:15 Hozzászólás témája: Re: Gondok a képgaléria modullal!
garay írta:
Van vmi ötletetek, hogy az első alkalommal miért jó és utánna miért nem.
Már többszázszor megnéztem az elérési utat is.
Neztem a kepek eleresi utvonalat es ha az valoban jol megdva, esetleg a kepek neveit ellenorizd, hogy nem irodott-e at kisbetusre (dsc). _________________
Elküldve: 2005. Június 27. Hétfő, 11:00 Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
Hali!
Az lenne a kérdésem, h az itt letölthető kégaléria modulhoz van e olyasmi "kiegészítő", amellyel a képeket léptetni lehet, esetleg időzíteni lehet a képek léptetését? Vagy egy másik modul kell hozzá? (csak mert panaszkodnak a felhasználóim h sok a kép (kb 1500 db) és nehéz mind1iket végignézni kisképről nagyképre)
plz HELP!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban