Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

az innnen letölthető képgalériamodul - magyar
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
demolator
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 12:32    Hozzászólás témája: az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Szóval az van hogy nem igazán akarja megjeleníteni a képeket amit beraktam, lehet hogy a linket nem jól írtam de nem hiszem. Segítség kéne Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Andrew-S
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 14:24    Hozzászólás témája: Re: az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

demolator írta:
Szóval az van hogy nem igazán akarja megjeleníteni a képeket amit beraktam, lehet hogy a linket nem jól írtam de nem hiszem. Segítség kéne Sad

ha pl a Kepgaleria modul könyvtárába raktál egy proba2.jpg képet akkor így linkeld:
modules/Kepgaleria/proba2.jpg

A kisebb képet meg célszerű pl egy small könyvtárba rakni, tehát akkor így néz ki:
modules/Kepgaleria/small/proba2.jpg

Mi az oldalad címe ahol ez fent van?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Andrew-S
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 14:25    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a kép linkje nálad:
http://www.fw.hu/copperart/modules/kepgaleria/pic/tajkep/small/kep01.jpg

De a Kepgaleria nagy K-val kezdődik!
http://www.fw.hu/copperart/modules/Kepgaleria/pic/tajkep/small/kep01.jpg

Valószínűleg ez a hiba.
Vissza az elejére
demolator
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 16:01    Hozzászólás témája: az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi működik csak az a gond hogy a kiskép png formátumba van és gyönyörűen látható is de a nagy kép jpg és azt nem akarja kirakni. Támogatja a jpg formátumot??
Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
demolator
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 16:07    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Helyesbítek a nagy képet egyáltalán nem akarja kirakni, legyen az jpg, png tökmindegy. ?? Sad
Vissza az elejére
Andrew-S
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 18:30    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

A modul tökéletesen működik, te nem töltötted fel vagy egyéb okok miatt nem jelenik meg.
Vissza az elejére
demolator
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 18. Kedd, 11:27    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Én aláírom hogy jól müxik de akkor légyszi írd meg nálatok milyen könyvtár ,link, képformátum és file név van használatba ! egyébként szerintem is jó csak nekem nem megy ! Confused
Vissza az elejére
Andrew-S
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 18. Kedd, 17:00    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt egy példa!

Képgaléria:
http://galaxis.starwars.hu/modules.php?name=ep3&file=picgallery&func=cat

Egy kép a sokból:
http://galaxis.starwars.hu/modules.php?name=ep3&file=pic&id=259

Kép linkje:
modules/ep3/pic/film/tradedroid.jpg

Kiskép linkje:
modules/ep3/pic/film/small/tradedroid.jpg
Vissza az elejére
demolator
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 18. Kedd, 20:29    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi má működik csak a linkeléssel voltak gondok! mégegyszer kösz! Laughing CSak még valami nem tudsz esetleg olyan webshop modult ami magyar és egyszerű??? vagy ajánlani valamilyet?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 18. Kedd, 21:57    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

demolator írta:
Köszi má működik csak a linkeléssel voltak gondok! mégegyszer kösz! Laughing CSak még valami nem tudsz esetleg olyan webshop modult ami magyar és egyszerű??? vagy ajánlani valamilyet?

http://www.nuker.hu/letoltesek-kat1.html
Magyar nyelvi file-t is talasz a forditasok cim alatt.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 11:31    Hozzászólás témája: Gondok a képgaléria modullal! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok. Lenne egy apró kis kérdésem Confused
Adódott egy problémám a modullal. Fogtam frankón felraktam, megcsináltam az első frankó kis kategóriám és bele pár képet.
Jól is ment megjelenített mindent kiskép/nagykép.
Rendben kiléptem az adminból és újr vissza.
Mondom csinálok még egy két kategóriát és képet.
NO ezeket mind szépen meg is tette, az elérési úttal nem is volt gond, mivel az először felrakott képeket azokat frankón mgjeleníti, de az utánna következőket szépen látszanak a kisképek és amikor rákattint az ember elkezdi tölteni a nagyképet és nem jeleníti meg.
A képek jpg-ben vannak és jól működnek.
Van vmi ötletetek, hogy az első alkalommal miért jó és utánna miért nem.
Már többszázszor megnéztem az elérési utat is.

Az oldal címe ahol a képek találhatók: www.garay.uw.hu

Várom mielőbbi válaszotok.
Köszi!
GARAY
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 13:15    Hozzászólás témája: Re: Gondok a képgaléria modullal! Hozzászólás az előzmény idézésével

garay írta:
Van vmi ötletetek, hogy az első alkalommal miért jó és utánna miért nem.
Már többszázszor megnéztem az elérési utat is.

Neztem a kepek eleresi utvonalat es ha az valoban jol megdva, esetleg a kepek neveit ellenorizd, hogy nem irodott-e at kisbetusre (dsc).
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 14:14    Hozzászólás témája: GYŐZELEM! Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a fáradozást.
Megoldódott a gond. A nagy képej .jpg kiterjesztését kellett átírnom .JPG-re.

Köszi mégegyszer.

Garay
Vissza az elejére
QQcs
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Június 27. Hétfő, 11:00    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Az lenne a kérdésem, h az itt letölthető kégaléria modulhoz van e olyasmi "kiegészítő", amellyel a képeket léptetni lehet, esetleg időzíteni lehet a képek léptetését? Vagy egy másik modul kell hozzá? (csak mert panaszkodnak a felhasználóim h sok a kép (kb 1500 db) és nehéz mind1iket végignézni kisképről nagyképre)
plz HELP!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Június 27. Hétfő, 12:26    Hozzászólás témája: : az innnen letölthető képgalériamodul - magyar Hozzászólás az előzmény idézésével

Coppermine galeria-ban van ilyen lehetoseg.
Tekintsd meg ITT
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban