Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 15:17 Hozzászólás témája: Reg _ERROR es nem mukodo feltoltesek
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy felraktam mar a 8at, a 7.8-at es a 7.9-et is, de mindegyikkel az volt a gond, hogy ha regelni akartam, akkor a legutolso lepesnel ha tovabbkattintottam akkor csak egy _ERROR felirat jelent meg. Es ha barmilyen uj hirt vagy tartalmat vagy szavazast akartam feltolteni nem csinalta meg, ha kezzel felvittem myadminba akkor viszont modositani mar tudtam. Localhoston viszont mind 3 nuke szepen mukodik nekem. Most a 7.9 van fent, es abban szepen le van forditva minden, ugyhogy az lenne a legjobb ha arra tudnatok nekem valami megoldast mondani.
Elküldve: 2008. November 18. Kedd, 0:48 Hozzászólás témája: : Reg _ERROR es nem mukodo feltoltesek
Szintén ezzel a hibával küzdök. Valaki segíthetne. Vagy legalább ondja meg a 1000 help me topic közül melyikbe találom a megoldást. 9800at néztem végig eddig kb.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban