Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Október 18. Szombat, 23:28 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
Tivadar írta:
Ez a jelen állapot, mint írtam s írtad, ergo később, lehet már más is le lesz. Tudom miről beszélek, nekem is volt anno oldalam ilyen "free"-nek nevezett, helyeken, de ezek csak tesztelgetésre jók, aki komolyan gondolja az tovább lép és rá szán, hogy előfizessen egy normális tárhelyre.
A disabled nem korlátozás, hanem tiltás.
Én nem vitázok veled, hogy mi lesz a jövőben, az egy dolog, de ezt a problémát most kell orvosolni, a jelenben. Ugye érted, időutazó?
Aztán el kezdtem "játszani" az oldallal. Nézegettem az oldal alapbeállításánál a témákat, hogy kiválasszam a nekem legjobban tetszőt. Elérkeztem az utolsóhoz: images. Kiválasztottam, alkalmaztam. Azóta egy nagy fehér semmi az oldalam Nem tudok semmit sem csinálni Amúgy: fakemfruki.atw.hu Ez miért csinálja velem???
HELP!
Nem tudom melyik téma lehet az images, ilyen php-nuke témát nem ismerek. De lépj be a phpMyadmin-ba, keresd meg a nuke_config táblát, katt a szerkesztésre, keresd meg a jelenlegi rossz témád nevét, és írd át DeepBlue-ra, és katt a mentés gombra. A hibás témát meg ftp-n töröld le.
Csatlakozott: Nov 24, 2004 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Érd
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 1:03 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
Nem vitának szántam, hidd el , de ez nem orvoslás hanem elfedés, a hiba megmarad csak nem látszik. A jövőre gondolás meg mint mondtam, akkor fontos, ha valaki komolyan gondolja és hosszútávra tervezi egy weboldal üzemeltetését. Ingyenes szervereken ezt felejtsd el.
Blacki, csinálhatnál valamit ezzel a js-es BB kód beszúróval, mert FF 3 alatt, nem oda teszi a dolgokat ahova kellene.
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 9:56 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
Tivadar írta:
Nem vitának szántam, hidd el , de ez nem orvoslás hanem elfedés, a hiba megmarad csak nem látszik. A jövőre gondolás meg mint mondtam, akkor fontos, ha valaki komolyan gondolja és hosszútávra tervezi egy weboldal üzemeltetését. Ingyenes szervereken ezt felejtsd el.
Blacki, csinálhatnál valamit ezzel a js-es BB kód beszúróval, mert FF 3 alatt, nem oda teszi a dolgokat ahova kellene.
Természetes dolog ha a nuke olyan függvényt akar futtatni, ami a szerveren tiltva van, hibaüzenetet ad. Ez minden CMS-nél így van, ezen nem kell csodálkozni, ezért amit írtam azzal lehet orvosolni a problémát. Egyébként az ATW free szolgáltatása nem a legjobb választás, inkább ajánlom az extrát, ott nincs ilyen probléma.
És szeretném ha nem tartanál kiselőadást a jövővel kapcsolatban, ez a topik nem arról szól. Ha pedig tudsz jobb megoldást azon kívül, hogy menjen fizetős tárhelyre, akkor írd ide, vagy maradj csendben. Ha a jövővel és fizetős tárhellyel kívánsz foglalkozni, nyissál egy topikot.
Sokan vannak akiknek a free szolgáltatás is tökéletesen megfelel.
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 10:47 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
aladdin írta:
[..]
Természetes dolog ha a nuke olyan függvényt akar futtatni, ami a szerveren tiltva van, hibaüzenetet ad. Ez minden CMS-nél így van, ezen nem kell csodálkozni, ezért amit írtam azzal lehet orvosolni a problémát.
Attól még, hogy te természetesnek véled nem az. Ebből is csak a tudatlanságod látszik, hogy nem megszünteted a problémát, hanem elfeded, de ez legyen a saját bajod.
aladdin írta:
[..]
És szeretném ha nem tartanál kiselőadást a jövővel kapcsolatban, ez a topik nem arról szól. Ha pedig tudsz jobb megoldást azon kívül, hogy menjen fizetős tárhelyre, akkor írd ide, vagy maradj csendben. Ha a jövővel és fizetős tárhellyel kívánsz foglalkozni, nyissál egy topikot.
Bocs bajnok elfelejtettem, hogy te vagy itt a megmondó ember és rajtad kívül más nem adhat értelmesebb támogatást, segítséget, de ettől függetlenül ne te mond már meg mikor mit tegyek. Attól, hogy te megelégszel egy korlátozott hellyel, nem feltétlenül tükrözi az ide látogatókat. Értelmezési problémában is küszködsz, mert nem a fizetős tárhely a fő lényeg, hanem maga a probléma, amelyet az általam javasolt megszüntet gyökerestől s nem elfed, de leírom újra: ...annak aki komolyan gondolja.
aladdin írta:
[..]
Sokan vannak akiknek a free szolgáltatás is tökéletesen megfelel.
Nem is hozzájuk és a hozzád hasonlókhoz címeztem az írásom, de ez benne volt a leírtakban csak az újabb értelmezési problémád miatt, lehet nem tűnt fel.
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 12:15 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
Mostmár nyugodtan leállíthatod magad, ha kötekedni jöttél, inkább menj haza, vagy keress erre a célra más fórumot.
A hiba forrása nem a PHP-NUKE portálrendszerben van, hanem az ATW szerverbeállításai okozzák. Sajnos a mezei felhasználó nem fér hozzá az ATW szerverbeállításaihoz, ezért a PHP-NUKE portálrendszer módosításával tudja a problémát megszüntetni. Remélem érthető voltam.
Egyébként ha az ATW szerverén jelentkező hiba megoldásával kaopcsolatban van jobb ötleted, szívesen olvasnánk, hiszen erről szól ez a topik. Igaz?
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 16:27 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
aladdin írta:
Mostmár nyugodtan leállíthatod magad, ha kötekedni jöttél, inkább menj haza, vagy keress erre a célra más fórumot.
Az elején leírtam, nem vitának szántam, kiegészítés volt, de valahogy ezt nem bírtad elviselni.
aladdin írta:
A hiba forrása nem a PHP-NUKE portálrendszerben van, hanem az ATW szerverbeállításai okozzák. Sajnos a mezei felhasználó nem fér hozzá az ATW szerverbeállításaihoz, ezért a PHP-NUKE portálrendszer módosításával tudja a problémát megszüntetni. Remélem érthető voltam.
Érthető, igen, a butaságod, mert hibának titulálsz egy biztonsági beállítást.
aladdin írta:
Egyébként ha az ATW szerverén jelentkező hiba megoldásával kaopcsolatban van jobb ötleted, szívesen olvasnánk, hiszen erről szól ez a topik. Igaz?
Így van, le is írtam a megoldást csak nehezen fogod fel, de részemről itt le is zárom, mert ez már nagyon OFF, meg aztán van is jobb dolgom, mint önjelölt megmondó emberekkel hadakozzak, akik mögött nem látok szakmai tudást csak arroganciát.
Szebb jövőt aladdin!
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 22:38 Hozzászólás témája: : Furcsaságok
Kedvesem! kb. 3 éve készítettem el az első nuke oldalam, amit tudok, azt jórészt erről a fórumról tanultam. Nem kell ide megmondóember, ahogy mondani szokták, plz. használd a fórum keresőjét. Tőlem és tőled is okosabb emberek ugyanezt a megoldást kínálták az ATW szerverével kapcsolatos hibák kiküszöbölésére. Úgy hogy a jövőben plz. használd a fórum keresőjét.
Szerintem ezt a témát itt zárjuk le, így is teljesen értelmetlenül offoltad össze a topikot.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban