Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Csatlakozott: Sep 29, 2008 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Noir York
Elküldve: 2008. Október 3. Péntek, 8:44 Hozzászólás témája: Blokk és Xara
Sziasztok!
7.7-es nuke-ot használok (pop-up html szerkesztős) és miután a flash kódot kiszedte folyton az editor (utána olvasgattam, IE alatt is próbáltam, egyedül a szerkesztőt nem kapcsoltam ki, lehet kellene?), úgy döntöttem, hogy Xara Webstyle-lel csinálok menüt, viszont az onmouseover effektek és a hivatkozások nincsenek meg, csak a menükép.
Elküldve: 2008. Október 3. Péntek, 13:28 Hozzászólás témája: Re: Blokk és Xara
Zsanna írta:
Sziasztok!
7.7-es nuke-ot használok (pop-up html szerkesztős) és miután a flash kódot kiszedte folyton az editor (utána olvasgattam, IE alatt is próbáltam, egyedül a szerkesztőt nem kapcsoltam ki, lehet kellene?), úgy döntöttem, hogy Xara Webstyle-lel csinálok menüt, viszont az onmouseover effektek és a hivatkozások nincsenek meg, csak a menükép.
Valamelyikre valami ötlet?
Köszönöm szépen!
ZsuZsanna
Esküszöm nem értem a kérdésed első felét _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2008. Október 3. Péntek, 13:52 Hozzászólás témája: : Blokk és Xara
Szóval. A probléma az, hogy hiába írom be a html kódot a blokk szerkesztésénél, mikor beillesztem, a flash nem jelenik meg, mikor újra megnézem a kódot, a beillesztett flash kódja már hiányzik.
A webstyle-s menüvel majdnem ugyanez, annyi különbséggel, hogy egy szimpla kép megjelenik a menüről, de nem működik (ek. js fájlból táplálkozik a beillesztett html kódon kívül). _________________ "Without passion you are already dead..."
Elküldve: 2008. Október 3. Péntek, 14:36 Hozzászólás témája: : Blokk és Xara
ööö...félig kaptam választ, de hogy hol találom ezt, az másik téma.
Elvileg myadminban a nuke_blocks-ban szerkeszthető, amit megtalálhatok, ha a szerkesztendő blokkba beírok egy szót, amiről megismerem a részt ahol szerkesztenem kell (merthogy elvileg maga a szerkesztő nem támogatja az ezekhez használatos tag-eket).
No most valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni?? _________________ "Without passion you are already dead..."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban