Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Október 1. Szerda, 19:36 Hozzászólás témája: Hali!
Van egy számomra elég ijesztő problémám. Betettem egy új blokkot az admin felületen keresztül és miután leokéztam a menü kivételével minden eltünt és nem jelenik meg semmi:S . ilyenkor mi a teendő?
Ha van ötletetek légyszi írjátok meg. Köszi előre is
Elküldve: 2008. Október 2. Csütörtök, 8:14 Hozzászólás témája: Re: Hali!
bst írta:
Van egy számomra elég ijesztő problémám. Betettem egy új blokkot az admin felületen keresztül és miután leokéztam a menü kivételével minden eltünt és nem jelenik meg semmi:S . ilyenkor mi a teendő?
Ha van ötletetek légyszi írjátok meg. Köszi előre is
Nem jó a blokk amit beraktál..ha adminban nem tudod kitörölni akkor menny a phpmyadmin-ba és ott keresdmeg a nuke-block táblát(vagy valami ilyen néven van) és töröld ki onnét _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban