Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Szeptember 13. Szombat, 8:07 Hozzászólás témája: Átépítés
Sziasztok!
Egy olyan jellegű kérdésem lenne mivel eddig csak nagyon mesziről foglakoztam a PHP nuke-al, hogy van egy meglévő weblapom http://www.maxidesign.hu/test/index.png amelynek megvan a design-ja és egy full egyszerű HTML-ből áll össze. Most ezt fejleszteni kellene Login, és egyéb más modulokkal. Arra gondoltam a weblap maradna de a nuke-ot használnám fel erre, az ő moduljait hazsnálnám. Mekora meló és milyen esély van rá hogy ezt a meglévő designt ami egyáltalán nem hasonlít a NUKE vonalaira beépítsem a weblap alá és jól is menjen???Itt főleg arra vagyok kiváncsi hogy ezt a designt meg lehet e nuke theme-nek csinálni.
Akik kicsit jártasabb biztos meg tudja mondani menyire rugalmasebből a szempontból a nuke
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban