Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 8:39 Hozzászólás témája: Login block
Sziasztok! Rátaláltam én is erre a nagyszerű portálgyárra, nagyon tetszik, de közbejött egy kis gond.. A login blokk sztem nem működik tökéletesen.
1. Ha bejelentkezem, akkor nem azt írja, amit szokás, hogy pl: üdv: shan, hanem újra megjelenik a felhasználónév/jelszó bekérő form. Hogy lehetne "megjavítani"?
2. Ha más fajta login blokkot használnék akkor nem vesznek el a júzerek ugyi? (Gondolom ugyanabból a táblából szedi)
3. Másik kérdésem, hogy lehet azt beállítani, hogy egyszerű módon is lehessen regisztrálni, ne küldjön érvényesítő kódot, egyáltalán semmit, csak kitölti a formot a polgár, és már kész is a regje.
4. Ha ezt mégsem lehet megoldani, hol kell beállítani a levelezési dolgokat a nyúknak, hogy tudjon küldeni üzit?
Sziasztok! Rátaláltam én is erre a nagyszerű portálgyárra, nagyon tetszik, de közbejött egy kis gond.. A login blokk sztem nem működik tökéletesen.
1. Ha bejelentkezem, akkor nem azt írja, amit szokás, hogy pl: üdv: shan, hanem újra megjelenik a felhasználónév/jelszó bekérő form. Hogy lehetne "megjavítani"?
2. Ha más fajta login blokkot használnék akkor nem vesznek el a júzerek ugyi? (Gondolom ugyanabból a táblából szedi)
3. Másik kérdésem, hogy lehet azt beállítani, hogy egyszerű módon is lehessen regisztrálni, ne küldjön érvényesítő kódot, egyáltalán semmit, csak kitölti a formot a polgár, és már kész is a regje.
4. Ha ezt mégsem lehet megoldani, hol kell beállítani a levelezési dolgokat a nyúknak, hogy tudjon küldeni üzit?
Várom a profik válaszát, előre is köszi!!!
A bejelentkező blokkot a nuke adminban kattints a blokkok adminisztrálására, keresd meg a login blokkot, és ott kattints a szerkesztésre és állítsd be ugy, hogy csak névtelen látogatók láthassák.
Ahhoz hogy regisztrációkor ne küldjön visszaigazoló e-mailt, használd a No Mail Your Account Hack -ot, itt a letöltésekben megtalálod.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban