Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - karakterek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

karakterek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.7
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 12:00    Hozzászólás témája: karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

Föltettem a 7.7 teljes változatát és a Firefox mozilla alatt nem látok minden karaktert helyette ? jelenik meg. A firefox csinál ilyet néhány oldallal de nem tudom miért. 7.5 el ez a probléma nem volt. Biztosaan a beállítása nem jó a fox nak de mit állítsak ??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 13:51    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem ennek semmi koze a firefox-hoz.
Ez inkabb karakter kodolasi hibanak tunik. Errol volt mar szo tobb alkalommal is.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 17:54    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én nagyon kezdő vagyok ezekben a témákban (De fejlődök!).
2 hónappal ezelőtt kezdtem "unalomból" a PHP-Nuke Lite csomaggal.
Nem volt vele különösebb gond,csak a híreket nem jelenítette meg.
Kb 1 hónapja van fent a 7.7.
Itt is ? jel volt "mindenhol".Az adatbázisban szépen átirogattam,most OK.
Szerintem a csomagban található "sql" a hunyó.
De!
Pl. a fórumba,ha Firefoxal írok,az ö-ü helyett &ouml-&uuml jelenik meg előnézetben és küldés után is.
Érdekes,hogy Netscape meg az IE rendesen müxik.
Legalábbis nálam.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
negroli
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 21:59    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

vilike írta:
Sziasztok!
Én nagyon kezdő vagyok ezekben a témákban (De fejlődök!).
2 hónappal ezelőtt kezdtem "unalomból" a PHP-Nuke Lite csomaggal.
Nem volt vele különösebb gond,csak a híreket nem jelenítette meg.
Kb 1 hónapja van fent a 7.7.
Itt is ? jel volt "mindenhol".Az adatbázisban szépen átirogattam,most OK.
Szerintem a csomagban található "sql" a hunyó.
De!
Pl. a fórumba,ha Firefoxal írok,az ö-ü helyett &ouml-&uuml jelenik meg előnézetben és küldés után is.
Érdekes,hogy Netscape meg az IE rendesen müxik.
Legalábbis nálam.

Hát igen a Firefoxal sokszor szoktak ilyen gondok lenni a nuke-val Confused
a sql pedig jók, mivel másik tárhelyen müködik, csak az mySQL adatbázis válogatja.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
skosa
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. November 29. Kedd, 11:40    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem localhost-on rendesen jelenitette meg a karaktereket, de a szerverre felteve az ekezetes karakterek helyett hieroglifakat ad, a phpMyAdminezt irja ki:

"The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. November 30. Szerda, 11:24    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

localhost-on valoszinuleg ujjabb verzioju phpmyadmint hasznalsz mint ami a szerveren, es az abban hasznalt utasitasokat/karaktereket nem tudja kezelni.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Február 15. Szerda, 9:20    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

És ezzel mit lehet kezdeni?
Vissza az elejére
CharlieBrown
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 3:05    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

DT20 írta:
És ezzel mit lehet kezdeni?

black leirta:
Idézet:
valoszinuleg ujjabb verzioju phpmyadmint hasznalsz mint ami a szerveren, es az abban hasznalt utasitasokat/karaktereket nem tudja kezelni

Tehat?
Ugyanazt a peehapee majadmint hasznald localhoston is.

Ehhh... Ennyire hieroglif amiket ir itt nehany ember?

Azert valami minimalis programozoi/adatbazis-kezeloi latasmod nem artana a Nuke-hoz... Azert van a man, meg a faq... A tanar is embernek szuletik, csak tovabbtanul. Meg aztan Lenin is megmondta: tanulni, tanulni, tanulni.
CharlieBrown
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 3:12    Hozzászólás témája: Re: karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
Föltettem a 7.7 teljes változatát és a Firefox mozilla alatt nem látok minden karaktert helyette ? jelenik meg. A firefox csinál ilyet néhány oldallal de nem tudom miért. 7.5 el ez a probléma nem volt. Biztosaan a beállítása nem jó a fox nak de mit állítsak ??

Allitsd be ugy az oldalad, hogy az aljan olvashato legyen, hogy

PHP-Nuke Copyright &copy; 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license. Twisted Evil

Vagy ez mar 7.7-ben nem alap feature Question Neeem...szerintem nem tevedek, ha a phpnuke.org-on is olvashato ez a par mondat Mr. Green

Szerintem ezert nem megy Razz
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 31. Vasárnap, 11:10    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 22:21), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 1. Hétfő, 12:02    Hozzászólás témája: : karakterek Hozzászólás az előzmény idézésével

kpist írta:
Hello.

Az oldalamon egyes helyeken meg szeretném változtatni a karakterek színét. Egészen pontosan arra gondolok, hogy ha egy űrlapnál, pl. a regisztrációnál, vagy a recommend us modulnál valaki üresen hagy egy mezőt. és utána megjelenik a figyelmeztető szöveg, akkor az a mondat ne fekete betűvel legyen, hanem pl. pirossal.
Próbálkoztam egy ilyennel:
Kód:
 <font color=\"#999999\">"._ERROR."</font>

de nem jött össze. Brick wall
Ilyenkor van valami speciális megoldás, vagy a témába kell belenyúlni? Rolling Eyes

Előre is köszönöm a segítséget. Pray

A témába kell szerkeszteni, témától függően a header.html, theme.php, tables.php, és a style.css fájlokban.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.7 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban