Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 12:00 Hozzászólás témája: karakterek
Föltettem a 7.7 teljes változatát és a Firefox mozilla alatt nem látok minden karaktert helyette ? jelenik meg. A firefox csinál ilyet néhány oldallal de nem tudom miért. 7.5 el ez a probléma nem volt. Biztosaan a beállítása nem jó a fox nak de mit állítsak ??
Csatlakozott: Aug 19, 2005 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Queens, N.Y.,USA
Elküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 17:54 Hozzászólás témája: : karakterek
Sziasztok!
Én nagyon kezdő vagyok ezekben a témákban (De fejlődök!).
2 hónappal ezelőtt kezdtem "unalomból" a PHP-Nuke Lite csomaggal.
Nem volt vele különösebb gond,csak a híreket nem jelenítette meg.
Kb 1 hónapja van fent a 7.7.
Itt is ? jel volt "mindenhol".Az adatbázisban szépen átirogattam,most OK.
Szerintem a csomagban található "sql" a hunyó.
De!
Pl. a fórumba,ha Firefoxal írok,az ö-ü helyett ö-ü jelenik meg előnézetben és küldés után is.
Érdekes,hogy Netscape meg az IE rendesen müxik.
Legalábbis nálam.
Elküldve: 2005. Szeptember 18. Vasárnap, 21:59 Hozzászólás témája: : karakterek
vilike írta:
Sziasztok!
Én nagyon kezdő vagyok ezekben a témákban (De fejlődök!).
2 hónappal ezelőtt kezdtem "unalomból" a PHP-Nuke Lite csomaggal.
Nem volt vele különösebb gond,csak a híreket nem jelenítette meg.
Kb 1 hónapja van fent a 7.7.
Itt is ? jel volt "mindenhol".Az adatbázisban szépen átirogattam,most OK.
Szerintem a csomagban található "sql" a hunyó.
De!
Pl. a fórumba,ha Firefoxal írok,az ö-ü helyett ö-ü jelenik meg előnézetben és küldés után is.
Érdekes,hogy Netscape meg az IE rendesen müxik.
Legalábbis nálam.
Elküldve: 2005. November 29. Kedd, 11:40 Hozzászólás témája: : karakterek
nekem localhost-on rendesen jelenitette meg a karaktereket, de a szerverre felteve az ekezetes karakterek helyett hieroglifakat ad, a phpMyAdminezt irja ki:
"The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results."
Elküldve: 2005. November 30. Szerda, 11:24 Hozzászólás témája: : karakterek
localhost-on valoszinuleg ujjabb verzioju phpmyadmint hasznalsz mint ami a szerveren, es az abban hasznalt utasitasokat/karaktereket nem tudja kezelni. _________________
Csatlakozott: Jan 05, 2005 Hozzászólások: 178 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 3:05 Hozzászólás témája: : karakterek
DT20 írta:
És ezzel mit lehet kezdeni?
black leirta:
Idézet:
valoszinuleg ujjabb verzioju phpmyadmint hasznalsz mint ami a szerveren, es az abban hasznalt utasitasokat/karaktereket nem tudja kezelni
Tehat?
Ugyanazt a peehapee majadmint hasznald localhoston is.
Ehhh... Ennyire hieroglif amiket ir itt nehany ember?
Azert valami minimalis programozoi/adatbazis-kezeloi latasmod nem artana a Nuke-hoz... Azert van a man, meg a faq... A tanar is embernek szuletik, csak tovabbtanul. Meg aztan Lenin is megmondta: tanulni, tanulni, tanulni. _________________ PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 3.1
tarhelyhosting.hu - tárhely szolgáltatás versenyképes áron! | info@tarhelyhosting.com
Csatlakozott: Jan 05, 2005 Hozzászólások: 178 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 3:12 Hozzászólás témája: Re: karakterek
privat írta:
Föltettem a 7.7 teljes változatát és a Firefox mozilla alatt nem látok minden karaktert helyette ? jelenik meg. A firefox csinál ilyet néhány oldallal de nem tudom miért. 7.5 el ez a probléma nem volt. Biztosaan a beállítása nem jó a fox nak de mit állítsak ??
Allitsd be ugy az oldalad, hogy az aljan olvashato legyen, hogy
Elküldve: 2008. Szeptember 1. Hétfő, 12:02 Hozzászólás témája: : karakterek
kpist írta:
Hello.
Az oldalamon egyes helyeken meg szeretném változtatni a karakterek színét. Egészen pontosan arra gondolok, hogy ha egy űrlapnál, pl. a regisztrációnál, vagy a recommend us modulnál valaki üresen hagy egy mezőt. és utána megjelenik a figyelmeztető szöveg, akkor az a mondat ne fekete betűvel legyen, hanem pl. pirossal.
Próbálkoztam egy ilyennel:
Kód:
<font color=\"#999999\">"._ERROR."</font>
de nem jött össze.
Ilyenkor van valami speciális megoldás, vagy a témába kell belenyúlni?
Előre is köszönöm a segítséget.
A témába kell szerkeszteni, témától függően a header.html, theme.php, tables.php, és a style.css fájlokban.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban