Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Ugytudom hogy ezt kötelezö feltüntetni. Hova tudom beirni ezt a szöveget ill. hol kellene hivatalosan lennie? Theme.php?
Köszi
Ezt a szoveget eredetileg az adatbazis tartalmazza, es admin beallitasoknal a labjegyzet uzenteinel lehet megirni a labjegyzet szoveget.
Tehat ha ott nincs semmi iras akkor oda beirhatod, ha van akkor viszot a theme keszitoje hagyta ki az adatbazis lekerest.
2 lehetoseg van, vagy adatbazisbol keredle, vagy egyszeruen a footerbe </table> utan beirod a szoveget. _________________
Ugytudom hogy ezt kötelezö feltüntetni. Hova tudom beirni ezt a szöveget ill. hol kellene hivatalosan lennie? Theme.php?
Köszi
Ezt a szoveget eredetileg az adatbazis tartalmazza, es admin beallitasoknal a labjegyzet uzenteinel lehet megirni a labjegyzet szoveget.
Tehat ha ott nincs semmi iras akkor oda beirhatod, ha van akkor viszot a theme keszitoje hagyta ki az adatbazis lekerest.
2 lehetoseg van, vagy adatbazisbol keredle, vagy egyszeruen a footerbe </table> utan beirod a szoveget.
Köszi az eddigi infokat, sokat segítettek. viszont amit még nem sikerült megtalálnom, hogy a középső részt esetleg hol tudnám módosítani. Megpróbálok belinkelni egy képet, hogy miről is lenne szó.
Eredeti mérethez kattints a képre
Ezen a pirossal bekeretezett résznek szeretnék hátteret készíteni.
A news 1.15 modult használom 2oldalas elrendezés és popup ablakban jelenek meg a hírek. Azt szeretném megcsinálni hogy az előugró popup ablakban a hátérben egy kép legyen és azon legyenek a hírek valami hasonló mint amit itt irtál:
Idézet:
themes/Sand_Journey/theme.php-ben keresd ezt a sort:
Kód:
."<tr><td bgcolor=$bgcolor1><a href=\"modules.php?name=News&new_topic=$topic\"></a>";
es itt modositsd:
Kód:
<td bgcolor=$bgcolor1>
erre :
Kód:
<td background=\"themes/$ThemeSel/images/news_backg.gif\">
A pelda szerint a hatter kep neve news_backg.gif es a themes/Sand_Journey/images/ konyvtarban kell lennie.
Nem vagyok kepben hogy mit akarsz.
Legutobb a cikkbe tettem neked a kepet, akkor az nem volt.
Akkor irtam hogy a style.css -ben add meg a BODY -nal a hatter kepet.
Namar most ha ezt igy csinaltad legutobb akkor a pop-up ban megjeleno cikked hattereben ott kell hogy legyen a lapod hatterenek kepe. _________________
Figyelj a főoldalon a cikkeknél megjelenik a kép de ha rákatintok a tovább gombra előugrik a popup ott nem jelenik meg a kép.
Ami a pop-up ablakban jelenik meg arra is ugyan azok a desing beallitasok ervenyesek, mint a lapodra. Ettol kezdve nem tudom hogy nallad miert nem jelenik a pop-up ablakban.
Ellenoriztem localhost-on hogy ne irjak hulyeseget.
Szal valami nallad nem franko. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban