Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Máj 6. Kedd, 16:05 Hozzászólás témája: Re: Nem megy a linkelés!
spyman írta:
[..]
a Nuke verzió 8.1 és a linket a Hírek készítésénél a LINK FELVÉTELE gombbal készítem és ilyen formában írom be http://www.valami.hu és a szöveget amit kijelöltem hozzá beszínesíte,de amikor hasznáélni akartom,akkor meg csak simán a főoldalra ugrik,de igazából nem működik az egész PHP-uke-n a linkelés a 7.x-el meg ment.... mi lehet a probléma?
Kösy
Azt nézd már meg, hogy ha berakod a linket és rá mész a html nézetre akkor megmarad-e a link? _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 21:01 Hozzászólás témája: : Nem megy a linkelés!
spyman írta:
[..]
Igazából nem tudom..hol kell azt beállítani ?
Sziasztok,még egy kérdésem lenne!!
Hogyan lehet azt megcsinálni,hogy a kezdőoldfalon sima állokép helyett banner jelenjen meg???Már próbáltam embeddel de nem megy egyébként a kiterjesztése a bannernek .avi és ahova beillszteném ott jelenleg gif kiterjesztésű fájl van...Please help!!!
Elküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 21:42 Hozzászólás témája: : Nem megy a linkelés!
spyman írta:
[..]
Sziasztok,még egy kérdésem lenne!!
Hogyan lehet azt megcsinálni,hogy a kezdőoldfalon sima állokép helyett banner jelenjen meg???Már próbáltam embeddel de nem megy egyébként a kiterjesztése a bannernek .avi és ahova beillszteném ott jelenleg gif kiterjesztésű fájl van...Please help!!!
kösy
Szertinem kihagytál 1-2 karaktert a kódból és azért nem játsza le...
Ez a deepblue témánál a logo.gif helyett van:
Kód:
<embed src=\"file elérés.kiterjesztés\" width=\"338\" height=\"242\" alt=\"Welcome to $sitename!\" hspace=\"20\"></embed>
Elküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 9:28 Hozzászólás témája: sql
pls megint van piciny gondom
hozzá kéne fűznöm az alap sql adatbázisomhoz egy üzenőfal adatbázist...és sajna halvány lila gőzöm sincs hogy hogy kell
pls segítsetek...
előre is köszönöm
Elküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 10:07 Hozzászólás témája: Re: sql
bauer85 írta:
pls megint van piciny gondom
hozzá kéne fűznöm az alap sql adatbázisomhoz egy üzenőfal adatbázist...és sajna halvány lila gőzöm sincs hogy hogy kell
pls segítsetek...
előre is köszönöm
Hát pl letöltöd ezt:
http://www.nuker.hu/letoltesek-614.html
Aztén a public_html mappa tartalmát felmásolod a serverre majd bele mész az sql mappába és az ott lévő SB_SQL_installer.php filet és felmásolod a serverre.
Aztán meg nyitod a böngésződ és megnyitod az oldalad így:
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban