Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 16:19 Hozzászólás témája: kérdések
hy all
miért van az hogyha beállitok egy templatét akkor csak a bal oldalon jelennek meg a blokok?
Miért nem engedélyezi a html kodot?
hogyan tudném beállitani hogy engedje lefuttatni?
elöre is köszönöm
Elküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 16:50 Hozzászólás témája: : kérdések
Hogy csak bal oldalt jelennek meg a blokkok mert a theme nél úgy van beállítva. A fórumba már rengetegszer leírták hogy lehet azt megoldani hogy jobb oldalt is legyenek blokkok, csak keress rá. Azt én sem tudom miért nem engedélyezi de az is le van írva a fórumba hogy lehet ezt is megoldani. Egyszóval eredmény: keress rá a fórumba.
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 23:28 Hozzászólás témája: : kérdések
Sziasztok,
nekem a 7.9-es nuke-om a következőt biggyeszti a lap legtetejére:
Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/k/kerub/public_html/mainfile.php on line 89
aztán persze szépen ott az oldal is, csak ez a szöveg elég zavaró, ki szeretném iktatni, ha adtok valamilyen tanácsot, hogy milyen hiba ez és hogyan lehetne orvosolni.
Köszi előre is!
Barna
Elküldve: 2006. Július 18. Kedd, 10:43 Hozzászólás témája: : kérdések
Amikor valahova linket szúrok be, akkor azután, miután rákattintottam a tartalom modulnál az elküld gombra, a rendszer átírja magától a linket ahol & jel van benne!! PL.:
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 15:56 Hozzászólás témája: kérdések
adam3 írta:
Amikor valahova linket szúrok be, akkor azután, miután rákattintottam a tartalom modulnál az elküld gombra, a rendszer átírja magától a linket ahol & jel van benne!! PL.:
Sziasztok.
Sajnos nálam is hasonló a helyzet, és már két napja keresem a megoldást a fórumban, de sem a keresővel, sem más módon nem lelem a megoldást.
Az üzenetekben és a cikkekben, ha
Kód:
&
szerepel egy hivatkozásban, akkor azt átfordítja, és
Kód:
&
lesz belőle, ezáltal érvénytelenné teszi a hivatkozást.
Utólag felrakott modulban, pl vendégkönyv, vagy régebbi pl. 7.6-os nukeban nincs ilyen hiba.
Lehet valahogy javítani?
PHP-NUKE 7.9 + Chatserv Patch 3.1 + PHPBB 2.0.17 innen letöltve, Tiny_mce kikapcsolva.
Előre is köszi.
Elküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 11:35 Hozzászólás témája: : kérdések
barna1 írta:
Sziasztok,
nekem a 7.9-es nuke-om a következőt biggyeszti a lap legtetejére:
Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/k/kerub/public_html/mainfile.php on line 89
aztán persze szépen ott az oldal is, csak ez a szöveg elég zavaró, ki szeretném iktatni, ha adtok valamilyen tanácsot, hogy milyen hiba ez és hogyan lehetne orvosolni.
Köszi előre is!
Barna
Szia
Lehet, hogy valamilyen okból a tárhelyszolgáltató nem támogatja a Zlib betömörítést, nemhinném, hogy a FireFox ennyire rossz, lenne, sőt lehet, hogy csak az IE nem veszi figyelembe, és ezmiatt nem ír ki semmit _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 17:09 Hozzászólás témája: : kérdések
Helló!
Van egy újabb gondom, éspedig a fordító
(Sajnos a kódot nem birom ide betenni valami végett nem fogadja el, hiába a code beszúrás... úgyhogy nemtom hogyan birnátok segíteni)
a Szemlátomás honlapomon deformálódik (jobb felén a legalsó blokk), holott a régin, a nuke platiniumon és gportálos honlapomon is tökéletesen műxik:
Mit kellene átjavítani a kódban, hogy oké legyen? De most nem láthatjátok a kódot... nekem mindig valami nagyon nehezen megy... de az sorozatosan... _________________ PHP-NUKE 7.9
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 17:34 Hozzászólás témája: : kérdések
szúrd be egy txt-be és töltsd fel a weboldaladra a blokk tartalmát, vagy küldd el mailben. _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Elküldve: 2008. Máj 10. Szombat, 20:54 Hozzászólás témája: : kérdések
Szép estét mindenkinek!
Ismét megjelentem...
Az email-üzenő nem jól működik... sem a fórumról sem a Coppermineből...
A hiba: bejelöltem a coppermineben, hogyha valaki tölt fel képet, küldjön a rendszer emailen értesítést. ugyanúgy a Fórumon is kértem értesítés, ha privit kapok. Az üzenet meg is jön, de a kapott link hibás, azaz azt mondja, hogy
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban