Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Július 1. Kedd, 16:33 Hozzászólás témája: Kedves Kpist!
Kedves Kpist!
Egy másik topikból jöttem át, ahol ezt a kérdést tettem fel:
„Segítséget szeretnék kérni!
Szeretném megkérdezni, hogyan tudok a php nuke 7.7-es alapu modulba scriptet úgy beilleszteni, hogy elfogadja.
Amit eddig próbáltam sehogyan sem sikerült: a modul HTML ablakába beillesztettem a scriptet, majd mentettem, de csak a neve maradt meg, a többi hozzá tartozó kódok eltüntek...kép másolás beillesztésével is próbáltam, de azzal sem sikerült.
Ez egy mozgó mérő kód lenne, a Geo visite.
Nem tudom van-e erre valami megoldás, ha igen, legyetek szívesek segítsetek.
Köszönettel: Joli”
Ott ezt a választ kaptam Öntől: „ Nem tudom, hogy jól értem-e, de az a probléma, hogy ha html kódokat szeretnél használni pl. híreknél, tartalom modulnál, vagy html blokknál, akkor kiszűri a html kódokat?
Ha igen, akkor lehet egy megoldás pl. itt is:
http://www.nuker.hu/ftopicp-24370-.html#24370 ”
Valamint Designe-től : „ Emlélkeim szerint az includes/javascript.php file-be kell elhelyezni a scriptet”
Az includes/javascript.php file-be nem merek betenni scriptet, mivel, ha még sem oda kell tenni, félek, hogy esetleg összeborul az oldal és nekem nincsen olyan php (semmilyen) tudásom, hogy helyre tudnám hozni.
Láttam itt az előző választ, de a config php fájlomban nekem egy kicsit más kód van:
Így nekem megjelent egy számláló országnevekkel.. gondolom ez lenne a dolog lényege.
De azzal a javasript-es résszel nem boldogultam...
gondolom a javasript.php-ben kell valamit varázsolni vele...
Majd még próbálkozok, hátha jutok valamire vele.
Köszönöm kedves Kpist!
Ez a számláló az országnevekkel fent van az oldalon, csak az a baj, hogy nem mozog, és így amit mutat az nem teljesen valós.
Az a legnagyobb gondom, hogy én annyira nem értek a php-hoz, a html-es oldalamat tudom szerkeszteni, de az egészen más...így csak nézegetem a javasript és a többi oldalt, később becsukom, én ehhez nagyon buta vagyok...annyira nem értem..
Ne haragudj kérlek, hogy olyan dolgot kérdeztem, amiben még a háttér információkat sem tudom megadni, a fentebb említettek miatt.
Annyira örülnék neki, ha sikerülne valahogy megoldani...
Köszönettel: Joli
Elküldve: 2008. Július 3. Csütörtök, 18:53 Hozzászólás témája: geocounter...
Szevasztok.
Itt a megoldás. Egy block php, amelyet a block-ok közé kell feltölteni.
Az admin rendszerben pedig kiválasztani, mint bármely másik blockot.
Viszont a kódot nem tudom ide beilleszteni, mert máskor már hasonló eset miatt leblokkolt a rendszer. Ezt nem szeretném ismét. Inkább el. levélben elküldöm (Kpist-nek és Jolinak is), majd valaki felteszi mások segítésére.
A legjobbakat!
---- Beküldtem a letöltésekhez. --------
Legutóbb kandi szerkesztette (2008. Július 3. Csütörtök, 19:35), összesen 1 alkalommal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban