Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
black71
Tudnál segiteni abban hogy a Bluefever témaban hogytudom megcsinálni azt hogy a header és a footer is csak egy sima keret legyen olyan mint pl a hireknél és tudjak képeket tenni bele?
Köszönöm
u.i.: a theme.php-t modositottam ugy hogy a story_page.htm-t hivja felülre ez már nem is lenne rossz de tejesen szétestek a blokkok egymás alatt vannak és nem pedig bal és jobb oldalt. Teljesen tanácstalan vagyok.
Nagyon egszeru a dolog.
Csinald meg html a kodot amit haeder-nek es footernek akarsz.
A kodot konvertald at ITT.
A header.php -be bemasold az a kodot amit header-nek akarsz, es ugyan igy a footerbe is. Miutan bemasoltad a kodokat, a header.php utolso sora (?>) fole masold be ezt :
Gyorsabb voltál köszönöm a echo"</tr></td>"; segitett a footer.php-ban!
Még annyit megtudsz mondani hogy az miért lehet hogy a belinkelt logo_.gif mellet van kb 10-10pixelnyi hézag és hiába növelem meg a kép méretét nem változik és ráadásul meg is jelenik a scroll alul tehát nagyobb lesz mint 1024.
Remélem érthetöen irtam le.
Köszi
Az előbb kihagytam (nem tudom ez segít-e) a NukeNews themet módosítgatom.
Köszi!
Mit szeretnel modositani, hogy nezzen ki?
Ha azt akarod hogy mindket blokk oszlop lathato legyen akkor a modul konyvtarakban levo index.php -ben keresd ezt :
Kód:
$index = 0;
A 0 erteket erd at 1 -re.
Ha nincs ilyen akkor ezek ala sorok ala ird be:
A jobb és baloldali blokk közötti részt szeretném módosítani (ahol az oldal tartalma jelenik meg, hírek, letöltések, stb.)
Ez attol is fugg mit kell modositani hogy milyen theme-t hasznalsz.
Vagy a themes.php -ben kell modositani, vagy kulon file-bol hivja be a theme.php-be.
Valamint arra is van lehetoseg hogy modulonkent valtozzon a modul theme.
Kicsit reszletesebben kellene hogy le ird mit is szeretnel valojaban. _________________
Gyorsabb voltál köszönöm a echo"</tr></td>"; segitett a footer.php-ban!
Még annyit megtudsz mondani hogy az miért lehet hogy a belinkelt logo_.gif mellet van kb 10-10pixelnyi hézag és hiába növelem meg a kép méretét nem változik és ráadásul meg is jelenik a scroll alul tehát nagyobb lesz mint 1024.
Remélem érthetöen irtam le.
Köszi
Ezt nem tudja valaki véletlenül hogy miért van? Pont ez a pár pixel hiányzik ahoz hogy ne keljen scrolozni.
Köszi
u.i: pár hozzászolással ezelött belinkeltem a scriptet
Meg mondanam de egyenlore azt sem tudom hogy mirol irsz.
Inkabb masold ide amivel problemad van. _________________
Legjobban igy fogod érteni.
A teszteket a freeweben csinálom http://www1.freeweb.hu/dtseklub/
Itt a header.php-ban van egy kép és sajna ugye valamiért pár pixel üresség a kép szélénél. Lent a footer.php-nál is ugyanaz a helyzet csak ott több kép van.
Header.php igy néz ki:
<?php
#### Generated by Html to PHP converter By Disipal Site (www.disipal.net) ####
Ez amiatt van mert a theme 100% szeles, a kep pedig fix meretu.
ezt igy nem tudod tokeletesre megcsinalni csak abban az esetben ha a theme is fix meretu _________________
Ez amiatt van mert a theme 100% szeles, a kep pedig fix meretu.
ezt igy nem tudod tokeletesre megcsinalni csak abban az esetben ha a theme is fix meretu
Csak azt nem értem hogy alul a footer.php-ban jobbrol balra tökéletes és csak az elsö kép a bal oldalon a rosz.
Nem lehet a theme méretét a képhez igazitani?
És az baj lenne ha a theme fix méretü lenne?
Apropo a mozgo gif képek miért nem mennek?
Köszi
Csak azt nem értem hogy alul a footer.php-ban jobbrol balra tökéletes és csak az elsö kép a bal oldalon a rosz.
Nem lehet a theme méretét a képhez igazitani?
És az baj lenne ha a theme fix méretü lenne?
Apropo a mozgo gif képek miért nem mennek?
Köszi
Megnyugtatlak nallam a footered sem jo 1600x1200 -ban
Allitsd fix-re a theme meretet.
Hogy a gif-ek miert nem mennek nem tudom, de ennek szerintem semmi koze a theme-hez. _________________
Hogy a gif-ek miert nem mennek nem tudom, de ennek szerintem semmi koze a theme-hez.
Állitanám ha tudnám.
theme.php-ben kell keresnem gondolom, de php ismeret=0 !
Milyen sort keressek?
Köszönöm!
Hogy a gif-ek miert nem mennek nem tudom, de ennek szerintem semmi koze a theme-hez.
Állitanám ha tudnám.
theme.php-ben kell keresnem gondolom, de php ismeret=0 !
Milyen sort keressek?
Köszönöm!
A headerben es a footerben kell allitani. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban