Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 22:28 Hozzászólás témája: Reklámcsere.hu és a pontok
Nem tudom hogy ti mit tapasztaltatok de szerintem nem vagyok egyedül..
Szóval regisztráltam magam, vártam 3!! napot a bannerem aktiválására majd miután aktiválva lett megkértem pár látogatót hogy látogatásukkor figyeljenek a reklámra és azon keresztül folytassák a szörfözést a rengetegben.
5nap után a statisztika 10 kattintást jelez.
Elküldve: 2005. Január 28. Péntek, 0:27 Hozzászólás témája: Re: Reklámcsere.hu és a pontok
toboz írta:
Nem tudom hogy ti mit tapasztaltatok de szerintem nem vagyok egyedül..
Szóval regisztráltam magam, vártam 3!! napot a bannerem aktiválására majd miután aktiválva lett megkértem pár látogatót hogy látogatásukkor figyeljenek a reklámra és azon keresztül folytassák a szörfözést a rengetegben.
5nap után a statisztika 10 kattintást jelez.
Én nagyon régi tag vagyok még anno a webtrafic.hu volt és van alám regisztrálva vagy husz felhasználó.és alig gyülik a pont.
Egy időbe nagyon jól ment de amióta át álltak erre az új oldalra azóta valami nem ok.Már irtam nekik de azt válaszolták,hogy biztos nem olyan aktivak az alatam lévők.Azt meg nem hiszem,hogy több mint husz ember nem gyüjt pontot.
Most meg néztem pontosan 36 tagom van. _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Elküldve: 2005. Január 28. Péntek, 0:38 Hozzászólás témája: Re: Reklámcsere.hu és a pontok
Agyon van szurve a rendszer. EI alol pl nekem nem is szamol ha kattintok, valamint 1 nap egy embertol mx 2-3 kattintas fogad el ami 1- 1.5 pontot jelent. Ami jo benne hogy a te pontjaid is igyan ilyen nehezen fogynak el _________________
Elküldve: 2005. Január 28. Péntek, 2:05 Hozzászólás témája: : Reklámcsere.hu és a pontok
Meg gazdagodni nem fogunk már sikerül 36ft gyüjteni a virtuális számlára.
A netboard.hu forumon lehet reklámozni Nagyon sok a látogató és 6250ft ért korlátlan banner megjelenést kapsz egy hónapra.Nekem egy bannerem az egyhó allat 224478 jelent meg.Közel 100 áttkatintásal _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban