Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Reklámcsere.hu és a pontok
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Reklámcsere.hu és a pontok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 22:28    Hozzászólás témája: Reklámcsere.hu és a pontok Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom hogy ti mit tapasztaltatok de szerintem nem vagyok egyedül..

Szóval regisztráltam magam, vártam 3!! napot a bannerem aktiválására majd miután aktiválva lett megkértem pár látogatót hogy látogatásukkor figyeljenek a reklámra és azon keresztül folytassák a szörfözést a rengetegben.
5nap után a statisztika 10 kattintást jelez. Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 0:27    Hozzászólás témája: Re: Reklámcsere.hu és a pontok Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Nem tudom hogy ti mit tapasztaltatok de szerintem nem vagyok egyedül..

Szóval regisztráltam magam, vártam 3!! napot a bannerem aktiválására majd miután aktiválva lett megkértem pár látogatót hogy látogatásukkor figyeljenek a reklámra és azon keresztül folytassák a szörfözést a rengetegben.
5nap után a statisztika 10 kattintást jelez. Shocked

Én nagyon régi tag vagyok még anno a webtrafic.hu volt és van alám regisztrálva vagy husz felhasználó.és alig gyülik a pont.
Egy időbe nagyon jól ment de amióta át álltak erre az új oldalra azóta valami nem ok.Már irtam nekik de azt válaszolták,hogy biztos nem olyan aktivak az alatam lévők.Azt meg nem hiszem,hogy több mint husz ember nem gyüjt pontot.
Most meg néztem pontosan 36 tagom van.

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 0:38    Hozzászólás témája: Re: Reklámcsere.hu és a pontok Hozzászólás az előzmény idézésével

Agyon van szurve a rendszer. EI alol pl nekem nem is szamol ha kattintok, valamint 1 nap egy embertol mx 2-3 kattintas fogad el ami 1- 1.5 pontot jelent. Ami jo benne hogy a te pontjaid is igyan ilyen nehezen fogynak el Smile
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 0:57    Hozzászólás témája: : Reklámcsere.hu és a pontok Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát az én pontjaim hamar elfogytak.. sőt! lement -3 -ra Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 2:05    Hozzászólás témája: : Reklámcsere.hu és a pontok Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg gazdagodni nem fogunk már sikerül 36ft gyüjteni a virtuális számlára.

A netboard.hu forumon lehet reklámozni Nagyon sok a látogató és 6250ft ért korlátlan banner megjelenést kapsz egy hónapra.Nekem egy bannerem az egyhó allat 224478 jelent meg.Közel 100 áttkatintásal

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban