Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - V-Mecha téma hiba, jobb oldali sáv.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

V-Mecha téma hiba, jobb oldali sáv.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Témák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mlesti17
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2007. Október 18. Csütörtök, 16:22    Hozzászólás témája: V-Mecha téma hiba, jobb oldali sáv. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok profik!

Egy nagy problémával fordulok hozzátok, ugyanis sajna nem tudom orvosolni a gondot. A következő dologgal állok szemben: felpakolom a témát rendesen külön mappába a nevére, és amikor beállítás után lefrissítem az oldalt, majd átlépek az index.php-re akkor a jobb oldali sáv nem látszik. Na, gondoltam magamban, a jó anyjába. Erre felrakok másikat, annál sem látszódik, ez kész volt telejsen már. Visszaállítom az eredetit, próbaképp, na az frankón szuperál//. t. Nem tudjátok mi lehet a gond, nekem ez fontos lenne, mivel így elég érdekesen néz ki az indexphp. Confused
Előre is nagyon köszönöm. Sziasztok. Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Broglim
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2008. Április 17. Csütörtök, 8:33    Hozzászólás témája: Jobb oldali blokk Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem is jelentkezik ez a gond.
Amikor a témát letöltöm a nuker.hu-rol, ott a ghalériában az látszik, hogy vannak jobb oldali blokk is. Ellenben ha feltöltöm nem jelenik meg a jobboldali blokk.
Mi lehet a gondod?

Köszi a segítséget.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Témák Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban