Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2007. Október 18. Csütörtök, 16:22 Hozzászólás témája: V-Mecha téma hiba, jobb oldali sáv.
Sziasztok profik!
Egy nagy problémával fordulok hozzátok, ugyanis sajna nem tudom orvosolni a gondot. A következő dologgal állok szemben: felpakolom a témát rendesen külön mappába a nevére, és amikor beállítás után lefrissítem az oldalt, majd átlépek az index.php-re akkor a jobb oldali sáv nem látszik. Na, gondoltam magamban, a jó anyjába. Erre felrakok másikat, annál sem látszódik, ez kész volt telejsen már. Visszaállítom az eredetit, próbaképp, na az frankón szuperál//. t. Nem tudjátok mi lehet a gond, nekem ez fontos lenne, mivel így elég érdekesen néz ki az indexphp.
Előre is nagyon köszönöm. Sziasztok.
Elküldve: 2008. Április 17. Csütörtök, 8:33 Hozzászólás témája: Jobb oldali blokk
Sziasztok!
Nekem is jelentkezik ez a gond.
Amikor a témát letöltöm a nuker.hu-rol, ott a ghalériában az látszik, hogy vannak jobb oldali blokk is. Ellenben ha feltöltöm nem jelenik meg a jobboldali blokk.
Mi lehet a gondod?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban