Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Kilépéskor tilt
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Kilépéskor tilt

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Security
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
juniOr
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 18:03    Hozzászólás témája: Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

A problémám a következő:
A sentinel a nukera tökéletesen telepítve, minden teljesen működik. CSAK.
Mikor az adminisztrációból kijelentkezek, a Kiléptél! felirat után akárhova megyek, illetve dob az oldal, ip bant kapok-. A dolog érdekessége az, hogy csak Firefoxban van ilyen. Arra gondolok, hogy valami beragadhat, és egy információt újra el akar küldeni vagy valami, de konkrétabbra nem tudtam gondolni.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 13:42    Hozzászólás témája: Re: Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

juniOr írta:
A problémám a következő:
A sentinel a nukera tökéletesen telepítve, minden teljesen működik. CSAK.
Mikor az adminisztrációból kijelentkezek, a Kiléptél! felirat után akárhova megyek, illetve dob az oldal, ip bant kapok-. A dolog érdekessége az, hogy csak Firefoxban van ilyen. Arra gondolok, hogy valami beragadhat, és egy információt újra el akar küldeni vagy valami, de konkrétabbra nem tudtam gondolni.
A segítségeteket előre is köszönöm.

Lépj be az oldalad admin részébe és kattints a sentinel ikonra. Ott látsz egy sort, aminek a neve ez: " Admin HTTPAuth Lista "kattints rá, és nézd meg, hogy a " HTTPAuth Jelszó " be van-e állítva és a védelemnél az " igen " szó szerepel-e? Ha nem, akkor a sor jobb szélén van a szerkesztés gomb, ott beállíthatod. Azt is nézd meg, hogy az " admin " és a " HTTPAuth belépés " alatt a te nicked szerepel-e? Ha nem, vagy üres a sor, akkor a szerkesztésnél azt is állítsd be. Elvileg ha a sentinel jól van konfigurálva, akkor az admint felismeri, és bármilyen böngészővel netezel, nem blokkolja az IP címedet. Ha minden jól van beállítva és a hiba továbbra is fennáll, javaslom hogy a firefoxban töröld a sütiket, indítsd ujra a böngésződ és próbáld meg mégegyszer. Általában a sütik ( cookie ) törlése sokszor megoldja a ki - be jelentkezés problémáját.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
juniOr
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 15:28    Hozzászólás témája: : Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

Az admin auth staccesből fut, rendsen be van állítva minden, és az érdekessége, hogy télleg csak firefox. Mert linuxon és windowsba is IEvel, Operával és FFel megnéztük... Csak FFben volt probléma, és ha rosszul van valami beállítva, sztem mindenhol problémát okozott volna.
Azért köszi.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 19:40    Hozzászólás témája: : Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

juniOr írta:
Az admin auth staccesből fut, rendsen be van állítva minden, és az érdekessége, hogy télleg csak firefox. Mert linuxon és windowsba is IEvel, Operával és FFel megnéztük... Csak FFben volt probléma, és ha rosszul van valami beállítva, sztem mindenhol problémát okozott volna.
Azért köszi.

Ha törölted a sütiket az FF-ből és a hiba továbbra is fenn áll, javaslom telepítsd az IE7-et. Mindent tud amit az FF, sőt szerintem sokkal jobb is lett az FF-től. A mezei felhasználókat meg úgysem érinti ez a hiba, mert gondolom nem járkálnak ki-be az admin felületeden. Smile
Vissza az elejére
juniOr
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:39    Hozzászólás témája: : Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah de ez 4-5 admin esetében problémás...
És ez nema probléma megoldása, hanem csak szemethunyunk felette. Ez meg nekem nem elég Rolling Eyes
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 13. Szerda, 19:20    Hozzászólás témája: : Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

juniOr írta:
Nah de ez 4-5 admin esetében problémás...
És ez nema probléma megoldása, hanem csak szemethunyunk felette. Ez meg nekem nem elég Rolling Eyes

Ha amit fentebb írtam megcsináltad, akkor még próbáld meg másik témával az oldaladat. Nem minden téma működik tökéletesen a firefox-al. Próbálkozz egy alap nuke témával, pl. DeepBlue.
Vissza az elejére
juniOr
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 13. Szerda, 19:37    Hozzászólás témája: : Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

Témát saját magam készítettem, és nem hiszem hogy bármi köze lenne a temának ehhez.
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Február 13. Szerda, 23:53    Hozzászólás témája: : Kilépéskor tilt Hozzászólás az előzmény idézésével

juniOr írta:
Témát saját magam készítettem, és nem hiszem hogy bármi köze lenne a temának ehhez.

No ha így állsz a dolgokhoz, akkor oldjad meg magad a problémádat. Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Security Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban