Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Ugyan nem használom a galériát, de szerintem a neve alapján tárolja az adatbázisban, így nem nagyon ajánlott kikapcsolni a figyelést mert elég nagy zűr lehet.
Egyébként is javaslom hogy sorszámozva nevezd el őket - tc- file - csoportos átnevezés - filename: [c].jpg, counter: start from: utolsó szám
köszönöm a segítséged...
nem tudtam, hogy van ilyen szolgáltatása a TC-nek...
mert egyenként nem lett volna kedvem több száz képet átnevezni...
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 11:30 Hozzászólás témája: Re: kérdés
kismajomm írta:
sziasztok
feltettem a coppermine-t
ha bejelentkezik egy felhasználó és képet akar betenni akkor azt írja ki hogy "Nincs album, ahova engedélyezett a feltöltés "
mit kell tennem?,?,,????,
sürgős
köszi
Szia!
Nem tudom, hogy meg oldódott-e már a problémád, de hátha másnak is van ilyen gondja.
Hozz létre egy kategória alatt egy albumot, aminek engedélyezed, hogy a felhasználók tölthessenek fel képet. De ha a beállításoknál engedélyezve van, akkor maguk a felhasználók is tudnak saját albumot létrehozni.
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 20:17 Hozzászólás témája: Karakter problem
Sziasztok,
Magyar phpnuke 8-as alatt fut egy magyarra állított cpm 1.3.1c. A probléma az, hogy amikor átkattintok a coppermine-ra, akkor a nuke felület magyar ékezeteit négyzettel helyettesiti, vagyis az ékezetes betüket nem jeleniti meg. Már mindenféle nyelvi beállítással probálkoztam a cpm-ban, de semmi nem vezetett eredményre. Van valakinek ötlete?
Ha van még itt néha valaki, segítsen kérem!!!! Nagyon sűrgős lenne!!!
A gondom pedig az, hogy feltelepítettem a cpm 1.3.1-et, szépen működik, csupán, ha mint tag jelentkezek be és nem adminként, akkor is hozzáférhetek az admin felülethez, így más tag is. Tehát, a konfiguráción (azt az egyet nem engedi) kívűl bármihez hozzáférhetnek a tagok. Pld... Felhasználóknál, Csoportoknál át állíthatják a beállításokat, és akár tagot is törölhetnek. Nem tudom mit kellene beállítanom, pedig már mindent megpróbáltam.
Közben nálam sem jön be album, ha tag akar feltölteni képet, "nincs album" ezt írja ki. Hiába próbáltam beállítani a csoportoknál és a configban.
Közben megoldódott a problémám, egyedül is rájöttem, mit kell tennem, de elég nehezen. Persze sosem adom fel, csupán jó lett volna egy hozzáértő segítsége akkor. Szeretem ezt a helyet, csak kár, hogy már alig kap az ember választ az új kérdésekre. Én magam sokat olvastam/olvasom a fórumot, és régebbi problémáimra kaptam is választ mások feltett és megválaszolt kérdéseiből. Úgy látszik lassan lecsengett a PHP láz. Én magam hiányolom a letöltéseknél, hogy nincsenek újítások, frissítések.
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 11:32 Hozzászólás témája: coppermine 1.4.9 ures lap
Sziasztok!
Magyar nyelvű Coppermine 1.4.9 és PHP NUke 7.7-es verziónál nem jelenik meg a fényképalbum a weblapon, csak egy fehér lapot kapok. Amit beállitottam:
-feltelepítettem, beállítottam (bemásoltam a modules könyvtárba a Nuke alatt) a Copperminet és létrehoztam egy albumot. A képek a Copperminén belül megtekinthetők (tehát így külön működik)
- a Nukeban a Moduloknál bekapcsoltam a Coppermine modult, és meg is jelent a bal oldali panel (a tartalomjegyzékemben)
Amikor kattintik a Fényképalbumra, a böngésző megnyitja az oldalt (http://localhost/teszt/modules.php?name=Coppermine), de csak egy üres lap jelenik meg.
A fórumba nem találtam választ a problémámra.
Mi kell még beállítani, hogy működjön a dolog?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban