Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 18:22 Hozzászólás témája: Registration Error! + nem lehet kommentet írni
Hello,
van egy nagyon nagy gondom. Nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Minden tökéletesen működik, kivéve azt, hogy nem lehet regisztránli, illetve a commnetek üresen jelennek meg. Tehát ha valaki commentet ír látom milyen ip-ről és mikor jött, de maga a szöveg az nem kerül be az adatbázisba!
Regisztrációnál meg ez az üzenet jön be, akármit próbálok "Registration Error! ERROR: Nickname already taken"
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj? Nagyon fontos lenne, mert már vagy 3 hónapja nem tudok rájönni miért van ez
7.5ös nukeot használok, mert a több nem jött be. MySql 5.0.22 és php 5 van a szerveren szóval lehet az a baj, hogy a 7.5 túl régi ehhez a konfighoz? Vagy az, hogy én localhoston régebbi konfigot használok és a localhostról átrakott adatbázis (ami MySql 3.23.49 és php 4.4) miatt van a kavarodás?
Elküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 20:08 Hozzászólás témája: Re: Registration Error! + nem lehet kommentet írni
hardtech írta:
Hello,
van egy nagyon nagy gondom. Nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Minden tökéletesen működik, kivéve azt, hogy nem lehet regisztránli, illetve a commnetek üresen jelennek meg. Tehát ha valaki commentet ír látom milyen ip-ről és mikor jött, de maga a szöveg az nem kerül be az adatbázisba!
Regisztrációnál meg ez az üzenet jön be, akármit próbálok "Registration Error! ERROR: Nickname already taken"
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj? Nagyon fontos lenne, mert már vagy 3 hónapja nem tudok rájönni miért van ez
7.5ös nukeot használok, mert a több nem jött be. MySql 5.0.22 és php 5 van a szerveren szóval lehet az a baj, hogy a 7.5 túl régi ehhez a konfighoz? Vagy az, hogy én localhoston régebbi konfigot használok és a localhostról átrakott adatbázis (ami MySql 3.23.49 és php 4.4) miatt van a kavarodás?
Én arra tippelnék, hogy a serveri php és mysql nem igazán csípi a 7.5-t.Kikellene próbálnod, hogy pl 7.7-el megy-e vagy sem...
Miért nem jött be a többi verzió? _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 13:55 Hozzászólás témája: Re: Registration Error! + nem lehet kommentet írni
hardtech írta:
Hello,
A Nickname already taken hibaüzenet lefordítva már létező felhasználónév. Szerintem az adatbázisodban keresd meg a nuke_users_temp táblát ( legalul megtalálod ) és ürítsd ki. Ha ez nem oldja meg a regisztrációs problémádat, akkor passzolom. Még az előfordulhat, hogy a nuke_users táblában már van olyan felhasználó, aki ugyanazt a nicket használja és ezért jelez hibát. Szerintem nem az adatbázis szerver eltérő verziója okozza ezt a hibát, annál is inkább, mert a nukéd többi funkciója hibátlanul működik, de - egyetértve Designe-val -mindenképpen javaslom ( biztonsági szempontok miatt is ) a nuke frissítését újabb verzióra. Ennek a módját megtalálod itt a fórumba, használd a keresés funkciót.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban