Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Január 3. Kedd, 21:54 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
Erdekes a problema, elkepzelheto hogy kiirja a szavazo blokk tartalmat is.
Keszits inkabb egy modult a blokkbol.
Az ajanlott kodbol torold ki ezt a reszt:
nyisd meg a block-Recent_Forum_Posts.php file-t es a benne levo tartalmat az elso if() fuggveny kivetelevel masold a torolt sorok helyere.
Majd a $content = illetve $content .= reszeket csereld erre:
Elküldve: 2006. Január 8. Vasárnap, 9:57 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
A forum moderatori dologgal kapcsolatosan tobben is erdeklodtek ha jol emlekszem. PHPBB Hack forumba ismertetheted http://www.nuker.hu/forum-16.html
THX _________________
Csatlakozott: May 14, 2005 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Január 28. Szombat, 17:18 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
Sziasztok!
A Recent Forum Posts blokkban megoldható az hogy valóban az utolsó hozzászólásokat írja ki a beírás dátuma alapján még akkor is ha egy témában írodtak. Tehét pl. az utolsó 5 hozzászólás ua. a témában van akkor a blokkban a téma neve (a hozzászólások száma, a nézettség) ugyan az, csak a hozzászóló neve és a dátum más.
Elküldve: 2006. Április 6. Csütörtök, 10:43 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
A Fórum center block hibásan müködik. Az okát is tudom (azt hiszem), mégpedig az, hogy a fórumban a hozzászólások ideje -1 óra.
Tehát ha 10.00 kor hozzászól valaki, akkor a topicban 09.00 óra jelenik meg.
Az adminban a "Rendszer időzóna" jól van beállitva. (Egyébként máshová állitva sem történikm semmi)
A center blockban igy csak egy óra múlva jelennek meg a friss hozzászólások.
Kérdésem: mit kell átírnom, hogy végre rendesen, időben szinkronban múködjön a dolog?
Elküldve: 2006. Április 6. Csütörtök, 13:59 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
szani írta:
A Fórum center block hibásan müködik. Az okát is tudom (azt hiszem), mégpedig az, hogy a fórumban a hozzászólások ideje -1 óra.
Tehát ha 10.00 kor hozzászól valaki, akkor a topicban 09.00 óra jelenik meg.
Az adminban a "Rendszer időzóna" jól van beállitva. (Egyébként máshová állitva sem történikm semmi)
A center blockban igy csak egy óra múlva jelennek meg a friss hozzászólások.
Kérdésem: mit kell átírnom, hogy végre rendesen, időben szinkronban múködjön a dolog?
Az nem a blokk hibája. Nekem is az van és jól működik. Inkább az lehet a probléma hogy egyrészt a nuke nem támogatja az téli/nyári időátállítást, valamint valószínűleg a szerver nem állt 1 órával át.(pl a híreknél jó az idő) Próbáld meg azt hogy még egy órával odébb állítod az időzónát. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Elküldve: 2006. Április 6. Csütörtök, 17:17 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
fetczer írta:
[..]
Az nem a blokk hibája. Nekem is az van és jól működik. Inkább az lehet a probléma hogy egyrészt a nuke nem támogatja az téli/nyári időátállítást, valamint valószínűleg a szerver nem állt 1 órával át.(pl a híreknél jó az idő) Próbáld meg azt hogy még egy órával odébb állítod az időzónát.
Érdedekes, csak a fórum hozzászólásinál jó az idő.
(Megpróbáltam még egy órával odébb állítottam az időzónát, nem segitett)
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 15:00 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
Ahha. már csak azért is érdekes mert ugyan onnan szedi az időt a center blokk mint ahonnan a hozzászólások megjelenítésekor. Konkrétan melyik center blokkot használod? Linkeld be. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Elküldve: 2006. Április 8. Szombat, 9:50 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
<?php
########################################################################
# PHP-Nuke Block: Center Forum Posts Block v.1 #
# Re-coded for PHP-Nuke 6.5 #
# #
# Originally made by coldblooded http://www.hellhole.org #
# Edited by William Wickings http://www.amateur-online.net #
# Modified by Gary Tomkinson http://www.tomkinson.org #
# This program is free software. You can redistribute it and/or modify #
# it under the terms of the GNU General Public License as published by #
# the Free Software Foundation; either version 2 of the License. #
# If you modify this, let me know for fun. =) #
if (eregi("block-center-forum.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.php");
die();
}
$result2 = sql_query("SELECT username, user_id FROM ".$prefix."_users where user_id='$topic_poster'", $dbi);
list($username, $user_id)=sql_fetch_row($result2, $dbi);
$avtor=$username;
$sifra=$user_id;
$result3 = sql_query("SELECT poster_id, FROM_UNIXTIME(post_time,'%m/%d/%Y at %H:%i') as post_time FROM ".$prefix."_bbposts where post_id='$topic_last_post_id'", $dbi);
list($poster_id, $post_time)=sql_fetch_row($result3, $dbi);
$result4 = sql_query("SELECT username, user_id FROM ".$prefix."_users where user_id='$poster_id'", $dbi);
list($username, $user_id)=sql_fetch_row($result4, $dbi);
Ezt használom. De már másikat is kipróbáltam, ugyanezzel az eredménnyel. Szerintem sem ezzel a blokkal van probléma.
De mégis, a Center Fórumban vagy késeve, vagy nem jelennek meg a hozzászólások!
Elküldve: 2006. Április 8. Szombat, 14:08 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
Nemtom mi lehet a gondja, ilyen nem szokott lenni, milyen tárhelyszolgáltatónál vagy, lehet, hogy náluk van az időlekéréssel valami gáz, azért furcsállom mert tudtommal a center forum blokkot még telepíteni se kell csak feltöltöts a blocks mappába beteszed középre és kész!
Próbáld meg kérdezni a tárhelyszolgáltatód.... _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Elküldve: 2007. November 21. Szerda, 13:43 Hozzászólás témája: : Forum center blokk
Sziasztok!
Azt eetleg nem lehet megcsinálni hogy nekem a phpBB külön müködik (phpBB2) és php-nuke 8.0 patchelve. És ugy szeretném az uccsó hozzászólásokat beinplentálni a portálba. Tehát valaki megtudná vagy meglehet bütykölni igy a recent vagy center blockot?
Köszönöm a segítséget és a választ. E rendszerbe nagyon kezdő vagyok még, ezt nézzétek el nekem
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban