Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Június 14. Kedd, 2:30 Hozzászólás témája: Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok
Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok, illetve nem mindenhol.(pl kezdolapon nem, de ha mar belemegyek a letoltesek menube, ott igen)
gepeszcuccok.srv.hu
Elküldve: 2005. Június 14. Kedd, 9:12 Hozzászólás témája: : Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok
szu írta:
Nem talalok ilyet a moduloknal.
Ott be van neki alitva, hogy mindenkinek lathato legyen, ha erre gondolsz.
A scriptben kell keresni. Ha nincs akkor bele kell irni.
Fooldali modulnak a FAQ-t hasznalod eppen pont nem talalhato.
Nyisd meg a modules/FAQ/index.php keresd benne ezt a sort:
Kód:
require_once("mainfile.php");
sor fole masold be:
Kód:
$index = 1;
Gyakorlatilag igy kell beallitani minden modulnal, de van amelyikben megtalalhato az $index = 0; ott a 0 erteket ird at 1-re. _________________
Elküldve: 2005. Június 14. Kedd, 9:12 Hozzászólás témája: : Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok
szu írta:
Nem talalok ilyet a moduloknal.
Ott be van neki alitva, hogy mindenkinek lathato legyen, ha erre gondolsz.
Nem erre gondolt, amelyik modul index.php -ben neincs benne ez a sor:
$index=1; , vagy ahol $index=0; szerepel, ott nem jelennek meg a jobb oldali blokkok. Tehát amelyik modul index.php-ben nem szerepel a $index= /1; , vagy 0; / oda írd be ezt a sort/ amelyiknél akarod hogy a jobb oldali blokkok is megjelenjenek ott: $index = 1; szerepeljen. _________________ Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból!
7.6 / 2.8 chatserv
Video-DVD-Centrum
http://videocentrum.hu/
Elküldve: 2005. Július 16. Szombat, 9:24 Hozzászólás témája: : Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok
Sziasztok,
Egyik regisztráltam jelezte, hogy az oldalamon (www.burgman.hu) a főoldalon középen levő blokk ami az utolsó 15 fórum hozzászólást írja ki IE-ben látszik, Firefox Mozzillaban pedig nem.Mi lehet az oka?
Átnéztem a beállításokat, de nem jövök rá. A belépési paraméterek teljesen azonosak (név/jelszó).
Elküldve: 2005. Július 16. Szombat, 11:03 Hozzászólás témája: : Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok
Nem csak az nem latszik, hanem az utanna kovetkezo 2 sem.
Valamelyik blokkal a 3-bol gond lehet.
Talan elobb keresd meg melyik okozza a problemat.
Kapcsold ki egyenkent admin a szoban forgo blokkokat. _________________
Elküldve: 2007. Szeptember 26. Szerda, 8:59 Hozzászólás témája: : Nem jelennek meg a jobb oldali blokkok
Sziasztok!
Nekem is ez a gondom, mint az alap kérdés volt, miszerint a hírekben és a főoldalon nem jelenik meg a jobb oldali blokk. A jelenség akkor kezdődött, mikor lecseréltem a news modult az NSN news-ra. Meg tudja valaki mondani, hogy azt hol kell módosítanom, hogy megjelenjen? A fentebb leírt megoldások nem segítettek rajta.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban