Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 26. Szerda, 21:11 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
argentindog@localhost
Biztos ehhez az adatbázishoz csatlakoznál és jó jelszóval.Mert ez Access denied for user: 'argentindog@localhost' (Using password: YES.. azt jelenti.hogyx nincs jogod hozzá, Vagy kizártak. _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
http://earn.nu/?r=gidacska
Regisztrálj.A többit mailbe elmondom! probert79@gmail.com keress!!
Elküldve: 2005. Január 26. Szerda, 21:42 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
polgar írta:
argentindog@localhost
Biztos ehhez az adatbázishoz csatlakoznál és jó jelszóval.Mert ez Access denied for user: 'argentindog@localhost' (Using password: YES.. azt jelenti.hogyx nincs jogod hozzá, Vagy kizártak.
A modulal van valami mert localon is csinálja és leszedtem feltetem az eredetit és az megy.
Milehet a hiba, _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Elküldve: 2005. Január 26. Szerda, 22:25 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
black71 írta:
jolaszlo írta:
Milehet a baj? és nem jelentkezik be a cookikal problémázik valamit.De ha törlöm a cookikat akkor is marad a helyzet.
Az adatbazishoz nem tud csatlakozni, de ez amiatt erdekes mert elvileg a lapodnak sem kellene mennie.
Es ha megnezed a hibat sem a Your Account okozza.
Most nézem,hogy módositani kell a Mainfile.php-t Jól látom?És mitkel még módositani? _________________ jolaszló
Ok. kösz. most be enged de kilépésnél ezt a hibát adja:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /WWW/com/argentindog/www/index.php:9) in /WWW/com/argentindog/www/modules/Your_Account/includes/mainfileend.php on line 82
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /WWW/com/argentindog/www/index.php:9) in /WWW/com/argentindog/www/modules/Your_Account/includes/mainfileend.php on line 83
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /WWW/com/argentindog/www/index.php:9) in /WWW/com/argentindog/www/modules/Your_Account/includes/mainfileend.php on line 84
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /WWW/com/argentindog/www/index.php:9) in /WWW/com/argentindog/www/modules/Your_Account/includes/mainfileend.php on line 85
Csatlakozott: Dec 05, 2004 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 8:50 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
Sziasztok
Már egyszer telepítettem a CNB Your Account 7.5 440b2 mint azt látni lehet a topic elején.Minden szép és jó volt de tegnap este csináltam egy test usert freemail-es cimmel , vagyis csak csináltam volna mert nem küld mailt, hm... ,érdekesnek találom hogy egyik nap jó másik nap nem, A CNB Your Account 7.5 440b2 óta amiket telepítettem: Coppermine Photo Gallery, AserShop bár szeríntem ezeknek nem sok közük van hozzá.
Addig is vissza raktam az eredetit. Lehet hogy ez a dolog valami külső hack eredménye?Tudtok tanácsot adni hogy mi okoza ezt mert nem ez az első eset. Ráadásul a senti is egy kicsit érdekes lett. _________________ Lala
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 9:39 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
Freemail.hu -s email-is regisztracioknal tapasztaltam en is hasonlot.
De ennek semmi koze a Your Account modulhoz. Ha az elso esetben elkuldi a levelet, es a tovabbiakban nincs semmi modositas, akkor az a tobbi levelet is ugyan ugy kuldi. Ez script ez nem egy olyan dolog hogy egyik nap mukodik a masik nap nem. Tehat ha mas emailre cimre elmennek a levelek akkor valoszinu hogy a freemail spam szuro fogja meg. _________________
Csatlakozott: Dec 05, 2004 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 10:14 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
Nos a CNB Your Account 7.5 440b2 nem küldte el a levelet de még csak a temp userba se láttam levetem a CNB Your Account 7.5 440b2 és vissza raktam az eredeit és egyböl megkapta a mailt. _________________ Lala
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 10:19 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
lala írta:
Nos a CNB Your Account 7.5 440b2 nem küldte el a levelet de még csak a temp userba se láttam levetem a CNB Your Account 7.5 440b2 és vissza raktam az eredeit és egyböl megkapta a mailt.
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 11:50 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
lala írta:
Nos a CNB Your Account 7.5 440b2 nem küldte el a levelet de még csak a temp userba se láttam levetem a CNB Your Account 7.5 440b2 és vissza raktam az eredeit és egyböl megkapta a mailt.
Nekem akkor csinálja ezt ha bevan kapcsolva adminba a biztonságikód kérés.ugyan ezt csinálja.Igy kivan kapcsolva. _________________ jolaszló
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban