Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Olyan gondom van, hogy ha fel akarom tölteni az adatbázist hibát ír ki mi lehet a hiba? 7.7 hu nuke ezt használom! esetleg valmit módosítani kell az adatbázisban a faájlfeltöltés előtt? Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# phpMyAdmin MySQL-Dump
# version 2.3.1-rc1
# http://www.phpmyadmin.net/ (download page)
#
# servidor: localhost
# Tiempo de generación: 23-05-2004 a las 22:35:02
# Versión del servidor: 4.00.15
# Versión de PHP: 4.3.4
# Base de datos : `nuke`
# --------------------------------------------------------
#
# Estructura de tabla para la tabla `nuke_authors`
#
CREATE TABLE nuke_authors(
aid varchar( 25 ) NOT NULL default '',
name varchar( 50 ) default NULL ,
url varchar( 255 ) NOT NULL default '',
email varchar( 255 ) NOT NULL default '',
pwd varchar( 40 ) default NULL ,
counter int( 11 ) NOT NULL default '0',
radminsuper tinyint( 1 ) NOT NULL default '1',
admlanguage varchar( 30 ) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY ( aid ) ,
KEY aid( aid )
) TYPE = MYISAM
MySQL jelzi: Dokumentáció
#1050 - Table 'nuke_authors' already exists
valami táblázat vagy mi a hiba nem tudom! SEGÍTSETEK!
Kihez akarod feltölteni? Én is ezt használom és eddig minden szolg nál felment hiba nélkül _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
támadták az oldalt. 300 cikkhez tettek 149 hozzászólást.rájöttem hogy az adatbázisban egyszerű törölni, kitöröltem, optimalizáltam, el is tünt csökkent a méret 20mb-al, de amikor a top10re kattintok akkor a legtöbb hozzászólásnál még kiadja hogy 149 a szavazat, hogyan lehet eltüntetni.
mentsd le az adatbázist adminból, majd az új tárhely phpmyadmin felületén töltsd fel az sql fájlt, ha minden ok nem kapsz hibát.
nem hivatkozhat a régi adatbázsira, mivel ez csak a config.php-ben van megadva a nuke-nak _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
az adatbázisom már túl nagy és nem engedi a szerver feltölteni. hogyan lehetne darabolni. eddig sikerült megoldani úgy hogy részeket mentettem ki és részeket töltöttem fel, de most a hírek már túl nagy lett és a szerver nem támogatja a nagy feltöltést hogyan tudnám az egészet darabolni?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban