Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2007. Június 27. Szerda, 13:51 Hozzászólás témája: admin?
Üdv mindenkinek!
Mostani üzenetem főleg a rendszeresen idejáróknak, a haladó php-seknek szól.
Régen rendszeres látogatója voltam az oldalnak, mindig volt kérdésem, most azonban kimaradt egy hoszabb időszak, időhiányom miatt, valamint, hogy nem igazán használok nuke-ot, főleg saját készítésú szkriptekkel dolgozom (kicsit nagyképüség lenne mondani hogy annyira értek hozzá de tény hogy valamicskét konyítok a php és mysql nyelvhez, miután átrágtam magam pár könyvön és intenzíven gyakoroltam). Mivel nagyon keződ koromban jól esett, hogy mindig volt, aki segített, elhatároztam, hogy ismét rendszeres látogatója leszek az oldalnak, ezúttal már a segítők oldalán. Azonban meglepetten tapasztaltam, hogy a régi arcok, adminok eltűntek. (black71, thalex, ...). Nem tudom, hogy csak a fórumban passzívak - nyilvánvalóan nincs idejük az oldalra, ezért nem is hibáztatom őket -, vagy az oldalban már semmilyen szerepet nem játszanak -e, illetve átadták - e valakinek az adminolást.
Ezekre szeretném, ha valaki választ tudna adni nekem. Az oldalt nem féltem, vannak rendszeres látogatói, akik megőrzik a nuker oldal kultúráját.
tehát aki tudja, kérem írjon
Horysz _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban