Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 21:05 Hozzászólás témája: Cikk bevezető szövege mögé hozzá kép
Nos...
Rengeteg háttérképes dolgot olvastam a fórumba, de nekem mégis más dolog megvalósítása jutott eszembe.
Mégpedig, hogy ha egy új cikket írok, akkor csak a BEVEZETŐ SZÖVEG mögé, tehát nem a bővített szöveg mögé, szeretnék egy a cikk hangulatához hasonló háttérképet beszúrni.
És persze minden megírt cikkhez mást.
Próbáltam a phpmyadmin-on belül beírni ezt a bevezető szöveg elé:
Ez idáig be is jött...
De sajnos a bővitett szöveg mögé is mozaikozta lefele, és ami a fő gond, hogy a cikkben megjelenő, pl. hirek rovat emblémát is átdobja ekkor a bal oldalra egy oszlopban, ami csúnya.
Elküldve: 2007. Június 1. Péntek, 19:36 Hozzászólás témája: Részben megoldódott...
Üdv!
Régi nukeres barátunk, Tkalex közreműködésével Skype- on keresztül sikeresen megoldottam a dolgot.
Pl.: Ha az üzenet mögé szeretnétek háttérképet, és mindegyikhez mást és mást, nincs más dolgunk, csak a phpmyadminba a nuke_message tartalmában az aktuális üzenet content "szöveg tartalmi része elé beszúrni pl ezt:
Természetesen a megadott útvonal létezzen, és ott legyen a kép feltöltve is.
Majd ezután jöhet a szöveg, majd utána ezekkel kell lezárni:
Kód:
</td>
</tr>
</table>
És voila, máris színesebbé tehetjük honlapunkat.
Ez az eljárás igaz a cikkekhez is, csak azt a phpmyadminba a nuke_stories részbe keressétek.
Annyi szépséghibája van még a cikkeknél, hogy csak a bevezető szöveg mögött lesz a háttérkép, és a cikk kategória emblémáját, képét mellé jobbra egy külön oszlopba teszi.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban