Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
De ha egyszer azt irod hogy a cikkekbe akarod, akkor szerinted?
Most en csinaltam rosszul , vagy te nem irtad jol?
Akkor vegul hova akarod? _________________
Ez a style.css -ben van megadva .body -nal, es ennek semmi koze a cikkek haterehez, ez az oldal hattere.
De ahoz hogy ez mukodjon neked, minden tablabol ki kell tolnod a hatterszint. _________________
Hu ezt most bocs de én nem értem az előbi modósításokat a theme.php filében csináltam akkor ezek szerint rosszul mert a style.css kell megadni ? _________________ Lala
black71
Tudnál segiteni abban hogy a Bluefever témaban hogytudom megcsinálni azt hogy a header és a footer is csak egy sima keret legyen olyan mint pl a hireknél és tudjak képeket tenni bele?
Köszönöm
u.i.: a theme.php-t modositottam ugy hogy a story_page.htm-t hivja felülre ez már nem is lenne rossz de tejesen szétestek a blokkok egymás alatt vannak és nem pedig bal és jobb oldalt. Teljesen tanácstalan vagyok.
Olyan problémám volna, hogy a középső résznek szeretném megváltoztatni a kinézetét. A themes könyvtáram a következőket tartalmazza:
blocks.html
center_right.html
footer.html
header.html
left_center.html
story_home.html
story_page.html
tables.php
theme.php
A fejlécet, láblécet meg tudtam változtatni, a fő részt nem találom sehol.
A másik kérdésem, ami nem igazán design, de hátha tudtok segíteni, hogy jobb oldalt és bal oldalt egyaránt vannak blokkok. Némelyik modulnál (pl fórum) eltünteti a jobboldali blokkokat. Hol tudom bellítani, hogy mindkét oldalon mindig láthatók legyenek a blokkok?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban