Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2007. Január 12. Péntek, 21:09 Hozzászólás témája: Nuke degrade to phpBB
Az oldalam egy pár hétre pihenni szeretne. Pontosabban mondva megújul, új funkciók, design stb. Azt szeretném, hogy ezen idő alatt a felhasználók ne érjék el a korábbi tartalmakat, csak egy tájékoztatást kapjanak, ugyanakkor a fórumot tudják használni és az új tagok tudjanak regisztrálni. Ezzel az elképzeléssel csak egyetlen problémám van, pontosabban egy dolgot nem tudok megoldani:
A phpBB úgy tűnik túlságosan is integrálva van a Nuke alá, és nem találtam meg annak módját, hogy a login és a regisztráció során ne az index.php kerüljön meghívásra. Azaza fórumot úgy szeretném "futtatni" egy ideig, hogy az ne modul legyen, hanem önálló szolgáltatás.
Erre van valakinek valamilyen ötlete? Belenéztem a config.php-ba és az index.php-ba, de semmi ötletem nincs.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban