Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 1:36 Hozzászólás témája: Nem hajlandó magyarul dolgozni
Szeretnék 7.8 ra frssiteni de egyszerűen nem hajlandó magyarul beszéllni az oldal milehet a gond vele? _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
http://earn.nu/?r=gidacska
Regisztrálj.A többit mailbe elmondom! probert79@gmail.com keress!!
Elküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 10:11 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
A modulok angolul beszéllnek hiába állítottam magyar nyelvűre az oldalt a beállításokban.Kapcsolatnál pl a szöveg full angol.stb _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
Elküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 10:01 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Az ok de ha van egy full magyarositott modulom benn is van a fájl a helyén nem veszi fel a magyar nyelvet.Ez a nagyob gond.Hiába magyarítom nem veszi fel a nyelvet. _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
Elküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 11:08 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Az nem lehetseges.
Vagy a nyelvezetet allitasd at magyarra.
Ha torlod a lang-english.php file-kat akkor hibat kellene hogy kiirjon, ha nem ir hibat a lang-hungarian.php tartalma nincs leforditva.
De ez inakbb csak beallitasi problema lessz. _________________
Elküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 11:12 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Ha kitörlöm a lang-english.php hiba de ha belemásolom a magyar fájl tartalmát akkor magyar.A beállításokba beállítottam de szerintem nem irta vissza mindenhova ahova kellett volna. _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
Elküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 14:01 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Nekem is akadtak nyelvi problémáim.
Afórum van a főoldalon, megnyitáskor magyarul megy minden részlete,de ha már megnyitom valamelyik tocsikot akkor angolra vált, pedig az angol nyelvi file-t már tötöltem is.
Csatlakozott: Oct 11, 2006 Hozzászólások: 59 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
Elküldve: 2006. December 31. Vasárnap, 13:20 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Highlander írta:
Afórum van a főoldalon, megnyitáskor magyarul megy minden részlete,de ha már megnyitom valamelyik tocsikot akkor angolra vált, pedig az angol nyelvi file-t már tötöltem is.
Próbáld meg frissíteni többször is a böngésződ (lehet hogy cachelte (gyorsítótárazta)).
Elküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 18:04 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Highlander írta:
Szia!
Töröl a Cookiekat, és utána elvileg hiba nélkül kell működnie. Illetve nézd meg, hogy a Fórum adminjában is mindenhol magyarra van állítva + a te saját profilodban is nézd meg. _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Elküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 18:45 Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni
Köszi a segítséget, töröltem az összes cookiet (most elférna a cod2 mégegy példányban ) de attól nem változott meg a helyzet, így a lang.eng. tartalmát lecseréltem a lang.hu-ra
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban