Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Nem hajlandó magyarul dolgozni
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Nem hajlandó magyarul dolgozni

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.8
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
polgar
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 1:36    Hozzászólás témája: Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék 7.8 ra frssiteni de egyszerűen nem hajlandó magyarul beszéllni az oldal milehet a gond vele?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 9:36    Hozzászólás témája: Re: Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

polgar írta:
Szeretnék 7.8 ra frssiteni de egyszerűen nem hajlandó magyarul beszéllni az oldal milehet a gond vele?

Ezt hogy erted?
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 10:11    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

A modulok angolul beszéllnek hiába állítottam magyar nyelvűre az oldalt a beállításokban.Kapcsolatnál pl a szöveg full angol.stb
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 2:32    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Bele néztem egy 7.8 kapcsolat modul magyar nyelvi fájlba. A 14 definícióból mindössze 4 magyar volt, a többi angol....

Üdv: Tkalex
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
polgar
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 10:01    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Az ok de ha van egy full magyarositott modulom benn is van a fájl a helyén nem veszi fel a magyar nyelvet.Ez a nagyob gond.Hiába magyarítom nem veszi fel a nyelvet.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 11:08    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Az nem lehetseges.
Vagy a nyelvezetet allitasd at magyarra.
Ha torlod a lang-english.php file-kat akkor hibat kellene hogy kiirjon, ha nem ir hibat a lang-hungarian.php tartalma nincs leforditva.
De ez inakbb csak beallitasi problema lessz.
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 11:12    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha kitörlöm a lang-english.php hiba de ha belemásolom a magyar fájl tartalmát akkor magyar.A beállításokba beállítottam de szerintem nem irta vissza mindenhova ahova kellett volna.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 16:03    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Ellenorzid az admin beallitasokat, valamint talan torold a cookie-t.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 14:01    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is akadtak nyelvi problémáim.
Afórum van a főoldalon, megnyitáskor magyarul megy minden részlete,de ha már megnyitom valamelyik tocsikot akkor angolra vált, pedig az angol nyelvi file-t már tötöltem is.
Vissza az elejére
Thomas9320
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. December 31. Vasárnap, 13:20    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Highlander írta:
Afórum van a főoldalon, megnyitáskor magyarul megy minden részlete,de ha már megnyitom valamelyik tocsikot akkor angolra vált, pedig az angol nyelvi file-t már tötöltem is.

Próbáld meg frissíteni többször is a böngésződ (lehet hogy cachelte (gyorsítótárazta)).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 18:04    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Highlander írta:

Szia!
Töröl a Cookiekat, és utána elvileg hiba nélkül kell működnie. Illetve nézd meg, hogy a Fórum adminjában is mindenhol magyarra van állítva + a te saját profilodban is nézd meg.
Highlander
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 18:45    Hozzászólás témája: : Nem hajlandó magyarul dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a segítséget, töröltem az összes cookiet (most elférna a cod2 mégegy példányban Very Happy ) de attól nem változott meg a helyzet, így a lang.eng. tartalmát lecseréltem a lang.hu-ra
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.8 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban