Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 16:26 Hozzászólás témája: gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
Sziasztok!!!Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni! Én már egy csomó időmet elvesztegettem de nem tudtam beállítani ezt a modult. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon örülnék!!! Elvileg nem biztos hogy php-nuke alá van, denagy szükségem lenne erre a részre! Próbáltam már php-nuke alávaló teamspeak modult vagy blokkot de az sem jött össze!!!Plz ha valaki tudja valamelyik megoldást hogy hogyan kellene felraknom kérem segítsen!!
Ekőre is köszi!!!
Elküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 22:12 Hozzászólás témája: Re: gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
jjames írta:
Sziasztok!!!Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni! Én már egy csomó időmet elvesztegettem de nem tudtam beállítani ezt a modult. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon örülnék!!! Elvileg nem biztos hogy php-nuke alá van, denagy szükségem lenne erre a részre! Próbáltam már php-nuke alávaló teamspeak modult vagy blokkot de az sem jött össze!!!Plz ha valaki tudja valamelyik megoldást hogy hogyan kellene felraknom kérem segítsen!!
Ekőre is köszi!!!
üdv:j.james
Nuke-hoz valo TeamSpeak-et letoltheted ITT _________________
Elküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 22:38 Hozzászólás témája: : gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
Nagyon köszi a segítségedet!!!Ugyan ezt töltöttem le és raktam fel de valamiért nem működik:( Pedig telepítést a leírás után csináltam...Bejön ennek az admin oldala, de hogy ott hol tudom bevinni a szervert hogy látszódjon azt nem tudom:( Configoltam is meg installáltam is ahogy irja a rídmi-be.
Elküldve: 2005. Február 4. Péntek, 0:52 Hozzászólás témája: : gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
jjames írta:
Nagyon köszi a segítségedet!!!Ugyan ezt töltöttem le és raktam fel de valamiért nem működik:( Pedig telepítést a leírás után csináltam...Bejön ennek az admin oldala, de hogy ott hol tudom bevinni a szervert hogy látszódjon azt nem tudom:( Configoltam is meg installáltam is ahogy irja a rídmi-be.
Lehet hogy a dox szerverén nem megy?
Egyenlore nekem sem sikerul mukodesre venni, a fejleszto oldalan feluletesen beneztem a forumban de nem talaltam rola semmi infot.
Egyebkent a scriptnek kell frissiteni magatol az adatbazisban a server listat, legalabbis ezt a kovetkeztetest vontam le.
http://www.nuker.hu/teamspeak/index.php _________________
Elküldve: 2005. Február 4. Péntek, 10:40 Hozzászólás témája: : gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
igen eddig én is eljutottam, sajnos én is ennyit találtam és a frissítést én is megtaláltam...még ara gondoltam, hogy az .htacces fájl szükséges és ugye azt az ingyenes szolgáltatók nem díjjazzák...Mégegyszer köszi a segítőkészségedet! Türelmesen várok, meg próbálkozom...
Elküldve: 2005. Február 4. Péntek, 15:13 Hozzászólás témája: : gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
jjames írta:
igen eddig én is eljutottam, sajnos én is ennyit találtam és a frissítést én is megtaláltam...még ara gondoltam, hogy az .htacces fájl szükséges és ugye azt az ingyenes szolgáltatók nem díjjazzák...Mégegyszer köszi a segítőkészségedet! Türelmesen várok, meg próbálkozom...
.htaccess file sem szukseges, irja a readme -ben.
Mar arra is gondoltam hogy a szerverre is kell installani, meg csinaltam ezt is de ugysem mukodik. _________________
Elküldve: 2005. Augusztus 31. Szerda, 22:35 Hozzászólás témája: : gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
Sziasztok!
Van egy kérdésem kérésem. Van egy blokkom ami a Teamspeak-et nagyon jól megmutatja, és be is tudom állítani, hogy mit mutasson. A házi szerveremen tökéletesen mükszik, de az UW-n sajnos nem. Tudna erre valaki valamilyen megoldást?
Itt a kód:
Kód:
<?php
$usemarquee = 1;
$scrolldirection = "Up";
// **** settings - to be edited before first use ****
$serverAddress = "217.27.212.74"; // can be ip address or url
$serverQueryPort = 51234; // default 51234, must be accessible and usable. check server.ini
$serverUDPPort = 8767; // default 8767
// **** end of settings ****
if (eregi("block-TeamspeakV2.php", $PHP_SELF)) {
Header("Location: index.php");
die();
}
// opens a connection to the teamspeak server
function getSocket($host, $port, $errno, $errstr, $timeout) {
global $errno, $errstr;
@$socket = fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, $timeout);
if($socket and fread($socket, 4) == "[TS]") {
fgets($socket, 128);
return $socket;
}// end if
return false;
}// end function getSocket(...)
// sends a query to the teamspeak server
function sendQuery($socket, $query) {
fputs($socket, $query."\n");
}
// determine number of players in channel
$playercount = 0;
foreach($playerList as $playerInfo) {
if($playerInfo[channelid] == $channelid) $playercount++;
}
Elküldve: 2006. November 4. Szombat, 6:58 Hozzászólás témája: : gllcts2_4.2.0 Avagy Teamspeak megjelenítő weben
Sziasztok!
Felélesztem ezt a topicot mivel hasonló problémám van: a webpost jól feltelepül, beconfigolom leírás szerint, TS szerver webpost url-jét beállítom, a szervert mégsem mutatja (Sever offline). Nem tudom mit csináljak vele hogy működjön, de ha van más működő ts block - ami nem használja a webpostot - akkor az is jó lenne.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban