Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
ok. kösz, lefutattam mind a 3-at. és sikerült. de nem kellene a fájlokat is lecserélni? pl a modules.php-t, vagy index.php-t??? mert a changelogban írtak sok fejlesztést, amik ebben a modulban történtek. vagy esetleg nem kellene lefuttatni a 7.9-es .qsl fájt? fórumot hogy lehet 2.07-esem van. és ugyanígy megvannak az update fájlok, de nem engedi lefuttatni.
na egyelőre ennyi.
Figyi a fájlokat természetesen fel kell másolni, így ebből következik, hogy az SQL-t is, viszont mielött bármit csinálsz KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST AZ SQL-RŐL ÉS A SITE-RÓL IS!!!!!!!
És a nuke_users táblát tartsd meg, és még a párat, de ha egy kicsit tudsz angolul akkor tudni fogod melyiket kell megtartani. Általában a felhasználókat, beállításokat,stb...
ezeket mentsd le majd töltsd vele fel a full üres táblát. _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
2 kérdésem lenne: első--frissítettem 7.9-re az oldalt+3.2-es patch+új theme. de eltűnt a jobb oldali menüsor, ahová eddig meg lehetett jeleníteni a blokkokat. hogyan lehet visszahozni???
a másik: 2.0.7-es fórumot hogy lehet frissíteni? mert az update.php-t nem lehet dierkt futtatni.
2 kérdésem lenne: első--frissítettem 7.9-re az oldalt+3.2-es patch+új theme. de eltűnt a jobb oldali menüsor, ahová eddig meg lehetett jeleníteni a blokkokat. hogyan lehet visszahozni???
a másik: 2.0.7-es fórumot hogy lehet frissíteni? mert az update.php-t nem lehet dierkt futtatni.
Nézd meg az oktató anyagok közt a "3.1 chatserv utáni blokk eltűnés" című tutorialt.
Nézd meg az oktató anyagok közt a "3.1 chatserv utáni blokk eltűnés" című tutorialt.
Sok,sikert
a theme.php-ba átírtam ahogy í cikk írta, aztán átnéztem a modulokat is, ott csak 1-nél volt olyan sor, amit írt a cikk.
de így sem változott.
valami ötlet?
Elküldve: 2006. Október 1. Vasárnap, 10:10 Hozzászólás témája: MYsql
Hi All!
Nekem rendben ment az sql, viszont lenne egy olyan kérdésem hogy e107 ből regisztrációs adatokat át lehet e valahogy menteni nuke-ba?
Váltani szeretnék de nem szeretném ha felhasználók adatai elvesznének.
Köszi Noisa
Nem tudom eldönteni, hogy melyik phpnuke verziót töltsem le. Annak ellenére, hogy itt a 7.9 a legújabb még most is sokan használnak réggebbieket. Melyiket ajánljátok?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban