Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Szeptember 23. Szombat, 13:26 Hozzászólás témája: regisztráció
Hello lenne egy nagy gondom van egy oldalam amin a php nuke 7.6 Hun-t használom és amikor egy személy ragisztrálni akar akkor odáog sikerül h jön egy e-mail de amikor rá megy az aktiválásra akkor a főoldal jön be és nem történik semmi nem tud továbbra se belépni de azon az e-mailen már nem tud újra regizni vki pls naon fontos lenne előre is thx
Elküldve: 2006. Szeptember 23. Szombat, 20:39 Hozzászólás témája: : regisztráció
mrdani13 írta:
A Fórum adminisztrációs részbe a Általános beállításoknál??? mert ott nekem mind ki van töltve úgy hogy mrdani14.uw.hu vagy hol???
A fórum általános beállításaiban ez így jó, de a hivatkozás alatt lévő beírásban nem a fórum admin menüről írnak, hanem a weblapod adminisztrációs menüjéről. Alapesetben, admin belépés után a címed: http://mrdani14.uw.hu/admin.php?op=Configure az adminisztrációs menüben, a beállításokban (Configure), az általános tulajonságok második sorában, URL:
oda írd be így:
Elküldve: 2006. Szeptember 23. Szombat, 20:49 Hozzászólás témája: : regisztráció
mrdani13 írta:
Málam itt egy fehér lap jön be
Ezen a címen http://mrdani14.uw.hu/admin.php ha belépsz, vagy már be sem tudsz jelentkezni?
Nálam a bejelentkezés még látszik.
most melyik is az igazi, az mrdani13 vagy az mrdani14?
Legutóbb joco145 szerkesztette (2006. Szeptember 23. Szombat, 20:53), összesen 1 alkalommal
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 11:24 Hozzászólás témája: Ultraweb
Próbából felraktam én is egy oldalt az ultrawebre, minden jól működik, kivéve a felhasználó regisztrációt.
Elküldi a regisztrációs linket a levélben, de arra kattintva a Proxy Error oldal jön be, ahol van egy további link. Innen az ultraweb oldalára jutok, ahol a
"Hiba - 502, a PHP-script túllépte a futási időlimitet"
üzenetet kapom.
Ez az ultraweb hibája, vagy én szúrtam el valamit?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban