Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 8:43 Hozzászólás témája: híreknél kicsi a hely
hírenél szeretnék egy táblázatot berakni, de középen nem fér el, mert a táblázatot bentebb kezdi, mint a bevezető szöveget, valamilyen megoldást keresnék, sajnos kisebb betűt már nem tudok használni, s egy oszlopot is kihagytam már.
Elküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 14:23 Hozzászólás témája: Re: híreknél kicsi a hely
tomibayern írta:
hírenél szeretnék egy táblázatot berakni, de középen nem fér el, mert a táblázatot bentebb kezdi, mint a bevezető szöveget, valamilyen megoldást keresnék, sajnos kisebb betűt már nem tudok használni, s egy oszlopot is kihagytam már.
Keress olyan themet ami nem oldlra rakja ki a rovat képét _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 7:51 Hozzászólás témája: : híreknél kicsi a hely
Itt láthatod pontosan mi is a probléma: www.tommygoal.freeweb.hu. A főoldalon kattins a mozilátogattottság híreknék a továbbra. Valamiért * nagy margót hagy mindkét oldalon, csak azt nem értem miért?
Elküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 8:18 Hozzászólás témája: : híreknél kicsi a hely
tomibayern írta:
Itt láthatod pontosan mi is a probléma: www.tommygoal.freeweb.hu. A főoldalon kattins a mozilátogattottság híreknék a továbbra. Valamiért * nagy margót hagy mindkét oldalon, csak azt nem értem miért?
Elküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 9:03 Hozzászólás témája: : híreknél kicsi a hely
Kösz, de nem az a baj, hanem nuke nem ismeri az általam használt html parancsokat, pedig síma htmlben nagyon jól működik. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e csak a hírek modult egywedül újra felmásolni ,s ha igen akkor esetleg rendesen működhet-e?
Elküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 9:32 Hozzászólás témája: : híreknél kicsi a hely
tomibayern írta:
Kösz, de nem az a baj, hanem nuke nem ismeri az általam használt html parancsokat, pedig síma htmlben nagyon jól működik. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e csak a hírek modult egywedül újra felmásolni ,s ha igen akkor esetleg rendesen működhet-e?
Nem igazán értem mi a problémád..
Ha egy táblázatot középre akarsz igazítani akkor mindent középre fog igazítani.tehát a teljes tartalmat amit eddig be vittél.Megoldást az jelenthet, hogy csinálsz egy táblázatot amiben elkezdesz írni majd a táblázaton belül csinálsz egy táblázatot amit középre igazítva és akkor minden úgy fog megjelenni ahogy te azt akarod _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 10:36 Hozzászólás témája: : híreknél kicsi a hely
Köszi, most már azzal nincs gond, de új gondom van. A táblázatoknál ugyebát a tr-rel lehet új sort csinálni. Ctrl-v vel berakom a newsba a tblázat forráskódját, 12 soros táblázatot, vagyis 12 db tr van benne, a táblázat jó is , de 12 üres sort hagy a táblázat előtt. Na most akkor mit csináljak?
Elküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 11:01 Hozzászólás témája: : híreknél kicsi a hely
tomibayern írta:
Köszi, most már azzal nincs gond, de új gondom van. A táblázatoknál ugyebát a tr-rel lehet új sort csinálni. Ctrl-v vel berakom a newsba a tblázat forráskódját, 12 soros táblázatot, vagyis 12 db tr van benne, a táblázat jó is , de 12 üres sort hagy a táblázat előtt. Na most akkor mit csináljak?
ezt nem értem... _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban